baltikU manzela v praci pouzivaji MS Teams
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
baltik úplně nevím,co přesně potřebujete. O365 by asi vaše problémy řešil, nástroje na colaboraci jsou dobré, ale taky to není žádná láce.
Solathis continuity Anema diky vsem podivam se na to.
jde o to ze ukoly jsou porad stejne u kazdeho projektu noveho vyrobku, ale potrebujeme, aby si kazdy z tymu udelal tu svou cast (udelal vzorek/udelal poloprovozni zkousku/udelal specifkaci...), potvrdil, ze je to Ok, ze to muze pokracovat k dalsimu kroku a pripadne tam dopsal nejaky komentar a aby to pak mohlo byt archivovane, protoze to musime ukazovat i u kazdorocniho auditu
Potřebuju poradit... Zjistila jsem, že se mi do proutěného prádelního koše po babičce pustil červotoč - má cenu ho zkusit zachraňovat? Respektive - má prosím někdo zkušenost s nějakými přípravky konkrétně na proutěné věci?
baltik Podle toho co popisuješ bych určitě zkusila to už zmíněný Trello, s tou základní verzí zdarma byste si mohli vystačit, ale i ty placený úrovně, kdyby se vám to pozdávalo a chtěli byste pokročilejší featurky, začínají snad na pěti dolarech měsíčně nebo tak něco, tak se to dá.
euridike Jestli ti na něm záleží, půjde zachránit snadno, pokud jsi to nezjistila strašně pozdě.O současných prostředcích přehled nemám. Dřív jsme natírali terpentýnem.
Mám dotaz, ale rozhodně není blbý!!!
Prosím vás, záchodová prkynka se kupují podle nějakých rozměrů? Asi nesedí každé na každé wc, že?
Jak na to? ![]()
![]()
Moc děkuju, pořídím terpentýn. Myslím, že jsem si všimla ještě včas, zasažena je hlavně ta vnější část opletu, teď teda ještě bedlivě prohlížím další dřevěný nábytek, pro jistou... ![]()
Dadoo nejlepe si obkleslit tvar misy na papir vcetne montaznich otvoru s ten si sebou vzit do kramu
Dadoo asi podle rozmeru sroubu na upevneni a delky a sirky sedatka. Novejsi podle typu a znacky wc
Dadoo Tam je nějaká rozteč na uchycení. Mám v živé paměti nákup toho našeho, na černé wc jsme chtěli černé prkénko.
euridike na dřevo lignofix nebo tak nějak, stříkala jsem to do jednotlivých direk injekční strikackou i s jehlou
Gatita maminky jsou v tomhle kontextu fakt děsný, ale asi to víc působí, maminky s miminky...
euridike Taky doporučuju Lignofix, pořádné opakované prolití a ochrání věci i do budoucna.
Díky, píšu si...![]()
Dadoo a nezapomeň na délku šroubů, tj. Změřit, jakou tloušťkou mísy musejí projít, plus délka, která se spotřebuje v prkýnku a délka, která musí na druhé straně vylízat z otvoru, aby se na to navlíkly upevňovací matky.
Dadoo Pak zbejvá průzkum bojem
ale držím palce, ať máš nějaký typický.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí