MP Meri myslím že máte kavárnu, nešlo by časem přesunout tam?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Meri myslím že máte kavárnu, nešlo by časem přesunout tam?
přesně tohle mě napadlo, šup s ním do kavárny.
Tak Betty MP Meri Jasně, do kavárny! Pošlu tam švagra odnaproti zahrát. On je totalne muzikální, hraje na všechno, má absolutní sluch, zpívá a hraje ve dvou kapelách. A piano v Praze nemá ![]()
U nás je saxofon, ale sambo vůbec necvičí, škoda. Jinak kytara a baskytara, hrál v bigbeat kapele, učí kytaru malý děti.
Naše holky jsou hodně muzikální, jestli to jde v tomhle věku už tak nazvat, ale furt zpívaj, tancujou a zajímá je když někdo zpívá. No tak je taky chceme zkusit nahnat do ZUŠ, i se mi to líbí, hrát na nějaký nástroj. Ale jak je my dva takoví negramoti, co je vyhodili ve třiceti i z kurzu tanečních donutíme třeba cvičit, to nevim:-D. Když nejdeme přece vzorem těžko něco chtít po nich:-D
V kavárně od covidu bojujou doslova o každou židli (rozestupy atp.), jinak to byl taky můj první navrh
no jak říkám, budu to monitorovat - jakmile na klávesách přistane první milimetr prachy, odvezu ho direkt k maceše na půdu a vyzvedneme si ho, az se budeme jednou stěhovat do většího ![]()
Jo a samba to hned nakoplo shánět větší byt ![]()
Karja fakt vás vyhodili???
Karja jako ségra na ty nástroje cvičila pod dohledem mamky, po které jsem zdědila tu totální hluchotu. A kam to dotáhla, až na učitelku v ZUŠ!
Zahrát umí na kde co, hraje v kapelách, v orchestru,...
Já bych tak strašně ráda na něco hrála! Ale mám hudební hluch, tak asi nic. Nejvíc bych chtěla umět asi na piáno, kytara je krásná, ale když na ní hraje někdo jiný.
ale mám ji doma.
Trochu jsem doufala, že syn by mohl zdědit po tchánovi hudební sluch, ale moc to nevypadá. Každopádně i kdyby ho zdědil, tak ho nehodlá rozvíjet a moje návrhy na kroužky s byť jen okrajovým zásahem do hudební oblasti permanentně bojkotuje. ![]()
Tak třeba dcera...![]()
Jinak bicí jsou super, možná lepší než piano. A pak triangl, můj oblíbený nástroj ve školce.![]()
Ignis jo tak triangl je jediný opravdový nástroj, co doma máme. Spolu s rumba koulemi. Párkrát syn dostal takový nápad, že by mohl vzbudit tatínka tím, že mu něco pěkného zahraje![]()
Evaeva To je hezký nápad. To by měl tatínek určitě radost ![]()
Já si třeba pamatuju, že jsem chtěla chodit do hudebky, ale naši to smetli se stolu s tím, že je to kravina, a jestli prý chci pískat na flétnu jako Petra Novotná. No jako chtěla jsem, ale oni buďto nechtěli poslouchat to pískání, protože flétnou se vždycky začínalo, i když pak člověk chtěl hrát třeba na kytaru, nebo byl problém v penězích. My jsem sice se ségrou chodily na spoustu kroužků, ale ty byly pod školou a platily se jen členský příspěvky, zatímco ta výuka na flétnu se platila nějak normálně a u nás to s penězma bývalo ke konci měsíce občas dost na knop.
Nebo to byla kombinace obojího, každopádně jsme si kolikrát v dospělosti říkala, že mi to tak nějak chybí, a když to tu čtu, tak jsem začla přemýšlet o tom, jestli si to do života nepřidat teď :-).
Ignis
jojo, měl. Druhá varianta je, že mu přečte pohádku. Jenže syn neumí číst, takže si jí musí číst muž sám, nahlas samozřejmě.
Karja Buď v klidu, hlavní je sponzoring zuš a tam se o všechno postarají. Ty doma akorát ohlídáš aby holky přehrávaly a na besídku, koncert zuš měly šatečky a lakýrky. ![]()
Ignis Piáno je základ, na to zahraješ všechno, ale nevezmeš si ho k ohni. Já jsem tým Štěpána Raka!
Máte tip na digitální teploměr (normální, ne bezkontaktní)? Vím, že je potřeba měřit déle než jen do zapípání, ale ten, co mám, měří blbě i tak. Dítě je jak kamínka a naměřím 37,5.
Evaeva nemám, všechny které jsem měla merily zjevně blbě. Navíc vždycky v jednom podpaží jinak než v druhém. Rozdíl třeba celý stupeň.
Kora právě že ne všechny měří takhle blbě, když je nevypneš hned po zapípání. Teď máme nějaký levný a ten je fakt blbý. Někdy měří blbě, někdy dobře.
Karja nasi na nic nehrali a vubec nesportovali, ale nahnali me do hudebky i do Sokola. Jejich zalibou byla zahrada a tu ja nenavidim jak mor (podle toho vypada ta nase u baraku). Takze podle rodicu bych to nebrala.
Máte tip na digitální teploměr (normální, ne bezkontaktní)? Vím, že je potřeba měřit déle než jen do zapípání, ale ten, co mám, měří blbě i tak. Dítě je jak kamínka a naměřím 37,5.
Evaeva já kupovala po rozbitém digitálním cemiu s velkými obavami bezkontaktní dig.teplomer v dr.maxovi,jiný neměli a já ho potřebovala.a měří perfektně, lepší než předchozí cemio.srovnavala jsem se starým rtutovym a měřil stejne.je to tentoTeplomer
zimnivecer díky. Já bych radši nějaký kontaktní, s těmito nemám úplně dobré zkušenosti, i když je pravda, že u doktora taky používají takové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí