jeden úplně blbý - nevíte, jak se mění žárovka či co v tom je v takovémhle světle?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Miru Půjdu proti proudu, ale mě by do lázní nedostali ani párem volů. Důvodů je mnoho - společné bydlení s cizí osobou, nutnost podřídit se po dobu několika týdnů režimu vypsaných procedur, jsem mlsná a vybíravá - a tady bych musela jíst to, co mi předloží, procházky jsou sice fajn, ale co když bude nepřetržitě lejt jako z konve....
Tomu úplně rozumím. Nikdy jsem v lázních nebyla a myslím že ani nikdy nebudu... připadala bych si jak na pionýrským táboře. Kdoví s kým na pokoji, určenej denní rozvrh... Jídlo by snad nebyl problém, ale jak jsem léta zvyklá dělat si co chci, tak ten režim by už problém byl. K tomu bezúčelný procházky tam a zpátky? Tak to určitě... A nějaká družba s cizíma lidma, který bych si já osobně jako společnost nevybrala? Noční můra! ![]()
barbucha
!
Ještě k tomu - asi takhle - pokud se jedná o lázně řešící pooperační a poúrazové stavy, tam by stálo za to se kousnout. Já jsem měla na mysli takové ty doktorské návrhy, když už neví, jak se pacienta zbavit, a zeptají se ho, jestli by teda nechtěl jet do lázní....
Mně to po gynekologický operaci nabízeli, ale nevzala jsem to protože vím přesně, že bych to nedala.
Ještě jak se tady někdo těšil, že se vyspí, přečte si spoustu knížek... já už vidim úplně v barvách, jak vyfásnu chrápajícího skřivana kterej nebude moct dospat, aby moh mlátit dveřma a pouštět vodu
a ještě ke všemu bude velmi společenskej (teda samozřejmě společenská), takže jakmile se do něčeho začtu, začnou pokusy o konverzaci... nejapný otázky stran soukromí/rodinnýho uspořádání included.
Na to, aby mi praskla žilka, je lázní škoda ![]()
SunEclipse Já o tomhle svítidle teda vůbec nic nevim, ale někdy pomůže hodit typ produktu do Googlu a podívat se na jiný stránky, kde ho nabízí, jestli tam náhodou není přiložený návod nebo něco, a třeba tady vidím, že už se na výměnu někdo v diskuzi ptal a dostalo se mu i odpovědi, tak můžeš vyzkoušet, jestli to je k něčemu. :)
Sairon Jseš si jistá? Já taky myslela že je to stovková záležitost, ale rozhodně to není tak zanedbatelný. DruI Hele nevím nevím, tak ona si nevykazuje vůbec žádný příjem, ten přivýdělek má na černo a ten její manžel podnikatel priznava určitě taky co nejnižší prijem, prostě buď ty zisky dává jako investice nebo taky nějaká Černota.
dzizisketa Ano, já jsem si taky myslela, že tomu rozumím špatně, ale nerozumela.
Karja je to pár stovek.
Pinot Noir Jseš si jistá? Já jsem z toho rozhovoru pochytila že ne, jinak bych si to myslela taky. Ale už s ní pochopitelně na to téma nechci moc mluvit:-D.
Pinot Noir Už jsem si je dala do kalkulačky a googlu:-D. Tak je to buď 1000 nebo 1200, na víc to asi nevyjde, i když o nějakých navysenich se tam píše, ale to by museli vykazovat fakt nouzi. Ale to je jedno, jestli je to pětistovka nebo tisíc, principielně mi to v jejich případě přijde dost wtf.
Karja tohle nevymyslíš. Znám jednu, co obdržela po rozvodu vyrovnání SJM asi 7 milionů a obratem si ve škole zažádala o prominutí poplatku za družinu, jako samoživitelka. Dělá to asi 150,- Kč.
Ale teda nevyhověli jí.
Ad. lázně. Byla jsem v 19 po gynekol. operaci. Mesic letních prázdnin. Suverénně nejmladší. Na pokoji s paní s třemi dětmi. Ale nebylo to špatný. Spolubydlící v pohodě, daly jsme se dohromady s dalšími dvěma tricatnicemi. Přečetla jsem tam za měsíc plno knih a naučila se pít pivo, neb každý večer jsme na jedno zašly. Vetsinu času jsem byla sama, neb procedur bylo hodně a v různé časy, takže s ostatními se viděla jen u jídla a večer na pivu.
Od 15 na intru přes různá spolubydlící jsem bydlela s někým až do 25, já usnu kdykoli a kdekoli
.
Solathisnevíš, jestli psychoterapeut může předepisovat antidepresiva?
Lenka22 může jenom psychiatr. I psychiatr může mít psychoterapeutický výcvik, ale běžnější je, že psychoterapeut je psychológ a to není lékař.
Některá antidepresiva může psát i praktik, ale je to spíš na první pomoc než se člověk dostane k psychiatrovi.
Karoleena díky, už jsem objevila dírečky..mrchy jsou seshora ![]()
continuity díky, no manžel právě k psychiatrovi nechce, a jeho praktička předepíše Lexaurin nebo Neurol. Potřebuje něco na dlouho dobé užívání.
Lenka22 no z toho není cesty ven, ještě může něco málo neurolog, ale pokud má výslovně psychické problémy, je to velký úkrok stranou.
Malvin Z lázní mám podobný zážitek, taky v 19 a taky jsem se tam naučila pít pivo! Ale měla jsem tedy jednolůžkový pokoj, zdravím ostatní asociály
. Byla tam celkem dobrá parta lidí cca do 30 let, někteří po onko léčbě, hodně holek s problémy s otěhotněním. Měla jsem celou dobu intenzivní pocit, že mi nic není a že tam nemám co dělat (byla jsem tam po slepáku a spíš preventivně), ale jinak to byl díky tomuhle složení dost poučný pobyt.
Lenka22 A k psychologovi chodí? Hele já chci dostat k psychologovi jednoho chlapa, ale to se asi nikdy nepodsri, já mu třeba i řeknu, hele objednám te, je tam cekacka několik měsíců, když se to zlepší, normálně to zrušíme. Jako ti chlapi to mají asi jako takové stigma, pritom on má fakt dlouhodobe potíže a stejně nic s ním nehne.
gtea tak tady byly hlavně s pohybovým ústrojím, takže spíše hodně starých lidí ( v 19 mi přišel starý každý nad 50
). Pod 30 let nás bylo naprosté minimum. Pokoj sama pro sebe bych nezaplatila, tak mne ani nenapadl. Dnes bych ho chtěla.
Lenka22 A k psychologovi chodí? Hele já chci dostat k psychologovi jednoho chlapa, ale to se asi nikdy nepodsri, já mu třeba i řeknu, hele objednám te, je tam cekacka několik měsíců, když se to zlepší, normálně to zrušíme. Jako ti chlapi to mají asi jako takové stigma, pritom on má fakt dlouhodobe potíže a stejně nic s ním nehne.
ne, nechodí, nemůžu ho přesvědčit, aby tam zašel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí