Prosím, jak dlouho v Praze čekáte na pin2? Vybrala jsem si misto blízko domu a čekám už 2 dny. Muž se nahlásil do kongresaku a vše měl vyřešené za par minut, tak teď přemýšlím, zda si z nej nevzit příklad, i když se mi tam nechtělo původně jezdit.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Máte, prosím, někdo zkušenost(nebo ze svého okolí)
s úzkostmi, úzkostnými stavy a psych. atakou u dospívajících.?.
Co je a co není dobré, jak se k takovému puberťákovi nejlépe chovat.?.
(s psychologem už pracovat začal...)
Vlastné, či cudzie? Ak vlastné, najlepšie sa spýtať priamo jeho psychológa, ak cudzie, tak normálne (normálne samozrejme myslím s rešpektom, nejaké zľahčovanie, nebranie vážne, alebo nebodaj zhadzovanie za normálne nepovažujem ani pri zdravom dieťati).
...tak tohle vím... Děkuji
MP Meri to je fakt blbá situace, zejména pokud je sambo z dárku nadšený. Nešlo by se aspoň nějak rozumně domluvit, že to prodáte a koupíte elektrické? Sousedi určitě taky ocení, že se do toho dají píchnout sluchátka.
Odolávám, protože jsem na piano nikdy nehrála, jen jsem pochytila pár základů od ségry, když chodila. Ale miluju to. Ségra mi občas hraje na přání, je to krása.
Candance no to teda! Ale my už teda to piano máme, a když nám chtěli dát navíc elektrické, tak jsme mohli říct, že ne, že už jedno máme ![]()
Já bych z piána pod stromečkem jásala! Ale muž mi furt zarputile kupuje akorát merch olympijských kolekcí, i když olympiádu a sport obecně vůbec nesleduju.. ![]()
bram žádný problém, kup ho pod stromeček jemu ![]()
SunEclipse jo, jako: "Miláčku, tvoje maminka mi říkala, žes jako malý kluk moc rád u babičky brnkal na piáno, tak jsem ti chtěla splnit tvůj dětský sen!"
Musím říct, že to má něco do sebe, zamyslím se nad tím :))
bram žádnou omáčku nepotřebuješ, copak on ti nějak výběr dárku z merchu zdůvodňuje? ![]()
My uz piano mame, dokonce mame i dve detske hracky-pianka, coz ale nezabranilo mému tatovi, ktery ma doma asi troje klavesy, koupit pro naseho tehdy 9 mesicniho syna dalsi elektricke piano, a dost se divil, ze si ho neodvezem domu. Jeste nekolik navstev to bylo velke tema. Ale tata je dost muzikalni, tak spis doufam, ze jak syn poroste, neco ho na nejaky nastroj nauci. A zaroven teda doufam, ze mu neporidi bubny, i to ho uz napadlo ![]()
Myrtila moje ségra na bubny učí i hraje. Ale doma jsme měli jen takový "sporák", elektrické bicí do sluchátek. To i ona uznala, že do paneláku normální bicí nepůjdou
Mě teda bohatě stačilo, když se učila hrát na housle.
Evaeva No ja se vsadim, ze u nas by pristaly normalni bubny
ale zrovna housle bych asi taky zvladala jenom tezko. A jeste dudy, na ty by chtel hrat manzel, ale jinak jsme uplne normalni rodina ![]()
Myrtila no, dudy sice nemáme, ale u našich bylo lecos, takže mě jen tak nepřekvapíš
Já zvuk houslí takhle samostatně moc nemusím, a asi si dovedeš představit, jak to zní, když se na ně učí malé dítě. Ty jsem fakt nenáviděla. A to nemám hudební sluch, pro sousedy, kteří ho měli, to muselo být teprv něco. Klarinet nebo klávesy byly podstatně lepší.
Myrtila ja bych si prala,aby jedna z dcer hrala na akordeon a druha na saxofon. Trapne si vybraly klavír a kytaru
Candance saxofon je boží! Buď ráda, že zdědily nějaký talent, můj táta by byl taky jistě radši, kdybych nebyla tak hluchá:)
No, nevím, když jsem šla z obchodu, byl zdáli slyšet tatínkův saxofon, jak na něj cvičí. Slyšelo to i celé sídliště. Občas to prohodil cvičením na akordeon či klarinet.
kocoureksuggy no ty housle šíleně skřípou, když to neumíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí