marieu doporučuji domácího učitele hudby, kdo bude chodit k vám, nebo holky k němu. Budou hrát, co se jmenuje m bude líbit, každou věc trénovat, jak dlouho budou chtít. Pokud netrváš na hudebním vzdělání s papírem, ale stačí hrát pro radost, pak bych šla touto cestou. Mám zkušenost se ZUŠ i soukromou učitelkou a pro své děti bych už volila jen tuhle neoficiální cestu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zkusím se zeptat, tady se ví všechno, jestli by to mohly být symptomy něčeho...
Jiskření, jakoby kolotoč hvězdiček podél pravé strany obličeje, ( to probíhalo už i během týdne) skoro nic jiného není vidět, rozmazaný pohled, dnes pár hodin na to najednou prudká bolest v levé, celé části zad, bolest a mravenčení levé ruky, cca 5 minut. Poté odeznění a už nic.
díky, je mi jasné, že doktor by byl nejlepší...
SunEclipse energie bezne nechavam prepsat na najemce, tentokrat jsme to neudelali, ptz covid atd. No pitoma jsem!
Dadoo odpojit je Vice mene nezakonne.
Evaeva no ja se desim co jeste nastane.
Ginger vypoved kvuli neplaceni najmu lze dat okamzitou, ale za najemnik nezaplati tri najmy. Ona to urcite vi, ma smlouvu do konce unora, Takze to mas prave ty tri mesice. Vypoved uz jsme ji dali. A oznamili ze 2 brezna zacina rekonstrukce.
Malenge jezis. To je hruza teda. Nekde jsem si nasla za jakych okolnosti do toho by the Muzes a to lze pak vymenit zamek ale nenasla jsem zda musis dat Te osobe klic, kdyz uz nema smluvni vztah.
Dik vsem. Ja Doufam, ze Se ta pani vystehuje kdy ma. Kauci si necham, ale jsou to jen dva najmy, Takze to nepokryje skoro nic. Chjo. Fakt me stve ze reference a nejaky zaruky nejsou v cz bezny, taky musi najemnik mit reference od predchozich majitelu, credit check, potvrzeni o zamestnani atd. Proste nemas na to nic nebude. Chtela bych v budoucnu aspon ty reference a potvrdit nejak zamestnani, ale obavam Se, ze to se mi lidi vysmejou. ASI pujdu znova pres agenturu a zahranicni zamestnance firem a podobne.
Catherinne ty hvezdicky byvaji aura k migrene, ale sla bych rozhodne na neurologii.
711990 i když hlava nebolí?
0zero7 nemyslím odpojit nezákonně.
Myslím odhlásit tebe. Aby si to, pokud by chtěla využívat, musela přihlásit sama na sebe. A to neudělá.
Jako bys to od sebe odhlašovala u předchozího nájemníka.
continuity prosím ťa, ty si spomínala nejaký kvalitný impregnacny sprej na topánky. Aký to bol?
Catherinne no jako kdyz neboli, tak samozrejme ne. Ale to muze bejt fakt spousts veci. Jinak mam ted skvelou zkusenost s neurologii v INEP. Mela jsem doporuceni od praktika a vzali me do 14 dnu. Pokud je to akutni, tak samozrejme pohotovost/ambulance v nemocnici. Paradoxne mam ne uplne zlou zkusenost s Bulovkou. Byli vzdycky peclivy, poslali me radsi na CT/MRI.
0zero7 to je hrozna situácia. U nás je to s tými zákonmi podobne, preto som sa bála dať byť do prenájmu. Kamoška ešte pred x rokmi mala tiež takého neplatiča, dokonca si vymenil zámok na byte a nevedela sa tam dostať. Nakoniec pomohlo, že jej prišiel pomôcť kamarát policajt (neoficiálne) a toho sa nájomník zľakol a vysťahoval sa. Ale byť v hroznom stave. Potom ho už radšej predala.
Catherinne 711990 taky me napadla migrenova auta, podotykam, ze minimalne prvni dve migreny jsem mela bez bolesti, jen auru. (Jako a bylo mi asi 12 let, vubec jsem nevedela, co se se mnou deje, moc strasny).
Catherinne urcite bez na neurologii
Díky, ty hvězdičky mně už párkrát svítily, paradoxně teda vždycky bez bolesti hlavy, ale včera mě překvapila ta ruka a brnění. Jako jestli se o mě nepokouší mrtvice nebo tak
, ale usmát se jsem zvládla, tak snad dobrý. Abych se kdyžtak tady stihla rozloučit a tak ![]()
Pak už bylo všechno v cajku, dnes taky, tak to jedem rozběhat někam do lesa a na kopec.
711990 díky za ten odkaz, tak se mrknu, ta hlava se mi od první vlny korony točí už minimálně, ale občas mě to štve. To by mohl někdo vidět.
Krásný den všem
0zero7 Pronajmout byt v Česku je opravdu sázka do loterie, a ani postupovat přes agenturu tě nijak neochrání - agentura neručí za případné nesrovnalosti (neplacení, poničení objektu..). Ze zákona nemáš ani právo požadovat jakékoliv potvrzení o solventnosti zájemce - je tedy pouze na zájemci o pronájem, jestli ti dá k dispozici potvrzení o zaměstnání, příjmech..... Leta se tady mluví o ochraně nájemníků před zlovolnými pronajímateli, kteří jim odpojují eletřinu (za kterou neplatí), a tím porušují zákon, ale o ochraně majitelů pronajatých bytů je ticho po pěšině.
0zero7 My museli při stěhování předkládat potvrzení o zaměstnání/výplatě. Moc se mi to nezamlouvalo, měla jsem pocit, ze na to nemají právo. Ale ten byt jsme moc chtěli, takže jsme na to přistoupili.
0zero7 My museli při stěhování předkládat potvrzení o zaměstnání/výplatě. Moc se mi to nezamlouvalo, měla jsem pocit, ze na to nemají právo. Ale ten byt jsme moc chtěli, takže jsme na to přistoupili.
MP Meri já teď ziju taky v pronájmu a musela jsem ukazovat pracovní smlouvu..
Pinot Noir o té možnosti samozřejmě vím, ačkoliv tady na venkově nebude až takový výběr. Přiznám taky na rovinu, že problém bude ve mně- asi bych úplně nezvládla, kdyby měli jen tak zbůhdarma brnkat, v rodině se hudba brala opravdu vážně a já z toho mám nakonec i maturitu. Pravdou taky je, že velká byla hraničně zralá na 1. třídu, a tak jsem jí kromě plavání, kam chodí od školky, nezapisovala do žádných dalších kroužků. Možná si dám v druhém pololetí schůzku se známou ze ZUŠky a poradím se...
Catherinne jednoznačně bys měla mít neurologické vyšetření ideálně do těch 14 dnů, při opakování obtíží akutně ihned na pohotovosti. Ohne sranda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí