baltik Mám radši tu typografii a ehm, papír (pokud nezměnili :-) Jinak mám pocit, že jsou minimálně srovnatelné, olive je myslím pod patronací J. Olivera, tak je mi nějak bližší.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
bram tak jen 48:D uz se neodlepim ze zeme, vsechno me boli
Můžu se vám vmezeřit do srovnávacího a deprivačního okna? Potřebovala bych poradit dobrou opravnu oděvů v praze, děkuji
jinak mně a bratra máma srovnávala furt, co jsme kdo v kolika uměli..každej jinej a pro pobavení, skončili jsme oba u stejnýho druhu práce..i když já mluvila a chodila dřív a konala dřív než myslela a on jen seděl a přemýšlel (cituji matku)
a deprivaci si pamatuju taky, nebyla jsem v nemocnici, ale dlouho předlouho doma sama jen s otcem, kterej se o nás normálně nestaral, máma byla na stáži a kursu..dodneška si pamatuju to utrpení, jak jsem počítala dny a myslela, že to neskončí. Na tajno jsem 'ukradla' v ložnici její malej polštářek, panč tou mámou voněl..v tý nemocnici to muselo bejt dřív fakt děsný
Byla jsem v nemocnici na dětském oddělení v roce 1984 - 3 třída, asi 14 dní a žádné trauma nemám. Spíš jsem byla překvapená, že k nám na pokoj chodila paní učitelka a s každým se něco učila, probírala, taky nám nosila knížky z nemocniční knihovny. Nevím jestli je to tím, že mi babička popisovala život v koncentráku a tím jsem získala pocit, že když je tu teplo a daj mi najíst, tak je to dobrý a nebo výchovou dědy, hlavně se z toho neposrat. Návštěvy byly zakázané, ale chodila mi od mamky pošta.
Vzpomínám si, jak jsem asi ve druhý třídě na svým prvním táboře každou noc brečela. Měla jsem jet s kamarádkou, ta onemocněla a já tam nikoho neznala. Víckrát už mě nikam nedostali. Predstava, že jsem jako dítě někde sama měsíc, mi děsí ještě teď. ![]()
Asi záleží taky má povaze, já byla takovej asocial a neseznamovaci typ už jako dítě.
711990 super, jsi dobra!! ![]()
bram mne se ted mesic dari cvicit fakt denne ashtangu, tak jsem si rikala ze bych to mohla zvladnout. Ale teda fakt ne:D
711990 A to si cvičila v kuse? Nebo vždycky třeba desetkrátk a pak zase za hodinku? Ale si fakt dobrá!
Evaeva v kuse, kdyz sambo vzal Tondu ven. Ale ono by asi nepomohlo pockat a zkusit to zas
711990 trochu asi jo, ale dvakrát tolik bys už asi nedala. Mě se to líbí, ale bez tréninku to evidentně nejde a letos je to opět bída:(
711990 ty jo, ale to jsi dobrá! Já bych 48 nedala ani náhodou a chaturangu neudělám úplně správně asi ani jednu
Já byla v nemocnici už od miminka hodně často a podepsalo se to na mě hodně. Doteď třeba nemusím cestování, jsem radši doma v "bezpečí". Ta doba, kdy za komunistů mohli návštěvy jen v neděli a na chodbu, byla šílená.
Muzu dat kocourovi půlku zyrtecu? Ma vyrazku na bříšku, uz kdysi to mel, bud alergie ci co a na veterinu se dnes nedostanu. ![]()
K těm deprivacím. Já tedy naštěstí nic, ale švagr ve věku kolem pěti let byl v léčebně s klouby ROK. Tchýně tam ten rok jezdila tedy každý víkend, ale stejně mi přijde že se to na jejich vztahu podepsalo.
Garfie ten Cosmo bude nejlepsi asi
Dcera byla v 5 letech u babičky na Moravě, týden, my v Praze. Asi druhý den si při pádu zlomila na dvakrát ruku, navíc lehce otevřená zlomenina. V době, kdy nebyly mobily, my neměli doma ani telefon.
Takže nadvakrát v narkóze rovnané kosti, protože to nikdy nevydrželo, tak třetí srovnání a dráty do ruky. Celý pobyt sama, návštěvy odpoledne na 2 hodiny, to za ní máma jezdila.
My se to dověděli po týdnu, kdy jsme byli domluveni, že zavoláme z budky ( oni měli být týden mimo telefon taky)
Takže jsem sedla na vlak a jela. Byla v nemocnici další týden, beze mně, jezdila jsem na každodenní návštěvy.
Ale snášela to naštěstí dobře, dokonce v den, kdy byla v televizi kouzelná školka, jsme museli odejít dřív.
![]()
Jo a po roce, když ji v Motole ty dráty vytahovali, tak tam taky musela být sama. A to jsme teda odcházeli za velikánského pláče.
bram tak jen 48:D uz se neodlepim ze zeme, vsechno me boli
Prosimtě a proč se jich má dělat tolik?!
barbucha Je to kravinium, nevím, kdo to vymyslel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí