Dá sa nejako vyrovnať kožená bunda?Ja blbka som ju dala do vákuového vreca a vyzerá hrozne ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
peckaodnest do cistirny?
pecka Do lavoru horkou vodu a nad to zavěsit bundu na ramínku, pára by to měla vyrovnat. Nebo fénem. Žehličku nedoporučuju.
pecka nebo rozprašovačem s vodou, spis jako kdyz venku padá mlha a rovne na ramínko. Ja tohle uz mela taky, to zmuchlani. Prava kuze se ale urcite vyrovná
Stalo se mi něco podobného s koženým sakem - zkoušela jsem všechno možné (včetně vlhčení), ale nakonec pomohlo pár dní ho nosit zapnuté natěsno - vzala jsem si pod sako svetr a přes to pašmínu, aby nebylo vidět to zmuchlané (bylo jaro a žádné teplo). A po pár dnech se to narovnalo.
pecka Dát na měkké ramínko,vycpat natěsno ručníky, polštáři, zapnout a pověsit na dva, tři dny někam, kde je vlhko - osvědčený postup. Jerry navrhuje v podstatě tentýž proces uskutečnit na vlastním těle
.
Ďakujem Vám.Verim, že niečo pomôže.
Chci si koupit novy mobil, hlavne kvuli fotek. Vychazi mi z toho s displejem 6,1 iphone, nechci dat zaroven za mobil raketu a chci fakt dobry fotak. Jenze mam celkem nove notebook lenovo, garmin hodinky a jbl sluchatka. A ted otazka za 2 bludistaky, zblaznim se z nekompatibility nebo ne?
rasaNori chceš iPhone jenom kvůli foťáku?
continuity nechci padlo, a co treba samsung se slusnym fotakem je na 6,5 displeji a ja mam maly ruce. Doted jsem mela Huawei, s 5,9 uhloprickou a uz to me prislo na moje ruce dost velke. Fakt nevim co vybrat. Sstanovila jsem si rozpocet na max 13 tis.
rasaNori no to je fakt,že jsou ty Samsungy teď velké. Ale ty foťáky mají dost super.
Já iPhone zkoušela a nezvykla jsem si, no. Zas jsou tady ženy, co na ně nedají dopustit, ale pak jedou v Applu tak nějak celkové.
Možná se ještě podívej na nějaké fóra.
continuity hmm, ja uz v tom lezim od vcera, vzdycky neco vyberu, a pak presne kouknu na nejake forum a zase jsem na zacatku...
rasaNori zalezi na tom, jak moc pouzivas telefon ve spojeni s pocitacem. jestli mas sluchatka bluetooth tak to problem nebude.
velikosti jsou ty mensi iphony super, presla jsem ze samsungu galaxy a nelituju.
Lilly_Ku moc ne, leda na tisk fotek nebo prehazovani z mobilu na exterak. Hodne jsem si zvykla doma tisknout veci pres mobil na tiskarne. Koukam ted na tu 11.
rasaNori Já mám iPhone, garmin a JBL sluchátka a všechno v pohodě. Plus na pracovni propojení všechny appky Microsoft Office a taky všechno úplně v pohodě.
evuch aaa diky:)
Nemáte někdo nějakej nevygooglitelnej slevovej kód na Mall?
Karja Mall je docela drahej? Co potřebuješ? Většinou to najdu někde levněji.
continuity Boty jedny konkretni dětské a ty jsou tam nejlevnější. No oni asi žádné všeobecné slevenky ani nedávají...
Karja no moc ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí