MP Meri a tohle je to co úplně nesnáším:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
tina já mezitím pracovala, takže jsem to takto neřešila, ale podle mě máš nárok na dovolenou za obě mateřské.
https://kalkulacka-materska.cz/2020-narok-na-dovolenou-po-skonceni-materske-nebo-rodicovske-2021/
Pokud si nevyčerpáte dovolenou, na kterou máte nárok po skončení mateřské, ale ihned zahájíte rodičovskou dovolenou, tak tím o nic nepřijdete.
Vzhledem k tomu, že zaměstnavatel vám nemůže určit čerpání dovolené na dobu, kdy jste na mateřské nebo rodičovské, tak se vám tato dovolená převádí, a můžete si ji vybrat po skončení rodičovské. O nic tím tedy nepřicházíte.
tina stopro mas narok za obe
711990 Možná jsem měla dodat, že tři se tam vlezou s jednou sklopenou sedačkou! ![]()
MP Meri Tak tohle bylo tak v očividné blízkosti, že jsem ani nemusela nic vyčítavě pronášet, myslím, že mám naopak k dobru, že jsem se zdržela komentářů...
Ale jinak ano, přesně, muž to má stejně jako ten tvůj, "to jsem nikdy neříkal".
Garfie mozna jeste lepsi!![]()
Můj muž má zase často utkvělou představu, že "mi to říkal", přičemž já vím, že neříkal. Ovšem nejde o debaty a domlouvání se na nějaké záležitosti, ale o nějaká fakta jako jsou jména, data, události... A já jsem pak za debila.
Garfie ja uz jsem si kolikrat rikala, ze bych si ty hovory mela nahravat, kdyz se na necem domlouvame. "Takovou blbost bych nikdy nerek!" nebo "ale ty jsi chtela..." Moc by mi to usnadnilo zivot!
dzizisketa To se nám děje spíš naopak, já úplně stoprocentně vím, že jsem mu něco říkala, ale on tvrdí, že ne.
potřebujete soudního zapisovatele ![]()
dzizisketa V tom jsem já tvůj muž. Takové to, kak myslím tak usilovně na to, že musím něco někomu říct, až si myslím, že už jsem to řekla. Nebo nevím, komu už jsem to řekla a komu ne.
Sweet Potato to se mi ale taky někdy stane, jen už si to uvědomuju a pracuju s tím, tak nejspíš doma někdy urputně opakuju důležitou informaci ![]()
ale bodejť by ne, já se čirou náhodou nedávno dozvěděla, že na stavbě je elektrikář a neplánuje se světlo nad linkou, o kterým jsem se prý nikdy nezmínila
(to jsem málem povolala lopatový komando, mých několik málo požadavků rozhodně zahrnovalo ono světlo). Nejlepší je na tom ten rozďíl povah, já na mrtvici a sambo naprosto ledovej klid, já bych potřebovala získat trochu toho flegmatismu, hodně by mi to ulehčilo život a řešení situací, kdy jsem údajně nic neřekla ![]()
Zu já poslední dobou strašně často musím říct "nevím jestli jsem to už řekla, nebo si to jen myslela...." a používám to teda i v situacích, kdy jsem si 100% jistá, že jsem to řekla, ale nedostala jsem patřičnou odezvu ![]()
Sairon to se mi děje taky. Akorát se občas dostávám do situací, že něco řeknu třikrát a něco si naopak třikrát jen myslím.
Takové to, kak myslím tak usilovně na to, že musím něco někomu říct, až si myslím, že už jsem to řekla. Nebo nevím, komu už jsem to řekla a komu ne.
ježišmarjá to jsem přesně já! a když něco matce vyprávim podruhý, s nefalšovanou radostí mi sdělí, že už jsem jí to řikala.... mám pocit, že se na to vyloženě těší (jakože už i Tobě se to děje)... ale pracuju na sobě, sdělení zahajuju "hele už jsem ti řikala, že...?"
Garfie Ty kola jsou super :-).
Garfie tak ještě je možnost, že potřebujete větší auto ![]()
Sairon Hej, to je ale dobrý!
Kdysi sem daval nekdo odkaz na akupresurni podlozku ala Pranamat, ale stala strasne malo a byla to nejaka ceska vyroba. Mozna Zina ? Nepamatujete si nekdo nebo nemate ulozeno prosim?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí