Dadoo Jen studuj a pak se poděl o výsledek, my totiž zrovna potřebujeme nové prkénko taky! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám dotaz na přítomné kadeřnice... samozřejmě i ostatní znalé problematiky...prosím, kdy byly v minulém roce uzavřeny provozovny kvůli kovidu? Bylo to celou dobu od ledna do začátku května 2021? Našla jsem jen informaci, že se mohlo otevřít od 3.5. Nemůžu ale dohledat začátek té uzávěry.
Dadoo to prkynko si kup takovy, co se pomalu sklapi a neprasti do misy, je to fajn.
A jeste dej pozor, aby ty srouby nebyly z umely hmoty, zespodu jen zasouvaci do uchytu na prkynku. U nasich jsem to musela nekolikrat lepit, porad to vypadavalo.
Kokoska teď jsem si spočítala, že to prkénko vydrželo skoro 18 let. Neskutečné! ![]()
WC dostal manžel k padesátinam od kamaráda, protože jsme zrovna pristavovali koupelnu.
Koupím nejlevnější, na ty 4 roky..
Rozsoupnu se s WC vedle ![]()
![]()
Dadoo ale ty plastovy srouby fakt neber, to je strasny. Ja to tam na prasaka prilepila, ale stejne to jeste asi 3x odpadlo. Bejt to moje, svihla bych s tim do popelnice a koupila jiny.
Stará existence od 27.12.2021 a otevřelo se toho 3.5.2022
edit:Sekla jsem se o rok
. 2020 a 2021.
EDITH4B Moc děkuji!!...Teď jsem si všimla, má to být od 27.12.2020 do 3.5.2021, že?
Stará existence ano,3.5.2021 se otevřelo![]()
Prosím někdo nějaký tip na dárek pro holku 10 let, jsem fakt bezradná s dárkem pro dceru, už jsem poradila babičkám (nějaké oblečení, náušnice, knížku) a sama teď doopravdy nevím. I klidně nějaký zážitek by se mi líbil ....
Peetra1 Nemáte v okolí trampolínové centrum? Dcera tam oslavila 10.narozeniny s partou kámošů a skvělé.. Akorát teda zrovna dnes debata na chirurgii, že trampolíny jsou nejčastější původce úrazů dětí... ![]()
Peetra1 Dcera dostala k 10. narozeninám čtečku. To trampolínové centrum je super tip, pennyboard (nebo něco podobného na sport), dcera v tom věku hrozně ujížděla na Potterovi, takže cokoliv s tematikou (nebo pokud má jinou vášeň), třeba z knihy o hůlkách byla ještě letos úplně vyřízená štěstím, přitom mě by to ani nenapadlo. Možná i nějakou kosmetiku, parfém? Záleží, jestli je spíš dětská nebo ne. I nějaké hodně dobré Lego třeba.
Garfie teraz rozmýšľam, že asi mám mentálnych desať rokov, lebo to všetko by potešilo aj mňa. Okrem parfému ![]()
betsey No jo, ale ten zase může udělat radost desetileté slečně, pokud je to poprvé...viš jak.
(taky by mě tohle všechno potěšilo!)
Garfie no veď ja parfémy vôbec nespochybňujem, skvelý darček, akurát ja ich nemôžem, robia mi nejak zle
Peetra1 V deseti dcera taky milovala Harryho Pottera, takže cokoliv s ním. Od ponožek po ručník, školní potřeby, batoh atd. Nebo kurz vaření či cukrářství pro náctileté. Dceři udělá radost i poukaz do nějaké restaurace, ráda zkouší exotické kuchyně.
Typy na vůni pro třináctiletou slečnu bych brala. Už jsme se byly s dcerou i podívat, ale nějak nemáme ani jedna páru, kde začít. A prodavacka nám taky nijak nepomohla.
...aspoň něco, co má/nemá ráda(typy vůní, jednotlivé ingredience...).?
notna Jak píše Miru , vycházet z preferencí - i když u třináctileté slečny, která do světa parfémů teprve nakupuje, to bude spíš než o rozlišení složek o líbí/nelíbí. Co takhle Tommy Girl? Značka u náctiletých snad ještě stále boduje
, vůně je opravdu pěkná. Ale nevím, jak je to s její dostupností, a také pozor na další odnože - to už je nastavovaná kaše.
notna Mě napadá nějaká květinová Marc Jacobs - Daisy Eau so Fresh, Daisy Dream... ale má to takový "holčičí" flakony, tak nějakou mladou metalistku by to možná nepotěšilo. :)
Prodavačka byla evidentně podavačka. Zkusila bych si požádat o lehké květinově ovocné vůně a zkoušet. Když to nebude sedět, zkusila bych lehké vůně s čajem nebo lehké vůně na bílém pižmu. Nebo něco lehkého s vanilkou. Nějak se odpíchnout. Nebo klidně jít vyzkoušet, co je v reklamách v časopisech pro její věk.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí