Candance když jdu s dětmi na hřiště, beru ty špinavé, když "mezi lidi" beru ty čisté/lepší. Ty druhé ani tolik neušpiním, ani se tolik neničí.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já se vmísim s dotazem, nevíte jestli IKEA na Černém Mostě má otevřený dětský koutek? Na jejich stránkách je ticho po pěšině, tak předpokládám, že ne, ale kdyby mi to někdo potvrdil nebo ještě líp vyvrátil
osobní zkušeností, budu ráda.
Ignis na Zličíně byl asi před měsícem otevřený. Proč by neměl být?
Ja mám otázku. Ako dlho cca bolí, keď si človek niečo narazí?Ten môj palec ma trápi už 3 týždne a mám pocit že je stále v kĺbe opuchnutý.
Na vyšetrení som ešte nebola.Nechodim po lekároch, no raz som musela vyhľadať chirurga. Tesne predtým, ako si pozrel môj výsledok rtg,sa sťažoval,že tam ľudia chodia,otravujú a nič im nie je.Ked si pozrel môj rtg a skonštatoval, že je všetko OK, tak som sa cítila takmer previnilo,že som zo spomínanej kategórie ľudí. Preto zatiaľ bez lekárskeho vyšetrenia.
pecka Tři týdny už je dlouho, to bych někam zašla. Já před týdnem hodila v lese epesní tlamu, noha se mi zamotala do černičí, levý koleno narazilo na kámen, modrák jak prase, bolest taky a dnes dobrý.
pecka hele na nějaký pocit viny bych se vykašlala. Duševní pnutí pana doktora není tvůj problém, od toho tam je, aby zlomeninu vyloučil.
Nejste někde zaregistrovanej na Syncare eshopu jako profesionál? Nějaká kosmeticka či farmaceutka? Jen mě zajímá zda jsou tam pak ty výrobky výrazně levnější, že bych o objednávku požádala svoji kosmeticku, ale jestli je to pár šupu,tak si to objednám sama;-)
3 týdny je na naraženinu nějak moc dlouho
- a byl by to hlavní argument, proč k lékaři jít.
Kan SunEclipse jerry už som rozhodnutá, zajtra ráno vyrážam. Dúfala som,že sa to zlepší. No nič. Aspoň budem vedieť, na čom som.Držte palce.
Kan som rada, že u Teba sa to rýchlo zlepšilo a koleno je ok. Mňa zajtra večer čaká ešte magnetická rezonancia ľavého kolena.
pecka jestli je to palec na noze, tak pokud jsi nezůstala ležet, ale pořád chodíš, což asi jo, tak nemá možnost se zahojit. A to ty tři týdny nejsou moc.
Catherinne nie,na ľavej ruke po páde na lyžiach
pecka No hodně štěstí, držím palce. Sama koukám, jak jsem rychle v cajku, vloni jsem slítla do skla a hojila se měsíc, rok před tím jsem si tu levou spálila o výfuk a tři měsíce! Jsem kopyto.
pecka aha, tak to bych zašla ( já a moje žebra...
) , úpony, šlachy, palec je pro život strašně důležitý, takže určitě jdi
Evaeva Díky. Měli, akorát děcka se stejně zasekla vedle na Čerňáku v Maxíkově :-)
Já tam byla loni, kdy to měli kvůli Covidu zavřené - logicky, jen to bylo v době, kdy už jinde dětský koutek fungoval, tak když jsem nenašla jedinou zmínku na jejich stránkách, dost jsem dost znejistěla.
Kan Catherinne Ďakujem za podporu (keď ja tak nerada po doktoroch
)
pecka no to mi povídej ![]()
pecka ak to je natiahnuta šlacha a, tak to bolí dlho. Radšej si zajdi, ale aj keď to nebude zlomené, obrn sa trpezlivosťou. mňa to pobolievalo mesiace.
Prosím, nemůže mi někdo poradit, kam v Praze jít pro takové ty průsvitné malé silikonové gumičky? Já je na netu našla jen v kadeřnických obchodech na objednání a tu gumičku nutně potrebuju zítra :-).
999 DM. Na těch otočných stojanech s cetkama do vlasů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí