já vím. Jako dítěti mi připadalo, že ten saxofon děsně řve
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva kocoureksuggy saxofón je tiež peklo keď na to človek ešte nevie hrať (sestra sa kedysi učila, už som na to skoro milosrdne zabudla :))
Ale jako saxofonistovi, kterej fakt umí, se prostě nedá odolat, to jdu do kolen...![]()
Když ho máš doma tak ti to jako nic zvláštního nepřijde ![]()
kocoureksuggy já mám jenom klarinetistu a ještě k tomu bývalýho
On by tvůj klarinetista zmáknul určitě i saxofon, většina jich to tak má ( viz Slováček, např.)![]()
kocoureksuggy tak se musím opravit, ze Slováčka bych do kolen nešla...
Jo, takže myslíš, že dobrej tip na dárek třeba k příštím Vánocům?
Já bych asi byla spokojená, otázka co muž...![]()
Ale jako mladý tak strašně nepůsobil ![]()
A ten dárek zvaž
četlas co tady hudební nástroje jako dárky vyvedly obdarovaným ![]()
kocoureksuggy provedu!!! Ale už tady vlivem diskuse sjíždím pěknou chvíli saxofonisty na youtube a dobrý teda, je mi u toho strašně hezky![]()
![]()
Můj tatínek hrál krátce i s K. Kraugartnerem, pak se odstěhoval z Prahy a bylo po slávě. Ale byl hezký a ten saxofon se k němu dost hodil .![]()
Evaeva Mne se prave housle samy o sobe taky moc nelibi, takze te uplne chapu
U nasich je taky slusna sbirka nastroju, pred nedavnem jsme to probrali, neco dali pryc a neco si prerozdelili, mne se povedlo ziskat saxofon, cimz zdravim i Candance , rada bych se na nej naucila, ale to asi az v duchodu, nebo pristim zivote
Jinak klavir a kytara jsou taky pekne, klavir je moje srdcovka a na kytaru se da hrat nekde v parte kamaradu, ja bych byla s vyberem spokojena ![]()
Myrtila no, mně naštěstí nikdo nic přerozdělovat nechce, já zvládám tak ozvučná dřívka![]()
Ale jako saxofonistovi, kterej fakt umí, se prostě nedá odolat, to jdu do kolen...
Presne, dokud jste nevytahly Slovacka, tak jsem zadneho oskliveho a bez kouzla neznala.
Myrtila tise zavidim
Evaeva Takze mas aspon rytmus! ![]()
Myrtila jo, to snad jo![]()
Candance Ten saxofon? Tak to jsem mozna mela dodat, ze na nej asi 40 let nikdo nehral, a pokud se rozhodnu, budu ho muset nejdriv cely nechat zrestaurovat, nebo jak se to u hudebnich nastroju. Ale na pohled je krasnej ![]()
Krehutka Ono to sluchátka má, je to stage piano. Jakoze je to relativně skladna věc, ale pořad skoro velikosti psacího stolu, což je proste u nás problem.
Ale asi muzu bejt rada, ze neporidili křídlo.
No nic, mám v plánu to tu chvilku trpět a jakmile se na to začne po prvotním nadšeni prasit, tak to poletí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí