Isca podle profesionalni uklizecky z youtube se na nastrikac cistic na troubu, prekryt folii na potraviny, aby to nevyschlo a nechat nekolik hodin pusobit. Snad nejaky recept zabere.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Isca a co louh na čištění odpadů? ten mají všude
Ginger není to náhodou aurikaatarina nebo tak nějak? Na tu jsem narazila na insta, ta uklízí někde ve finsku strašlivý nepořádky..a tohle tam taky radila..
Ounz jo to je ona. Ma propracovanej system a roztomilou anglictinu.
Isca No teda, ja jsem dnes taky dostala kbelik rybizu, z casti jsem udelala krabicky do mrazaku na kolace a z toho zbytku asi taky udelam stavu, ale z te trochy snad odstavnovac nezavarim. Drzim pesti at se ti to podari vycistit.
Ginger jo a hlavné je neuvěřitelná s tím nadšením do úklidu :)
Ounz ja mam k tem cisticum hroznou averzi, budou to casto asi dost dryjaky. na tom mem se pise, ze pak nemas troubu aspon 8h pouzivat. Tak jsem radsi nepouzila ani ten cistic
.
barbucha kde prosím Tě pořádně provětrat ve Stockholmu "kreditku"? ![]()
Mapy mi ukazujou, že COS dočasně zavřeno, coto coto??
Gatita tak na tom mém se to nepíše. Bohužel nemám pyrolýzu, tak ho občas použiju. Jinak koukni na aspoň jedno její video, tam je čistič ekofriendly věc, proti tomu, na co to ona aplikuje
Na čo na čokoláde je napísané, že 1 porcia=2 dieliky?
ja ju potrebujem na ukludnenie stresu, nie jeho zhoršenie ![]()
letfenixa ale neni tam napsany, kolik porci smis za den / pulden / hodinu snist, ne?
letfenixa no a každý den je třeba sníst pět porcí... tak to by šlo![]()
Kokoska pol hodinu ![]()
Ma niekto skusenosti s barefoot topankami od Bohempie?
https://www.bohempia.sk/barefoot/konopne-barefoot-tenisky-herlik-2-0-court-low-black-white/
Hladam nahradu za converse, ktore mi vzdy dokatuju malicky.
Máte, prosím, někdo zkušenosti s obchodem/eshopem MODIVO.?
Na čo na čokoláde je napísané, že 1 porcia=2 dieliky?
ja ju potrebujem na ukludnenie stresu, nie jeho zhoršenie

dva dílky si představuju takhle
Miru jo, objednavala jsem tam 2x a v poradku. Ale nevracela jsem, tak nevim, jak rychle treba prijdou zpatky penize.
Miru to je nějaká sestra eobuvi, ne? A ti fungují dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí