Potrefenáhusa No tedy, to je zážitek z nemocnice
. Spřátelila jsem v porodnici s maminkou na pokoji a jak píšeš, úplně jiné miminko, chlapeček, v pohybu hodně napřed. A hlavně ne tak uřvané, jak ta moje ...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mirka k tomu srovnávání-kamaradka má o hodinu staršího chlapečka a teda, oni byli tak úplně strašně moc jiní už v porodnici a i teď, ze se to snad ani srovnávat nedá.
Hele Oliver s Adélou jsou od sebe dvě minuty... přičemž malej mizera je v třiapůl letech za hluchoněmýho mentála, a slečinka už dva roky hovoří ve složitých souvětích a slovník má jak Jungmann ![]()
Jinak já jsem v útlém věku v žádným zařízení zavřená nebyla, ale brácha kdysi, v dávným totáči, ležel ve špitále se spálou a vrátil jako klasickej deprivant ![]()
Později jsem svoje děti do špitálu doprovázela vždycky, ať tomu bylo tři roky nebo patnáct. Když to nešlo na pokladnu, pobyt jsem si tam zaplatila (když šlo o mimopražský zařízení, typicky náš ortoped co operoval jen v Příbrami).
Potrefenáhusa Starší sestra totéž, v šesti měsíc na Bulovce na infekčním (úplně nejvíc nejhorší špitál v Praze). Na návštěvu se chodilo přes okno. Mě byly 4, trauma máme obě, ona z pobytu, já z toho, že ségra je za sklem a já za ní nemůžu. Už mě pak naši na návštěvy myslím nebrali. Jo a naši jí dali s sebou (vůbec nevím proč) mého plyšáka, kterýho už z oddělení nesměla vzít domů, taky traumátko.
Potrefenáhusa No tedy, to je zážitek z nemocnice
. Spřátelila jsem v porodnici s maminkou na pokoji a jak píšeš, úplně jiné miminko, chlapeček, v pohybu hodně napřed. A hlavně ne tak uřvané, jak ta moje ...
andulka01 Jj, hračky se tam musely všechny nechat
já byla v Táboře
chlapeček, v pohybu hodně napřed. A hlavně ne tak uřvané, jak ta moje ...
tohle přesně sedi ![]()
Ještě k těm pobytům, bývalý měl MO bráchu a maminka s ním taky všude jezdila. Měla neuvěřitelné zážitky z chování personálu k těm prckům. Říkala, že by ho samotného nepustila. Ale tyhle věci se hodně zlepšily, spíš bych se obávala, že personál dneska spoléhá na přítomného rodiče a pak nějaký brouček, co tam je sám ... Dcera byla nějakou dobu sama v nemocnici, bylo jí deset a byla tedy miláčkem oddělení
.
711990 108, drzim palce! :)
andulka01 Bulovka infekční ![]()
bram no nevim nevim:D v Downdog aplikaci je dokonce i program jen na pozdravy, ale meri se na cas, ne na opakovani
jak to pocitate?:)
Potrefenáhusa Já jsem měla už první dítě v těhotenství hodně nestandardní. Mimo všechny tabulky. A byl to pro většinu doktorů strašný problém. Pak jsem se dostala k paní doktorce pro patologické těhotenství a ta byla úplně skvělá a vysvětlila mi, že prostě odchylka od průměru ještě neznamená, že je to špatně. Jen signál, lépe zkontrolovat. Že z něčeho ty primery musí tvořit. Druhé dítě bylo od početí taky úplně mimo vsechny tabulky. Narodila se úplně zdravá holčička jen menší. 2,8kg a 46 cm. Ani v inkubátoru nemusela být. Pak byl naštěstí rozumný i pediatr a držel mě v klidu, Když dítě bylo stále na 1.-3. percentilu. Sice od 7. měsíce seděla a obcházela nábytek, po roce už dost mluvila, ale v roce měla 7kg!
Tvoje holčička je moc krásná a šikovná. Když ji dáme s mojí dohromady, vyjdou nám dvě průměrně děti ![]()
711990 já si to říkám nahlas. Má to tu výhodu, že se pak i na to cvičení víc soustředíš, neulítávají ti myšlenky a je to zároveň forma meditace v pohybu. :) Anebo si vem papír a tužku a po každé dvanáctce udělej čárku.
Po každé dvanáctce čárku, prostě jak v hospodě.
bram uvidim, podle toho jak na to bude klid a jestli u toho budu muset stavet koleje![]()
Aranel Díky moc, do Glancu jsem dnes nahlédla, Heroine znám a zbytek jsem v trafice nenašla. Ž+Ž ani Marianne jsem vůbec neuvažovala, spíš pořád straním tomu Cosmopolitanu a What ještě zkusím najít a nakouknout. Reportér nebo tak, to vůbec ne, ona není žádná intelektuálkam i když je na gymplu.
711990 Tak ať ti dělá čárky syn. A ještě tě může kontrolovat, jestli to děláš dobře :o)
DruI :D je fakt, ze psa hlavou dolu umi skvele!
andulka01 mas radsi olive nez good food?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí