"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:03

stes mně je nepříjemno, když mám širší tříčtvrteční rukáv pod svetrem. Nebo pod svetrem a bundou . Takže čekám na teplo. Ale to se zas budu bát, že mě děti omatlají. Nebo mi v tom už bude vedro. Takže vůbec nevím, na co jsem si koupila bílou košili.

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 24. února 2022 21:46
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. února 2022 11:19

JankaM 

Ufuf, stihlas to vybrat? 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 25. února 2022 12:02

dynda IB nefunguje, takže nestihla. Nemám tam hlavní rodinné finance, o peníze jako takové se asi nebojím, protože pojištění a dohled ČNB..., ale vadí mi to, jak to půjde tak ruším. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. února 2022 15:14

JankaM 

Tak aspoň že tak. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 26. února 2022 12:34

Nemáte někdo zkušenost s betaglukanem? Dala mi ho jedna známá, že to mám užívat. A prý se nemám bát se s tím předávkovat, aby to prý pořádně zabralo. Já se na to zapomněla zeptat na onkologii, ale užívám to už pár dní. Jen z toho předávkování mám trochu obavy. Beru dvě tablety.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2022 13:37

Dalia my to užíváme celá rodina, mělo by to být na imunitu. Já jsem si žádného extra efektu nevšimla, ale ty jsi v jiné situaci. Určitě tím nic nezkazíš a nemyslím si, že se tím dá předávkovat.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 26. února 2022 14:17

Evaeva Uvidím, jestli to k něčemu bude.

Online Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 26. února 2022 16:45

Dívám se na pořad bláznivé dorty, ta náročná výroba, všechny ty ingredience, myslíte, že je to pak i k jídlu? 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 26. února 2022 18:59

Tak Betty tak to by mě taky zajímalo. Zrovna na tohle tedy nedívám ale vždycky když vidím jak dělají dorty a valí tam neskutečně množství krému říkám si jak to asi chutná a co to je zač ten  krém.

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 26. února 2022 19:09

Byla jsem delegována na společenskou akci.  Musí mi to slušet. Šaty asi mám, jen se rozhodnout. Potřebuju ale nějak hezky nalíčit, to sama neumím. A teď ten dotaz. Jak dlouho trvá někoho zkrásnět? Potřebuju si naplánovat ,kdy vypadnout z práce, abych stihla přejet do hotelu a následně do divadla. 

Případně další dotaz-tip na někoho, kdo umí udělat z vágusky dámu? Nejlépe v Nuslích nebo v Bubenči blízko hotelu Schwaiger? 

Online Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 26. února 2022 21:48

faustefra to asi umí  Solathis 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:13

Tak Betty Umi, ale ma dvoumesicni miminko, tak by zalezelo na tom, kdy by to bylo. Dekuji za zminku :)

faustefra Zalezi na predstave toho, jaky ma byt bysledek, jednu z poslednich nevest jsem vystrihla za 40 minut, ale zcela jeji vinou, dorazila o 2 hodiny pozdeji, takze to nedelam rada. Delka priprav hodne zalezi na vlasech i na typu liceni a vysledku, ktereho chce klientka dosahnout. 

Muzeme se o tom pobavit a podle vysledku pripadne doporucim kolegyni, kdyz by na to prislo. Prakticky vsechny jezdi(me) za klientkami.

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:22

Prosím znalé o radu - je opravdu nutné k četbě příspěvků na Twitteru mít účet tamtéž?  Do jisté doby to šlo bez účtu, teď se mi na i oficiálních stránkách institucí  v podstatě skoro hned zobrazí výzva, abych se přihlásila nebo registrovala.  Dík.

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:39

Anaj Při výzvě o přihlášení klikni na křížek, zavře se to a pak můžeš číst dál.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:46

Anaj udělej si pasivní účet s nějakou přezdívkou, je to praktičtější i na sledování . Twitter na rozdíl od FB vůbec neotravuje. (Ten mi posílá emaily už hodně let a to jsem registraci ani nedokončila. )

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:47

brrr To už právě teď nejde, jak jsem pochopila. 

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:48
Reakce na brrr:

Anaj Při výzvě o přihlášení klikni na křížek, zavře se to a pak můžeš číst dál.

​Díky moc, pořád jsem žádný křížek neviděla, ale když jsem podle tvé rady klikla na Přihlásit, což mě předtím nenapadlo (když se přihlásit nemohu, nejsouc registrovaná), už se křížek objevil a hlášku šlo zavřít.

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:48

Anaj  Super, zrovna včera jsem řešila stejný problém s kamarádkou, tak jdu hned radit dál! :-)

Offline Anaj
236 příspěvků moje polička 27. února 2022 10:51
Reakce na continuity:

Anaj udělej si pasivní účet s nějakou přezdívkou, je to praktičtější i na sledování . Twitter na rozdíl od FB vůbec neotravuje. (Ten mi posílá emaily už hodně let a to jsem registraci ani nedokončila. )

​Díky, dobrá rada, zkusím to, abych nemusela pořád rušit ty hlášky. Jen tedy nutnost pamatovat si nějaké další přihlašovací údaje mě trochu odrazuje

Je třeba  vytvářet nějaké "silné" heslo? No, zjistím v procesu.