Evaeva Jj používala jsem něco podobného. Stalo mě to 3.500 Kč:-D. Když mi to při praní zalezlo do motoru pracky;-). Ono se to sice má strčit do toho pracího košíčků, ale mě kolikrát se to během praní rozepne. Mám ten na zip. Ono to bylo z materiálu, co je hodně dávej, pak to ztěžkne, ale zároveň je to takový drobny a do mojí pračky to prostě zvládlo zalézt.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja mě se teda prací pytlík nikdy neotevřel![]()
ale v blízké budoucnosti budeme kupovat pračku, tak to by bylo blbé. Jenže já se teď trochu opřela do péče o pleť a najednou to dá třeba i tři tamponky za den a to už mi přijde moc.
Evaeva Jo hele, ono určitě závisí i na typu pračky;-)
Karja myslíš, že to bude v popisu, nežere tampony:D Nebo v recenzích?
Evaeva Jo to nevím:-D. Ale ta moje vždycky něco sežrala při programu , čištění bubnu,,. Si vyber nějakou bez tohoto čištění:-D
Karja
tak ale buben si měla čistý, ne?
Karja když ji nedáš najíst. ![]()
Evaeva Já používám, jen oči odličuju vatovým, protože řasenka se z toho nepere moc dobře. Ale se značkou moc neporadím, koupila jsem je na nějakém design marketu ještě před kovidem. Před Vánocema jsem si koupila v Jysku, už jsem si na ně zvykla, ale jsou horší než ty původní.
Evaeva nejake maji i v Dm a rossmannu. Ja pak hlavne nevim, jak je susit, padaji mi ze susaku, jak jsou male. A ted jsem videla u nejakeho videa na youtube diskusi, ze je holky podeziraji ze zhorseni pleti, jestli se vlastne vyperou dokonale.
baltik viděla jsem je tam. Zhoršení pleti bych teda nechtěla, kvůli jejímu špatnému stavu to dělám.
Evaeva ja je mam nejake homemade z bioobchodu a z Dm ruzne.
Peru je na vysokou teplotu. To zhorseni me napadlo ale nic nepozoruju. Pouzivam se cca pres 2 roky.
Zkus si pro zacatek jen neco nastrihat
Evaeva já mám tamponky z dyzajnmarketu a fleru. Používám je jen na odlíčení, kromě řasenky.
Prosím dámy, keby ste mali čas vypnit kamoške dotazník o nákupe kozmetiky, je to tak na 2-3 minútky, je to do bakalárky. (Je to v češtine:) ) Ďakujeme
https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/spotrebitelske-chovani-v-sek/
olivieraa Vyplneno. Nez Nez se dostala k otazce, kde byla zminena detska kosmetika, uplne jsem ji zapomnela zahrnout ![]()
![]()
Tady jsem se ptala, dám to sem. Takže muž má v tom koleni něco zlomeného, rovnou maže na MR a predoperační. Doktor se mu snaží sehnat termín operace na tento týden. UVN.
Přemýšlím kam ho vystehovat, aby ode mě nechytil ten COVID. ![]()
continuity a jéje! K jeho rodičům to nepůjde? O holky se asi nepostará, že by ses odstěhovala ty, co?
Evaeva o holky by se postaral, resp. ty by se už pár dní o sebe postaraly i samé, to problém není, ale já se nemám už vůbec kam odstěhovat nemocná.
K jeho rodičům to možnost je, ale spaní dvě patra bez výtahu. On ani nechce. No proberu to s ním až se vrátí a podle terminu operace, první nabídka zněla na 17.4, ale to pak doktor odmitnul. Muz COVID měl před měsícem.
continuity no je to naprd, že se vám to takhle sešlo. I když si skoro myslím, že po té dovolené a cestě už to buď má nebo mít nebude. Tak se izoluj jen doma, nos respirátor a zavři se do ložnice. Držím palce, ať to nechytne.
olivieraa Vyplneno. Nez Nez se dostala k otazce, kde byla zminena detska kosmetika, uplne jsem ji zapomnela zahrnout
:) to sa ta suma asi pohla nahoru tipujem:) Ďakujem pekne!
continuity Covid pred mesicem to meresi, kamaradcin partner ho mel pred mesicem, ona ne. Ted to chytla ona a on znovu. Ale respirator a izolace by mohly pomoct, drzim pesti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí