Potrefenáhusa mně chybělo jen v prvním, u druhého jsem ho měla dost. Což mě dost překvapilo, protože hned od začátku jsem se hrozně zadýchávala.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva to mohlo bejt i necim jiným ne? Já funela hrozně, boze, ta úleva, když to dite konečně kleslo dolu
viktorka_od splavu já myslela, že "shniješ ve špíně" vymyslela moje máma ![]()
Potrefenáhusa no asi bylo něčím jiným. Tohle právě bylo hned ze začátku, třeba ve třetím měsíci, asi tělo prostě chtělo, ať se nepřepínám. Pak to naopak bylo lepší. Na to, až klesnou, jsem taky čekala, hrozně mně bolely žebra. Ale jak byli velký, tak neklesli, tlačili mně nahoře i dole ![]()
Možná už jsem se tady ptala, ale oživuju myšlenku koupit si postel typu box spring. Mate někdo? Je něco, na co si musím rozhodne dat pozor?
Prosím, kiksla mi MW. Musím koupit novou. A už musím myslet i na stěhování vedle do chaty, kde nebudu mít sporák s troubou. Budu mít dvouvařič a uvažovala jsem o nějaké stolní troubě.
Existuje nějaká kombinace MW a normální trouby, ve které se dá normálně upect a jednoduše na talíři ohřát?
Bude stolní, musí stát na lince.
Vůbec netuším, jaký je stav nabidky v kuchyňské technice ![]()
Dadoo existuje, měli jsme v práci, ale značku už bohužel nevím. Jen počítej s tím, že trouba má velikost mikrovlnky.
Dadoo Whirpool dělá trouby s funkcí mw, horký vzduch, gril a další funkce.
MP Meri máme a nevím, lehnu a spím. ![]()
Jsou vysoké = děti padají opravdu z výšky. ![]()
Dadoo dělá to Whirlpool, jsou i nevestavne verze. Bohužel musím rict, že ta stará, kterou jsme měli předtím a věnovali ji tchýni, byla mnohem lepší než novější model.
Evaeva notna continuity děkuju, jdu pátrat! ![]()
Dadoo Mám Whirlpool už asi šest let a jsem s ní moc spokojená. S grilem a horkovzdušnou troubou. Od té doby, co mi klekl sporák i s troubou, používám na pečení jen ji a jediné, co mě omezuje je objem - ale nás je hodně. Brzy nás čeká rekonstrukce kuchyně, ale zrovna tuhle troubu bych si ráda nechala anebo pořídila stejnou vestavnou
Pinot Noir Mi došlo, ze z toho duvodu asi k tomu neprirazim postýlku, co, jak jsem byla zvykla ![]()
quebrada super! MOc Dekuju. Budu hledat whirpool. Akorát váhám nad velikosti.
aalemozna je jen jedna. Zjistim![]()
Dekuju!
Prosím, potřebuju tip na celodenní výlet vlakem, pojede se z Prahy. Někam, kde je to hezký, není to úplně profláklý. Je tam hezký příroda, nějaká památka cestou, a jako bonus, kdyby se tam dalo vykoupat nebo aspoň smočit nohy. Díky
999 Mně se strašně moc líbila ta vycházka kolem Sázavy......a teď mi to vypadlo. Památku tam ale od vlaku asi nenajdeš. Myslím Pikovice je jedna ta zastávka.....no je to proflakly ale jako davy jsme tam nikdy nepotkavali.
Karja Díky :-).
Pod mednikem hledej. Jde se do pikovic. A míst na smoceni noh bezpočet. A z druhé strany Sázavy je krásná cesta na vyhlídku Třeštibok:)
rasaNori No vida, díky
.
999 my tam mívali chatu, kdysi, akorát pro nás z Ostravy to bývalo děsně daleko (chacha děsně se tomu směju teď) a strejda to díky tomu prodal. Osada starých kamarádů, delavali se tam velké volejbalové turnaje. Ach jo, to byly časy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí