"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43215 příspěvků moje polička 15. července 2022 07:34

Karja já jsem přehlédla, že to je oslava. Asi bych poprala oslavenci alespoň telefonicky a omluvila se přímo jemu. 

Velmi souhlasím s tím, co píšou Evaeva a Garfie 

Jinak z mých zkušeností je potřeba těmto lidem nastavit nějaké rozumné hranice a ono si to nakonec sedne. Jinak budeš do smrti kličkovat a to je strašné vyčerpávající. 

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 15. července 2022 07:42

Zarinya je pravděpodobné, že lidl má kamery a tam vidí, žes platila penězma.

A to jiný případ, ale...řešila jsem v bance strhnuté peníze z eshopu a nedoručené zboží. Musela jsem tam osobně, což chápu, že teď nejde a podepsala jsem prohlášení, že jsem žádné zboží nedostala. Banka vrátila peníze s tím, že si to s eshopem vyřídí sama.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 15. července 2022 07:57
Reakce na Karja:

continuity Ty máš předpoklad, že ta druhá strana je o.k. 

​no to ale neni tva starost, ty jsi ok. hodne mi tento pohled zjednodusil zivot. nemyslim umyslne vysirat, ale starat se o svoji vlastni dusevni pohodu-o tu jeji necht se postara ona.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 08:01

Karja no na oslavu bych asi šla. Ale já se jí nevyhýbám, akorát na mně u tchánů není nikdo až tak mi zvědavý, hlavně že dorazí děti, že;)

Potrefenáhusa aha! No s tím zkušenost úplně nemám, babičky mých dětí si pamatují, že za volno byly rády. Že hlídat o prázdninách jedno dítě ze dvou nepomůže, že je fajn, když mají rodiče čas na sebe,...

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:04
Reakce na Karja:

notna No je velké riziko, že by ji vadilo, že nejedu na rodinou oslavu, protože nemám čas, ale s kamarádkama jo! Jako ono to mrzeni občas bývá na úrovni polohysterickych telefonátu. Jo, to jak člověk nezazije, tak neví, ten racionální přístup moc nejde uplatnit. Minule třeba holky hlídala, večer vždycky přišla třeba fotka, popis, dobrý, hezky jedí, hezky spinkají či podobné. Pak jsem tam přijela, hele půlhodinová smrst, co je všechno špatně,jak to bylo hrozný, velkamala pomalu na hranici ADHD, zralá na vzdělávání doma....Jako to bylo blbý, člověk vůbec neví do čeho kolikrát prijde!

​no neco podobneho jsem ted mela pobliz, kamaradka privezla tchyni dite na hlidani, ta na ni spustila nehezke stiznosti takze se otocila, dite vzala do prace a ocekava omluvu jako ja jsem byla v mladi taky takova móka, ale dneska uz to vidim jinak.. neni to dlouhodobe udrzitelny, strasne to otravuje zivot

Offline Lenka22
2667 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:05

Zarinya reklamuj v bance, běžně se to dělá. 

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:16

Karja Oslava je asi trochu jiný případ, ale už jsem u tchánů chyběla i na velkých oslavách a taky se nic nestalo. 

Offline notna
9464 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:16

Karja Je to nepříjemné. Chápu, že chceš jít cestou nejmenšího konfliktu. Tak asi nakonec bude to hlídání sambem nejlepší.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:30

Lenka22 no po telefonu mi banka nic neudela a myslim,ze mam na rychle vyrizeni jen 14 dni pak uz je to slozitejsi.

Uvidim co reknou v lidlu.

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:45

notna Přesně tak! 

Evaeva Já se nikomu nevyhýbam, ale fakt nemám čas, sambo je taky pro ať nikam nejezdím a trochu něco dělám taky už:-D. Ta cesta nejmenšího konfliktu/odporu je asi nejlepší, jsem ráda že na to přišel. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 08:51

Karja pak nevidím důvod to obhajovat, prostě nejedeš, nemáš čas. Ono by nebylo nic špatného ani na tom, kdyby ses jí vyhýbala, akorát bych jí to pak asi řekla.

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. července 2022 08:58

Karja

Jak to popisuješ, tak mi přijde, že když pojedete celá rodina, bude to špatně a když nepojedeš, tak je to taky špatně.

Není to vlastně jedno? 

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:01

Zarinya Hele, taková blbost, ale ve správným vlákně-bývají v Řecku v Lidlu řecké dny?

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:04

Mha Hele je:-D Je to jedno. Všechny varianty mohou ve výsledku dopadnout blbě:-D. Tak si vyberu tu proste svoji dobrou;-)

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. července 2022 09:07

Karja

Ono je asi s tou babičkou těžké vyjít i normálně, ne?

Mám podobnou zkušenost a naučila jsem se, že když drama přijde pokaždé a neovlivním to, je dobré mít i nějaké benefity pro sebe.

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:19

Mha No to je přesný! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:38

Garfie tam maji recky den kazdy den.

Je tam jiny Sortiment.

Ale uprimne nevim na to tu tak casto nejsem.Myslim,ze v cesku byva cesky retro tyden,tak nevim zda maji neco takoveho.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 15. července 2022 11:53

Zarinya Mně se stalo nedávno něco podobného, na výpisu byla částka, která tam být neměla. Zrovna jsem neměla moc času, tak jsem telefon do banky odložila, že tam zavolám další týden a když jsem to chtěla udělat už to bylo v pořádku a ta nesprávná suma z výpisu zmizela.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. července 2022 12:03

Černá kočka jo to by bylo idealni kdyby to treba lidl vyresil sam.

Zkontroluju nez tam s muzem pujdem.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 15. července 2022 12:15

Zarinya a takova blba nevyzadana rada - kdyz se neco takoveho nezvykleho na pokladne stane (poprve platba neprojde apod.) je lepsi si tu uctenku schovat do te doby, nez si to zkontrolujes na vypisu :)