"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 31. března 2022 16:00

Peetra1 já mám 10 letou a největší radost měla ze světle růžové kosmetické taštičky, kde byl ve stejné barvě lesk na rty, lak na nehty, krém na ruce. Nebo mě napadla malá kabelka jestli nemá. Zážitek je taky fajn, my občas děláme dámskou jízdu - dostane 2 vstupenky na divadlo/koncert/výstava a pak společný oběd. 

Ty různé jump parky mi přijdou lepší v partě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2022 16:36

Lamicka kabelka je dobrý tip!

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 31. března 2022 16:55

díky všem, kabelka a parfém, toje dobrý nápad! No a trampolíny, to by byla úplně v sedmém nebi, ale to by chtěla vzít i kámošky a to nevím, jestli na to mám nervy

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 31. března 2022 17:16

Dobrý zážitek je také úniková hra, absolvovala to moje desetiletá vnučka s kamarádkami a byly nadšené.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 31. března 2022 17:28

Miru Hanka H dynda Právě vůbec nemáme představu, jaké složky by byly fajn. Já už roky nosím jen různé od Narcise Rodrigueze. To ji nijak neoslovilo. Pak jsem jednou dostala nějakou vůni od Yves Rocher, kde bylo hodně vanilky, a tu vypoužívala ona. Teď by asi chtěla něco jiného nebo aspoň aby tam ta vanilka nebyla dominantní. Ještě mám taky nevhodný dárek nějakou Elizabeth Arden Green Tea a ta se jí nelíbí. No, jsem moc nepomohla, co? :-(

Karoleena Ty flakony jsou moc hezké. Ty parfumerii vždycky okukuju. Dceři teď bude 13 a začíná černé období, ale jak je něco "cute", tak ji to taky dokáže oslovit.

dynda U nás jede akorát ABC, tam asi nic :-) Vůbec nevím, co teď je za holčičí časopisy. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 31. března 2022 17:52

notna jestli začíná černé období, koupila bych ji Shiro

https://www.notino.cz/masaki-matsushima/shiro-parfemovana-voda-pro-zeny/

Krásná čistá vůně, pro mladou holcinu jak dělaná. 

A navíc by ji mohla uspokojit i estetický. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 31. března 2022 17:54

notna Green Tea od EA je svěží citrusovka s výrazným akcentem zeleného čaje, je tam větvičník - vyznívá tedy poměrně trpce, pro mladou holku možná neatraktivně. Takže jít cestou květinovek, vůní, kde je nějaká lehká ovocná složka - obvykle v těchto typech bývá i vanilka. Víc už konkrétně neporadím - není to zrovna můj šálek kávy, hodně záleží i na tom, kolik chceš do vůně investovat. Takže asi vyrazit na zkoušečku - Douglas a pod.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 31. března 2022 18:01

Dadoo Díky za tip.

Hanka H Díky za ochotu. Do parfumerie určitě společně vyrazíme. 

Offline Miru
16908 příspěvků moje polička 31. března 2022 18:29

notna 

...tak myslím, že mladý holky(ale i kluci) mají rády/i, když je to známá značka, aby ostatní věděli, že je to "značkový", takže bych třeba nabídla:

Alive Intense Hugo Boss - novinka, fakt pěkná, zpočátku sladká, ale moc příjemně, pak se přesune do svěže dřevitější podoby

Ma Vie Hugo Boss - nenáročná, ale líbivá

Wonderlust Eau Fresh Michael Kors

CK One Summer Daze Calvin Klein - novinka

Modern Princess Lanvin

Joy Christian Dior

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 31. března 2022 18:33

Miru Díky moc za tipy.

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 31. března 2022 18:39

Mám podobný problém jako notna , jen je to kluk 15 let. Máš nějaký tip na vůni, Miru ? 

Offline Miru
16908 příspěvků moje polička 31. března 2022 19:03
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 31. března 2022 19:30

notna me napada jeste CK nebo DKNY. A potvrzuju toho Jacobse.

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 31. března 2022 19:48

Miru děkuju , prostuduju. 

Offline Miru
16908 příspěvků moje polička 31. března 2022 19:54

rozarka 

...vycházím z toho, co jsem kdy dávala mladejm klukům...

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 31. března 2022 21:05

711990 díky!

Offline Aranel
6628 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 15:22

Já mám takový blbý zdravotní dotaz. Dělají se mi cysty v prsou (teda na levé straně jenom) a bolí to. Byla jsem na UZ, všechno je čisté a zdravé, ale v průběhu cyklu se prostě tvoří různé bouličky a bolestivá místa, někdy mám pocit, že rozdíl ve velikosti musí být až vidět v oblečení.

Kupuju si kapsle s pupalkovým olejem a vit. E. Jednou mi to dost pomohlo, teď to možná pomáhá taky, ale ne dostatečně. Nemáte zkušenosti s nějakými bylinkami nebo tak něco?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 17:29

Aranel mně doktorka na ultrazvuku radila kapky Mastodynon, že s tím mají výbornou zkušenost

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 17:31

Aranel na odsani jsou ty cysty moc male? Ja teda mela jen jednu, ale taky to bylo vzdycky neprijemne. Pak mi ji odsali a byl pokoj.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 16:33

Aranel mě bolelo prso.az tak že jsem se zděsila a Mazala na mamograf. Tohle naštěstí ok ale zkusila jsem mast cytovital-je to Energy. 2x namazala a bylo po bolesti. Možná placebo ale s energy celkově mám jen dobré zkušenosti.