stes mně je nepříjemno, když mám širší tříčtvrteční rukáv pod svetrem. Nebo pod svetrem a bundou
. Takže čekám na teplo. Ale to se zas budu bát, že mě děti omatlají. Nebo mi v tom už bude vedro. Takže vůbec nevím, na co jsem si koupila bílou košili. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kora Sweet Potato dynda Lamicka rysamona continuity děkuju za názory ![]()
Ufuf, stihlas to vybrat?
dynda IB nefunguje, takže nestihla. Nemám tam hlavní rodinné finance, o peníze jako takové se asi nebojím, protože pojištění a dohled ČNB..., ale vadí mi to, jak to půjde tak ruším.
Tak aspoň že tak.
Nemáte někdo zkušenost s betaglukanem? Dala mi ho jedna známá, že to mám užívat. A prý se nemám bát se s tím předávkovat, aby to prý pořádně zabralo. Já se na to zapomněla zeptat na onkologii, ale užívám to už pár dní. Jen z toho předávkování mám trochu obavy. Beru dvě tablety.

Dalia my to užíváme celá rodina, mělo by to být na imunitu. Já jsem si žádného extra efektu nevšimla, ale ty jsi v jiné situaci. Určitě tím nic nezkazíš a nemyslím si, že se tím dá předávkovat.
Evaeva Uvidím, jestli to k něčemu bude. ![]()
Dívám se na pořad bláznivé dorty, ta náročná výroba, všechny ty ingredience, myslíte, že je to pak i k jídlu?
Tak Betty tak to by mě taky zajímalo. Zrovna na tohle tedy nedívám ale vždycky když vidím jak dělají dorty a valí tam neskutečně množství krému říkám si jak to asi chutná a co to je zač ten krém.
Byla jsem delegována na společenskou akci. Musí mi to slušet. Šaty asi mám, jen se rozhodnout. Potřebuju ale nějak hezky nalíčit, to sama neumím. A teď ten dotaz. Jak dlouho trvá někoho zkrásnět? Potřebuju si naplánovat ,kdy vypadnout z práce, abych stihla přejet do hotelu a následně do divadla.
Případně další dotaz-tip na někoho, kdo umí udělat z vágusky dámu? Nejlépe v Nuslích nebo v Bubenči blízko hotelu Schwaiger?
Tak Betty Umi, ale ma dvoumesicni miminko, tak by zalezelo na tom, kdy by to bylo. Dekuji za zminku :)
faustefra Zalezi na predstave toho, jaky ma byt bysledek, jednu z poslednich nevest jsem vystrihla za 40 minut, ale zcela jeji vinou, dorazila o 2 hodiny pozdeji, takze to nedelam rada. Delka priprav hodne zalezi na vlasech i na typu liceni a vysledku, ktereho chce klientka dosahnout.
Muzeme se o tom pobavit a podle vysledku pripadne doporucim kolegyni, kdyz by na to prislo. Prakticky vsechny jezdi(me) za klientkami.
Prosím znalé o radu - je opravdu nutné k četbě příspěvků na Twitteru mít účet tamtéž? Do jisté doby to šlo bez účtu, teď se mi na i oficiálních stránkách institucí v podstatě skoro hned zobrazí výzva, abych se přihlásila nebo registrovala. Dík.
Anaj Při výzvě o přihlášení klikni na křížek, zavře se to a pak můžeš číst dál.
Anaj udělej si pasivní účet s nějakou přezdívkou, je to praktičtější i na sledování . Twitter na rozdíl od FB vůbec neotravuje. (Ten mi posílá emaily už hodně let a to jsem registraci ani nedokončila. )
brrr To už právě teď nejde, jak jsem pochopila.
Anaj Při výzvě o přihlášení klikni na křížek, zavře se to a pak můžeš číst dál.
Díky moc, pořád jsem žádný křížek neviděla, ale když jsem podle tvé rady klikla na Přihlásit, což mě předtím nenapadlo (když se přihlásit nemohu, nejsouc registrovaná), už se křížek objevil a hlášku šlo zavřít.
Anaj
Super, zrovna včera jsem řešila stejný problém s kamarádkou, tak jdu hned radit dál! :-)
Anaj udělej si pasivní účet s nějakou přezdívkou, je to praktičtější i na sledování . Twitter na rozdíl od FB vůbec neotravuje. (Ten mi posílá emaily už hodně let a to jsem registraci ani nedokončila. )
Díky, dobrá rada, zkusím to, abych nemusela pořád rušit ty hlášky. Jen tedy nutnost pamatovat si nějaké další přihlašovací údaje mě trochu odrazuje ![]()
Je třeba vytvářet nějaké "silné" heslo? No, zjistím v procesu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí