Kokoska jen jizni morava :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Necháváte si někdo žehlit od Nažehleno?
Nevím, kde jinde se zeptat. Netušíte, kde se toulá Jiná Realita a jinx
?
whiskas Jinx už to tu asi nebavilo, ale najdeš ji na instagramu.
Jiná realita bohužel asi všechno špatné - zdraví a vůbec.
Sweet Potato Jinx na Instagramu občas "navštívím" (má dobrý výběr restaurací a vín ...
).
A na Jiná Realitajsem si vzpomněla právě z důvodu jejích problémů a napadlo mě, jestli jí je lépe a jak vše zvládá.
Děkuju za info.
continuity Je vidět, že nedočítám, takže jsem o důvodu odchodu jinx nic nevěděla.
Doufám, že Jiná Realita i Jennyfor jsou v pořádku.
continuity Taky na ni někdy myslím. ![]()
Jo, haloooo, Jennyfor a MP Marge ! (A Jiná Realita , kdyby se jí chtělo...)
Sweet Potato ja vyuzivam ironing ladies, jsem spokojena. Prijedou si pro to a ob den zase dovezou, hezky poskladane nebo povesene na raminkach.
Kokoska Dík. Asi vyzkouším.
Já právě doteď to Nažehleno a teď mi nejde objednat ani se jim dovolat.
Ostatně, kdybyste měly tipy na mytí oken, úklid (pravidelný), zahradní práci (nárazově), hrňte mi je.
Kdyby to teď byl někdo z UA, nejlíp.
Platím dobře.
Candance Co???
já něco žehlím? To by se Sweet Potato nedoplatila.
Kokoska Dík. Prosím tě, jak to tam chodí? Zkouším objednat, nevidím, jak zadat, co objednávám. Je tam jen obecně "praní a žehlení"
Když chci jen žehlení, to nejde?

Sweet Potato Dej si na úvodní stránce nahoře Cena a objednávka a pak hned dole tlačítko Další krok. Vybereš si datum a čas svozu a dovozu a místo, v dalším kroku je tvlj mail a telefon. Potvrzení objednávky chodí do mailu, fakturu pak posílají po dodání vyžehleného prádla taky mailem. Dá se s nima dobře komunikovat mailem i přes telefon, když potřebuješ třeba změnit čas nebo cokoliv. Dobrý je dát k těm věcem seznam a kontakt na sebe, asi 2x mi volala konkrétní paní, jestli chci puky na plátěných kalhotách :) odevzdávám to poskládané ve velké tašce z IKEA, vrací košile a kalhoty na ramínkách v igelitu, ostatní v balíčkách v té tašce. Teď trochu zdražili, což je pochopitelný. No zkus to, k ničemu tě to nezavazuje.
Kokoska To jo, to jsem udělala, vyplnila, ale pořád nevim, jak napsat, že jen žehlení.
Sweet Potato ja jsem tam nejak pred prvnim pouzitim volala, ptala jsem se, jak to funguje a bavily jsme se s pani, ktera to nejak organizuje, ze chci zehleni. Asi bych to napsala na ten seznam pradla, ze je to k zehleni, taky se to da rict tomu cloveku, co to vozi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí