"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 25. března 2022 20:55

continuity Evaeva peru je vzdycky s nejakym rucnikem, samotny boty se moc nevyperou. Ale pomohlo to teda vzdycky, hlavne podrazce.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 25. března 2022 20:58

Na refresh tenisek se specializuje tahle čistírna

Umí zázraky, ale na běžné Stan Smith to není :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2022 21:00

711990 s ručníkem mě to nenapadlo. Ale zrovna podrážku umeju za chvilku i v ruce, mně nejde umýt ta textilní část. Ty, co nosím na hřiště teď, by to potřebovaly, ale moc se mi do toho nechce.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 25. března 2022 21:05

continuity Musíš tam dát prášek na praní..........Hahahahaha, hrozně vtipný:-D No já třeba třikrát za sezonu, a tolik bot nemám ani je to nezmrzaci nijak, drzej dlouho. A vždycky jim to náramně prospěje. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 25. března 2022 21:41

continuity Já se o praní bot dozvěděla až tady. Loni jsem to dvakrát zkusila a jo, boty se vypraly.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 25. března 2022 21:45

continuity svoje boty neperu, ale světlé mám jen jedny a dávám si bacha na to, kdy je nosím. Dětské tedy pereme, ty to většinou vydrží v pohodě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2022 21:54

Karja tak mám asi blbou pračku. Možná to zase po letech zkusím

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 25. března 2022 22:09

continuity Teď přes zimu neperu, protože je nosím občas. Ale jaro-podzim peru docela často cca jednou za dva měsíce. Ale jen ty bílé. Barevné tak jednou do roka. Většinou jich peru víc dohromady. Teď mám sice jen jedny kožené bílé, ale dcera taky, k tomu každá conversky. A přidávám k tomu většinou nějakou mikrovláknovou utěrku z úklidu. Vyperou se vždycky krásně.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 26. března 2022 07:35

notna proč tam přihazuješ mikrovláknovou utěrku?..nebo jak někdo psal ručník?

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 26. března 2022 07:36

Maureen aby se tam ty boty nesmrdlaly jen tak, s tim rucnikem/uterkou se lip vyperou. Delam to i kdyz peru treba koupelnovou predlozku, samotna ztezkne a ani se poradne nevyzdime, kdyz je tam toho vic, tak je to nejak lip rozlozeny. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 26. března 2022 07:38

711990 jo taaaaak...já je totiž dávám do takovýho síťovanýho pytlíku...ale kožený jsem nikdy neprala a tak zkusím svoje starý,co jsem chtěla vyhodit a treba se stane zazrak

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. března 2022 08:00

continuity Ja prala, ale latkove, nikdy ne kozene. To si nejak neumim predstavit. Taky jsem cune, proto nemam moc rada treba trend bilych podrazek. Tuhle jsem si vycistila boty a slapl mi na ne asi stokrat pes a pak dite a v parku na piskovisti bylo dokonano. Jinak cistim penou, ale po nejake dobe ty kozene zacnou mit lehke praskliny a odreniny, tomu uz nepomuze asi nic. 

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 26. března 2022 08:08

Maureen Jakž píše 711990 Líp se to vypere.

Jos Tos mi připomněla, že ty kožené po vyprání kremuju, aby právě nepraskaly. A máš pravdu. Dítě a pes, to se ty boty můžou prát klidně hned druhý den.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 08:10

Jos notna já mám jedny boty na hřiště a druhé mezi lidi:)

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 26. března 2022 08:16

Evaeva Taky mám boty se psem do lesa, ale občas jde s nimi člověk i mezi lidi. Dcera už mi teda na boty nešlape, ta z toho vyrostla :-)

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. března 2022 08:20

Evaeva To mam normalne taky. Ale pes na me slapl mezi dvirky a s ditetem a mamkou jsme sly na prochazku a ja pak pokracovala na dentalni hygienu. Ale i "psi" lesni boty tady na predmesti stejne vypadaji dost nepatricne, snad vsechny zeny maji ciste tenisky a pak jsem ja

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 10:45

notna Jos tak zas si nepředstavujte, že chodím jak ze žurnálu

se svým time managementem zjistím, že mám špinavé boty, tři minuty po původně plánovaném času odchodu. Dvoje boty je jediná šance, jak je mít jakž takž čisté.

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. března 2022 11:35

Evaeva ty kozene jeste ujdou, ale mam treba semisove tenisky a jedny oxfordky z brousene kuze. Prvni jsou od neceho uspinene a druhe jsem si pred dvema lety chytre vzala se psem na vystavu. A prselo . Takze jsou od psa tak spinave, ze je mam nekde ve sklepe a asi je vyhodim, protoze vykartacovat to proste nejde, penou to jenom zhorsuju...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 11:38

Jos já mám z broušené kůže na hřiště a to podle mě umýt nejde. Ale jsou takové světlé, skoro v barvě písku

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. března 2022 12:33
Reakce na Evaeva:

notna Jos tak zas si nepředstavujte, že chodím jak ze žurnálu

se svým time managementem zjistím, že mám špinavé boty, tři minuty po původně plánovaném času odchodu. Dvoje boty je jediná šance, jak je mít jakž takž čisté.

​A co nosis 3., 4. a 5.den?

Ja mam jedny prvni den, dalsi druhy a treti den se mi ty prvni zdaji docela ciste.