Kde je to vlákno, jak se tam dávají předměty k hádání?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Koupila jsem sendvičovač a jsou tam plotýnky i na trojúhelníčky. Jak se tam dává ten chleba, dám čtverec a ten se po zapečení v té rýze rozlomí nebo to tam musím dávat nakrájené na trojúhelníky?
Dotaz číslo 2 - máte někdo zkušenost z botami Answear Lab? Není to úplný aušuš?
Děkuji za případné rady
Černá kočka dáš tam normálně čtverečky a po upečení přerízneš. Zlomit to nepůjde, protože ta náplň nebude úplně křupavá.
Aranel Děkuju, to hodnocení od vás všech je fakt super. Tentokrát ještě zůstanu u nepéřového, ale příště už by to mohlo jít :-)
Máte niekto skúsenosť s učením angličtiny metódou Helen Doron?
Nevěděl by někdo, jak jednoduše zmenšit ty rukávky? Nějaký fígl, aby to zvládla i prachbídná švadlenka. Jsou na mě moc velké, ramena mám široká a tenhle obří volánek mi nesvědčí.
tzaziki co je nahore rozstrihnout, ze by ti to povlavalo kolem rukou? :)

baltik to je geniální nápad, jen jestli to půjde provést na té halence.
Spotify family nebo Youtube Music Premium Family?
Deti na youtube moc nekoukaji, ja rada koukam na hudebni klipy a oba koukame na ruzne tutorialy, podcasty neposlouchame, mluvene slovo deti poslouchaji. Chci to i do auta. Vsichni mame samsung s androidem s propojenim na domaci kino.
Mne z toho lip vychazi YT.
Spotify family nebo Youtube Music Premium Family?
Deti na youtube moc nekoukaji, ja rada koukam na hudebni klipy a oba koukame na ruzne tutorialy, podcasty neposlouchame, mluvene slovo deti poslouchaji. Chci to i do auta. Vsichni mame samsung s androidem s propojenim na domaci kino.
Mne z toho lip vychazi YT.
Mám YTPremium a jsem spokojená..
tzaziki a co ten rukáv ustřihnout úplně?
Máte niekto skúsenosť s učením angličtiny metódou Helen Doron?
Syn od spolužačky tam chodil a v 17 udělal certifikát C1. Můj syn chodil do "obyčejné" jazykovky, tvrdí, že to k ničemu nebylo, ve škole se taky nic nenaučil
- a v 18 si udělal C1.
. A jde studovat do zahraničí. A co jsem tím chtěla říct? Když je dítě motivované a má předpoklady, tak se naučí i jinak. Koncept HD je určitě zajímavý a propracovaný a aby se maximálně "vytěžil", tak to chce dělat i ty "domácí" úkoly, tj. vystavovat dítě AJ pořád - písničky, videa, tábory. Takže za mne je to jen o finančních možnostech. Když to pro rodiče není drahé, tak proč ne. Možná má zkušenost Sweet Potato nebo Garfie
baltik To by sice bylo jednoduché řešení, ale já tenhle typ rukávků nemám ráda. Opravdu bych je raději zmenšila.
Catherinne Myslím, že by ty šaty trošku ztratily kouzlo.
tzaziki jestli je to střižené jako volán, tak by možná šlo ho zabrat nahoře jako pokračování švu na rameni a v podpaží taky tak. Nejlépe teda ty rukávy vyparat aspoň v místě kde by jsi to zuzovala a znovu prisit. Vzhledem k tomu, ze ta látka vypadá tenká to bude hroznej vopruz.
tzaziki Já bych to zkusila nahoře prostě prošit, třeba se to ztratí. Jako takovej jednoduchej první pokus:-D
betsey to jsem zvedava, co se dozvis! My ted meli jit na ukazkovou hodinu, ale syn tak moc nechtel, ze jsme to odpiskali. Nad AJ pro syna (6) jsem zrovna premyslela dost, protoze ve skolce ji ma (ale jen tak malinko, pro zabavu) a ve skole ji mit nebude, resp. nase skola zacina s AJ az od treti tridy, coz mi prijde skoda nechat to vysumet. Tak jsem se bavila se znamou, ktera se jazyky zivi a sama sve deti dost podporuje a je orientovana. Na HD jsem se ji ptala, a pry ok (nejakou jejich lektorku dokonce znala), ale stezejni je, co ocekavas. Pro zabavu a seznameni pry super, ale prislo ji, ze ty deti tam toho umi podobne jako deti z jakekoli jine jazykovky. Vyborny je TBC, to mi radil i muj byvaly ucitel, ze to tam s detmi umi a vedou je postupne ke zkouskam. Ale kurzy 2x tydne 60 min s dojizdenim mi pro prvnaka prijdou masakr (hlavne pokud o to nestoji, coz je nas pripad). Tak jsem to zatim nechala byt.
Fakirka diky :)
Prosím, mám smlouvu s ČEZ z r. 2005 na el. energii podle nějakého tarifu. Je to na malý byt, zálohy se už 2 roky neměnily, vždycky je jen malý nedoplatek nebo přeplatek. Fixaci asi nemám, nikde jsem to nevyčetla a smlouvu jsem od založení neměnila. Byt půjde asi do pronájmu na rok, má cenu přehlašovat el. na nájemníka, nebo to nechat na sebe? Abych pak nedostala jako nový zákazník vyšší cenu? Děkuji
betsey Dcera na Helen Doron angličtinu chodila do 5 let a když odhlídnu od ceny, tak moc dobré. Zábavné, hravé, pěkné materiály, lektorky skvělé k dětem a s výbornou angličtinou. Tak nějak podvědomě si osvojila spousty slovíček i frází a hlavně má krásnou výslovnost. A to přiznám, že na pouštění písniček furt dokola i doma jsem se...
Dámy, nevěděly byste o ubytování pro skupinu cca 55 studentů na asi 9 dní koncem září s plnou penzí? Rozpočet je poměrně malý (platí VŠ), žádný luxus netřeba, lokalita v podstatě kdekoliv. Jezdívají i na skautské ubytovny ap. Ještě je třeba jedna velká místnost, kam by se všichni vešli na společné aktivity. Žádné pařby nedělají, nedemolují ap.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí