Zarinya mně se stalo něco podobnýho co černý kočce: než jsem se rozhoupala to řešit, vyřešilo se to samo... tak pak dej vědět, jak jsi dopadla
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
baltik tak asi by to neuskodilo,holt priste,vse je jednou poprve,ale ja mam vsechno rozepsane v intern,bankovnictvi,misto,datum,cas nakupu.....to by melo stacit.
RoSa jj:-)
Zarinya jde spis o to, ze nemas jak dolozit tu platbu v hotovosti, ze jsi zaplatila 2x se z uctu nepozna. Snad to dobre dopadne.
Kokoska no to je pravda.Tak snad maji dobrou techniku,ktera jim to vyhodnotila dvakrat jak nekdo psal.
Kdyz jsem videla v HM prodejne sako a na netu neni, znamena to, ze konci, nebo jeste bude?
SOS - už druhej den likvidujeme připálenou rybízovou šťávu s cukrem ze dna odšťavnovacího hrnce (neptejte se prosím, jak se tam dostala) a po spotřebování dvou balení Žabky, průběžnė zahřívání a půl záhonu přesliček je tu a tam přes odolnou černou vrstvu vidět kousek dna - neexistuje nějakej účinnější dryák?
Isca já připálené hrnce čistím tak, že v nich povařím ocet s vodou, pak to jde hrubou stranou houbičky.
Nechala jsem si omylem poslat zásilku do Alza boxu...jako proč by mi jí měli nosit do kanclu, když si pro ni můžu dojít, že jo..![]()
Potřebuju k vyzvednutí staženou aplikaci nebo přijdu naťukám PIN a otevře se mi to?
Ještě jsem to nikdy nedělala, děkuji
Kora natukas PIN a otevre se :)
Kokoska děkuji pěkně, tak jsem si to představovala ![]()
Já dávám povařit vodu se sodou. Soucítím, kuchyňské katastrofy bývají na palici, úplně zbytečné a úmorné.
Kora jj,to zni logicky +osobni zkusenost nekterych uzivatelek.A urcite se to stava tak to snad maji nejak osetrene,ze to proste poslou na ucet.
Ja jen na to rano koukala a aniz bych se zamyslela uz to psala sem.![]()
Isca Likvidovala jsem připálené zelí a to tak, že jsem povařila v hrnci s vodou a sodou, nešlo to dolů, nechala jsem to den stát, znovu povařila, nechala tři dny stát a odlepilo se to skoro samo. Ale šťáva a ještě s cukrem, to může být pořádný ořech. Jak se to stalo?
Isca na velké připáleniny (většinou takovéty prastaré vrstvené třeba ze starých forem) používám Sandex na trouby. Natře se, nechá působit a smyje.
Karja Taky mi přijde jako úplně regulérní důvod, že jedu na výlet s kamarádkama. Žádný tanečky bych kolem toho nedělala. Zrovna včera jsem na to téma měla zajímavou debatu s japonskou kamarádkou, ona žije trvale v ČR, teď sem přiletěla zhruba na tři týdny, tak jsem se jí ptala, jaké má plány, jestli kontaktovala nějaké místní kamarádky, co bude dělat babička s její dcerou (neviděly se celý covid) a tak...no a ona, prý že vůbec nic, že na drink s kamarádkou byla minule a přišla o hodinu později a její matka to od té doby už pět let řeší...a že babíčka s vnučkou jako super, ale ona vždycky musí být u toho, že to je v JP normální, s tchýní totéž. A dokonce ani otec dítětě (trvale žije v Japonsku a dceru taky neviděl celou dobu) s ní nechce být sám!!! Jako dost jsem hleděla, rozumíš, ona ji má na krku v ČR nonstop, už deset let, žije tam s ní sama a tady tohle!
Tyjo! Konecne to ma nekdo jako ja! Takze matka a tchyne jsou takovy Japonky.![]()
Černá kočka Netušíme, buď je někde díra, a ta šťáva prokapávala ze středního dílu do spodního s vodou, nebo tam rybízu máma narvala moc, s z toho horního to nějak překypělo dolů. Teda pak je další fáze , když někdo do toho spodního včas nedoleje vodu, že![]()
tarra Dík, snažila jsem se vyhnout velké chemii,ale nebude zbytí, ještě je tu několik hrnců rybízu, a džemy už dělat nechceme
snad to budou v místním COOPu mít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí