Fakt blbý. Mám mít kvůli současné situaci obavy o peníze na účtu Sberbank?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM ja tomu nerozumim, ale kamaradka je ekonomka a uz mi psala, ze vsechno prevedla a jestli tam neco mame, at to udelame taky.
JankaM okamžitě a střelhbitě převést.
Pinot Noir prosim Te, pred casem sis kupovala bilou blůzu z Tatuumu,myslim ze mela nejaky nařaseny rukavy? Jsi s ni spokojena?
Určitě! Když to udělají všichni, tak to tu banku položí
a na to čekat nechceš.
Extra blbej na odlehčení. Jedna kamarádka mi doporučila vyolachovat si pusu pravidelně kysličníkem, že je to dobrý na prevenci paradentózy, bělení zubu a taky třeba to může působit vhodne na perorální dermatitidu (mám takový pupence kolem pusy). Hele ze je to kravina, vysvetelete mi to někdo poradnyma jasnýma argumentama. Mně to přijde dělat to denně hodně agresivni na sklovinu a celkově třeba na tu ústní mikroflóru nebo jak to nazvat, prostě nepřirozene.
Jo a nemyslela to kvůli tomu, že mluvím sprostě, aby se toho zase někdo nechytnul tady! Před ní nic neříkám!
Karja Jako bacha na to, tady jsou lidi, bys nevěřila, čtou a reagují. Taková drzost.
Kan A k tomu kysličníku něco máš?
Karja Jo, olivový olej je lepší.
Karja Mně moje stará zubařka doporučovala výplachy kysličníkem na počínající zánět, že se to tím občas dá v zárodku rozehnat, ale mluvila o pár dnech, ne o dlouhodobém každodenním preventivním používání. Taky by mi to přišlo dost agresivní k ústní mikroflóře i sklovině. Ale jsem sama zvědavá, co k tomu napíše někdo, kdo tomu fakt rozumí.
Prosperina Ja jsem prave taky zvědavá, určitě by to šlo pogooglit, ale tady ti leckdy naservuruji tu informaci už hotovou a spolehlivou....tak se člověk radši zeptá. Ona mi argumentovala takovou tou klasickou blbinou, že zubaři to nedoporučuji, protože je to takové levné účinné řešení a nic z toho nemaj.
Karja Heh, to je přesně ten typ argumentu, kterej mě obvykle nakloní tomu považovat tu radu za kravinu, i kdyby to třeba kravina nebyla...
Fakt jsem zvědavá, co tu k tomu někdo erudovanej napíše. A díky, že jsi ten dotaz vznesla.![]()
Karja taky zalezi kolika procentni ten kyslicnik je.Redila jsi ho vodou?Mne to u zubare delali,ale urcite bych to nepouzivala denne.
Zarinya No neředěnej, ten beznej z lékárny na zranění, nevím z hlavy kolik to je. Ona nějaká lehčí koncentrace by mě asi tolik nenadzvihla, jako že bych to asi brala jako jakžtakž možný a nezávadný.
Prosperina No právě, mám to stejně;-)
stes ještě jsem ji neměla na sobě ![]()
JankaM Zrušit, odejít, převést.
Pinot Noir kruci
JankaM koho znám a má něco u Sberbank tak převádí. Nečekala bych na nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí