SunEclipse continuity potvrzuji, mám to teď načtené. Konci tak, jak byl uzavřen. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jinak, když už tu řešíte ty pracovní poměry a nemocenskou. Jak se chová pracovní poměr na dobu určitou, která uplyne během nemocenské? Prodlouží se taky automaticky?
Ne, skončí uplynutím termínu.
Moje známá dala v práci výpověď a teď ji tam dělají naschvály. Sefova ji řekla, že jestli omarodi, prodlouží ji výpověď a nemoc si bude muset napracovat a tedy zůstat o to déle.
Má na to právo?
U té šéfové to není projev právního vědomí, ale totálního právního bezvědomí - nejspéš je to z její strany účelové![]()
No a teď jsem ze schránky vyndala papír že sociálky, ze muž má doložit, jak došlo ke zranění. Po pěti týdnech.
Jak má prokázat, že úraz nevznikl v opilosti nebo po rvačce? Nemá žádný doklad o ošetrení, až zprávu z nemocnice ( kterou samozřejmě odevzdal praktické lékařce).
Co je zas tohle? Nám se ta nemocenska zdála nějaká nízká. ![]()
Taky jsem si pred casem objednala ten tekuty makeup , co doporucovala Dadoo, a je bezva. Nemam rada nanosy na obliceji, tohle je lehke, tak akorat to trochu sjednoti plet a neni to neprirozena vrstva. Dokonce jsem i trefila odstin, takze dik, Dadoo !
Jakej ten odstín jste vybraly? Potřebovala bych nějakej světlejší, rozhodně ne do žluta/oranžova... a jak tam píšou že je jen online, jsem v koncích...
continuity chces rict, ze kdyz se ti stane uraz, ktery vede k pracovni neschopnosti, ze se vyse nemocenske odviji od zpusobu, jak se ti to stalo?
A kdyz chytnes covid na vecirku, tak co? Same otazky
barbucha mne prave trochu nazloutly vyhovuje, ruzovy tony nemuzu. Takze mam 2.0YG, coz ti moc nepomuze.
moora v prípade, že je to dusledek opilosti, rvačky nebo úmyselného přestupku, tak se krátí na polovinu. Par 31 ZNP.
To bych chápala, jen nechápu, proč je každý s úrazem preventivně považován za opilce.
Jako upřímně: počet problémů a věci k vyřízení narůstá mnohem rychleji než se jich stíhame zbavovat. ( To už radši nepíšu, že má v tom koleni zánět, antibiotika a úplně klidový režim).
Dadoo o PN se prodluzuje zkusebni doba myslim, vypovedni lhuta ne.
Moc ne ![]()
Já nepotřebuju ani extra růžovej, prostě něco neutrálního... i když teď mam "neutral" od Clinique a zdá se mi do žluta taky ![]()
A z tý barevný palety si nevyberu, tak asi nic, no.
Ty rozdíly v nemocenský jsou snad jen u pracovního úrazu, ne? Resp. pracovní úraz ti hodí plnej plat, a jinej jen normální nemocenskou... A u toho pracovního se rozhodně zkouší alkohol i drogy, tam je blbý že se pak točej i na tom, jestli člověk bere nějaký prášky a běda když najdou nějaký "závadný" (ovlivňující schopnosti), pak nedostaneš nic...
U normálního úrazu se může pojišťovna cukat kvůli alkoholu (tak asi některý to zkoušej aby nemusely platit), ale to by musely nejdřív prokázat!
barbucha a co 1.0 NS, 1.2P nebo 1.1N? Ja jsem si rekla, ze za ty dve stovky to zkusim a vyslo to.
barbucha tak si vyber nějaký Nko, ne?
Jako za ty prachy to zkusit můžu, ale mně pak leze na nervy když mam něco plnýho vyhodit... nechápu proč zrovna tohle nemaj na prodejně k vyzkoušení.
barbucha no a teď nám píše sociálka, že má vydokladovat, že před šesti týdny nebyl opilej. ![]()
barbucha no a teď nám píše sociálka, že má vydokladovat, že před šesti týdny nebyl opilej.
TVL!
Tak já bych to řešila asi čestným prohlášením, a dokažte mi opak!
barbucha je k tomu nějaký formulář, tak to vyplnime a budeme doufat, že to bude stačit.
barbucha no a teď nám píše sociálka, že má vydokladovat, že před šesti týdny nebyl opilej.
to bych čekala od pojišťovny, ale od sociálky, no tvl!!!
Držím palce, nedejte se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí