Lenka22 Tak to mě mrzí. No jako až na něco přijdeš, tak dej vědět! Snad to nakonec dopadne;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lenka22 máma dostala tátu aspoň do partnerské poradny. Taky to byl dost úkrok stranou, ale víc se jí něco podařilo. Ale je šance, že se od terapeuta přes psychologa k tomu psychiatrovi postupně dopracuje. S těmi chlapy je to hodně těžký.
Lenka22 Mně praktik napsal antidepresiva, taková slabší, Elicea se to jmenuje.
Bledule ona ta jeho praktička je dost marná, člověk jí musí nadiktovat do pera, co mu je a jak ho má léčit (s nadsázkou), pak to udělá. Nechce se jí vzdát, protože jí má blízko. No na hlavu, no
.
Takže vlastně jí může říct o tom Elicea
.
Lenka22 Elicea mi svého času taky dost pomohla. Akorát nástup účinku je asi 14 dnů.
Díky všem, už jsem si to zapsala do notýsku
.
Co s bradavici?
Nikdy jsem na ne netrpela. Od porodu jsem bojovala na jedne noze s plisni, vzdycky na treba 2 tydny dobry a ted najednou strasny svedeni presne v tech mistech zas a jestli me mrak nesali, je to bradavice.
Nejake babske rady, nez budu shanet doktora?
Solathis ja se s nimi trapila asi 2 roky kolem porodu, vyzkousela jsem vsechny metody, ale porad rostly dalsi. Pak jsem se rozhodla je dukladne ignorovat a kupodivu to zabralo, zmizely...
Ale pak mi kdosi rekl, ze cca za 2 roky se organizmus nauci je likvidovat a zmizi. Jenze kazdy je v jine fazi pokusu o lecbu, takze veri tomu, ze zabralo to posledni.
Pavlena jenze s bradavici nesmis do bazenu b ja ja b s malou rada chodila na plavani... ????
Solathis Duofilm.
Solathis taky doporučuju Duofilm.
Pinot Noir jo,myslím ty jsi mi ho poradila
Ty staré velké bradavice trvaly asi dva měsíce, ale teď si dítko z bazénu doneslo novou a bylo po ní snad za tři dny.
Solathis nemela bys. Ale kazdy na to kasle. Asi je hodne blby s nejakou "otevrenou" ve fazi vypalovani, leptani atd.
Pinot Noir continuity Diky, poridim.
Solathis duofilm taky doporučuju, ale počítej s tím, že to chvíli trvá. Ze začátku to bude vypadat, že se nic neděje. Ale jestli není velká, tak plavání od nějakého 6m stihneš![]()
Evaeva Teprve zacina lizt ven, tak snad! Diky
Lenka22 treba rátať s tým, že nástup AD je 14 dní-2 mesiace a ako vedľajší účinok sa môže stav pri nasadzovaní dočasne zhoršiť. Tak by bolo dobre, aby ho aj sledovala, ak mu ich predpíše.
Psychoterapeut ako taký, pokiaľ nie je zároveň psychiater, ich predpísať nemôže.
Akože môj osobný názor je, že je dobre, že môžu AD v nejakom množstve predpísať aj všeobecní lekári, zvlášť kvôli situácii, keď trebárs človeku dôjdu lieky a nie je možné dostať termín u psychiatra (a teraz je teda aspoň u nás dostať sa k psychiatrovi takmer luxus) ale s nasadzovaním by som bola opatrná.
Jak se tu řešili ti podvodní nakupující, tak zase jeden případ:
tina ja tomu moc nerozumim, co znamena to s tim preposlanim pristupovych kodu
. Jako ze mu sdelila jeden z tech udaju typu autorizacni sms? To jde nejak nevedomky? :Prodávající na odkaz klikla a v několika případech zde vyplnila údaje ke své osobě, společně s číslem účtu. Ke své smůle přeposlala jeden z postupně přijímaných přístupových kódů údajnému kupujícímu. Tím mu nevědomky předala správu nad svým internetovým bankovnictvím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí