Naše ještě teda ani nechodí ![]()
ale je strašně krásná a celkově strašně skvělá, já si z toho dělám legraci, mne přijde úplně geniální, ale tyhle srovnavacky jsou pro nás vzdycky nějak úplně tragický
Naše ještě teda ani nechodí ![]()
ale je strašně krásná a celkově strašně skvělá, já si z toho dělám legraci, mne přijde úplně geniální, ale tyhle srovnavacky jsou pro nás vzdycky nějak úplně tragický
Potrefenáhusa vůbec nesrovnávej, to nemá smysl, každé dítě je jiné a on ten čas, kdy začne mluvit a dožadovat se pobytu u babiček přijde, neboj :D
Můj synovec do tří let říkal jen autoooo, všechno bylo autoooo a tónem hlasu dával najevo, co vlastně chce. Už jsme taky měli strach, jestli tam není nějaká porucha, a pak chvíli po třetích narozeninách začal mluvit rovnou ve větách, srozumitelně a vůbec nepatlal, všechna písmena vyslovoval, jak patří. Žádný strach.
baltik Asi ne, ale myslim prave, ze je docela typ na casaky, jen ji to mozna vubec nenapadne si koupit. Jeste se poradim s jeji starsi segrou, ta to bude videt realisticky. :-)
ale tyhle srovnavacky jsou pro nás vzdycky nějak úplně tragický
A co teprve pro nás! ![]()
Garfie a co Glanc? Tam je i trochu drbárny a často bývá dárek. Marianne je pro starší, + - 35. Sama kupuju ženu a život, to je taky tak 30+
Ale Housátko krásně roste! Ty moje vyžle obě sice mlely asi od roku, ale chodit začali oba v 16 měsících a nejedí, nejedí. Buď ráda za dítě, co hezky přibírá. Teda jako oni jedí skoro všechno, ale v homeopatických dávkách. Už i ty špagety zůstávají na talíři.
Potrefenáhusa k tomu mluveni - nasi Emě byl rok v srpnu a taky nemluvi, umi asi 4 slova. Vcera u nas byli a byla prakticky němá, az ke konci si sama pro sebe neco brumlala.
JankaM Diky, na Glanc taky mrknu!
Potrefenáhusa ja te uklidnim, ta druha zacala az v roce a pul ale obcas o ni rikam, ze je bud autista nebo z jineho sveta. A to obcas tez nechces
Ano, neporovnávat děti, ale ono se to řekne. Ty moje byly obě líné na pohyb, nějaké přetáčení? Starší brzy a dobře mluvila, mladší tak nějak normálně, ale chodit začala až v 18 měsících a zpomalená je dodnes.
Tabea taky si vzpomínám, že jsme se jako děti v těch zařízeních staraly o sebe navzájem. Já jsem při jedné hospitalizaci měla v pokoji malé dítě v postýlce s vysokými stranami, nevím, jak to nazvat. Plakalo a plakalo. V nemocnici byly prosklené stěny (okna ve stěnách?)a já jednu noc pozorovala nějaký výkon u děvčátka v sousedním pokoji, myslela jsem si, že ji operují. Nakonec se mi to všecko slilo do podivného zážitku namíchaného z reality, kterou jsem si částečně nedokázala vysvětlit a změněného vědomí z nemoci.
Mirka to zní desive, já byla v 6 letech skoro měsíc sama v nemocnici se zánětem mozkových blan, navstevy se mohly jen pod okno.
pamatuju si jednu podobně starou holcicku, která tam skočila z okenního parapetu se zavesem omotanym kolem krku, naštěstí to cely strhla a měla jen odrenej krk od toho hadru.
Mirka k tomu srovnávání-kamaradka má o hodinu staršího chlapečka a teda, oni byli tak úplně strašně moc jiní už v porodnici a i teď, ze se to snad ani srovnávat nedá.
Potrefenáhusa krtek ještě minulý týden používal tak 10 slov (pokud počítám i konkrétně použivaný citoslovce) a pár znaků. Tento týden se "rozkecal" jenže to je to batolecí žvatlání, které zní jak hejno splašených hus, on je ale spokojený že "mluví" a kromě slova traktor, které je stěžejní, vypustil uplně všechno slova a znaky co používal
Takže když něco chce tak zakejhá, já mu nerozumím,tak kejhá víc a víc, naštvaný že mi nedochází co chtěl....
Garfie Glanc mi připadá už moc jako bulvár, Marianne pro starší generaci (fakt tak 25-40 i víc) a Ženu a život vydává Mafra ( = Babiš). Většina původního týmu Ž&Ž se sebrala a založila právě tu Heroine. What teda neznám, ale volila bych kdyžtak mezi těmito dvěma.
Kdybys ještě uvažovala o něčem, co není vyloženě lifestyle, tak Host nebo Reportér.
K tomu srovnávání. Já jsem ve 3 letech četla, ale zase jsem se složitě učila jezdit na kole, plavat i lyžovat. Vody ani sněhu jsem se nebála, ale ta koordinace... No, a číst umím pořád a tamto ostatní jsem pohodlně dohnala, takže no stress ![]()
Aranel no ono je to zpetne snadný, když se už ví, ze ten vývoj nakonec proběhl dobre
Potrefenáhusa Jo, to asi jo. Ale jak píšou ostatní, ještě chvíli má, taky se může pustit za hodinu ![]()
Sairon to mi připomíná, jak jsme jednou seděli já, mamka, babička a ségra a povídaly si. Malá tehdy cca roční ségra to chvíli pozorovala a když bylo chvilku ticho pronesla: Ekekebrakebaka
Zhruba takhle jí ty naše pindy zněly![]()
baltik Díky za připomenutí, jdu omrknout předplatné "olive"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.