continuity jj chodíva mi nějaká slevovat knížka, ale už to neotvírají, protože to vždy bylo tak jak říkáš, desetiprocentní sleva na konkrétní značku, co se jinde našla stejně mnohem levnější.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori Taky mám iPhone, JBL sluchátka a Windowsy v PC a notebooku a s konektivitou není problém :)
Prali ste niekto v pračke celokožené biele tenisky? Prežili to? Mám jedny obľúbené veľmi pohodlné a sú také zašlé v záhyboch a švoch, proste už nie sú snehobiele. Je mi blbé ich nosiť, ale pritom ich nechcem vyhodiť.
chia nejdriv bych je zkusila vycistit cifem na vatovym tamponku, pak bych se teprv uchylila k prani. Ale prala jsem a prezily
chiaprala nekolikrat super , pak se z nich odrela ta bila barva
Už som skúšala aj cif aj tie nanohubky a žiaden významný rozdiel nevidím. Tak asi skúsim tú pračku.
Candance a na akom programe a teplote si to prala?
myslim ze na nejaky kratsi na 40. A myslim, ze to posledni bylo delsi zdimani a to byl ten problem.
chia ještě bych ty záhyby a švy zkusila vyčistit starým kartáčkem na zuby a cifem, než půjdou do pračky. To mi většinou pomůže, používám curaprox s nejnižší tvrdostí vláken, tak je to na kůži opravdu safety.
chia nemáš je v těch záhybech jakoby odřené. Jak tam ta kůže někdo popraská
To fakt nevyperes,ale pomůže bílý krém na boty.
chia Peru kožené adidas a nike běžně. Většinou asi na 30 st, otáček 1200.
continuity Odrené to nevyzerá, skôr ako také vrásky. Ale jemné praskliny tam byť môžu. Skúsim to najprv s tou zubnou kefkou a keď to nezaberie, šupnem ich do pračky a dej sa čo sa dej.
chia já často a přežívají
chia peru běžně a ok.
Taky peru boty v pracce,v ruce se to tak nevycisti a co neprezije pracku bych spinavy stejne nenosila.No zatim se zadnym nic nestalo.
Zarinya Já mám na pračce program „boty" tak že bych to riskla? No mám pnutí, jelikož to šmudlám v ruce houbičkou a Miem.
Kan ja je tedy rada peru i kvuli vnitrku.:-)
Asi jsem čuně, žádné boty jsem nikdy neprala.
Teda asi jednou a výsledek mě vůbec nepřesvědčil o tom, že to má cenu. Rozhodne jsem z pračky nevytáhla žádné sněhobílé tenistky, ale šly rovnou do auta jako náhradní kecky na řízení a to byly textilní. Jak často to děláte?
continuity mně se v pračce žádné boty nezničily, ale ani nevypraly![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí