Kokoska No právě seznam prádla mi taky nejde udělat. ![]()
Asi to zlobí v telefonu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato ja ho pisu na papir a strkam do ty tasky ![]()
Kokoska Uaaaaaa! ![]()
Aranel ne ounz ze tu chybi
Sweet Potato vis co, vykasli se na to ![]()
Kokoska To neee, to bych to musela žehlit sama!
Zítra další pokus. ![]()
Candance jo ta taky.
Kokoska Sweet Potato vzhledem k tomu, že se právě chystám žehlit...
Ale ne, žehlení mi tak nevadí, ale ráda outsourcuju něco jiného. Taky bych uvítala kontakt na nějakou ukrajinskou maminku, aby nám uklidila.
Evaeva nemáte něco na lokální facebookove skupině?
U nás se to řeší tam.
continuity zkusím se kouknout, ale na nic takového jsem nenarazila. Díky za tip. Možná bych mohla oslovit místní církev![]()
continuity Já fb neumim a asi se mi nechce se to učit.
continuity nic jsem u nás nenašla![]()
A k tomu dnešnímu žehlení... Neteče voda![]()
Evaeva jak pises o te ukrajinske mamince, tak ja vim, ze je to ted vzity pojem a vsichni vime, o co jde, ale mne to prijde hrozne divny. Ted byla na seznam.cz nejaka misska a titulek, ze ma u sebe ubytovanou maminku z ukrajiny...a mne hned samozrejme jako prvni naskocilo, ze jde o jeji vlastni matku:)
Gatita chápu! Ale drtivá většina jsou maminky. Já si navíc představuju, jak sebou přivede dítě, půjčíme mu hračky,...
Evaeva ja vim, maminky vsude kolem, ale v nekterych tech textech (nemyslim tady) mi to nejak nesedi nebo co, ani nevim proc.
Candance zmizely všechny tři. Mě to nepřekvapilo.
Gatita jo, vím jak to myslíš
Holky, jaky pouzivate nastroj na spolupraci na projektu v ramci tymu? Potrebuji neco levneho a funkcniho na vyvojove projekty. Ted to delame klasicky na papiru, kde se podepisuji a pisou ke sve komenatre, ale je to otravne. Reklama mi vnucuje monday.com, ale ty mesicni poplatky jsou pro nasi firmu asi no go :(
mozna continuity by mohla vedet?
Sweet Potato Mam ti zkusit nekoho sehnat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí