Evaeva Taky jsem v klubu trekových kol, přesně jak píšeš cyklostezka, silnice, polnačka úplně v pohodě, i nějaký jednoduchý singletrail pro začátečníky a mírně pokročilé by se na tom dal jet.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz taky mám trekový kolo, staryho authora a miluju ho
Potrefenáhusa
já mám teda nějakou wannabe českou značku, vysloužila jsem si s tím kolem hodně zvedlejch obočí už..
to moje kolo se mi furt líbí, ty authori driv vypadali nějak lip než teď
Potrefenáhusa author bylo moje první, akorát horský..v 15 jsem se na něm nechala srazit autem a i tak pak eště jezdilo :)
Já mám cross kolo, konkrétně Pells Crono Pro. Je teda už dost letité, ale je super.
Hlásím se do klubu majitelů trekových kol.
Ježíš já mám trekového Olprana, to je kolo hodné výsměchu. Už dvacet let. Ale ještě mám mužovo staré horské, na bikejöring bych si s trekem netroufla. Ale poslední tři roky jsem stejně na kole neseděla.
dzizisketa Já myslím, že kolo výsměchu bude za chvíli super retro cool značka. Navíc super označení, budu si ho pujčovat. Já jsem taky nejela na kole hrozně dlouho, ted snad dvakrát jen tak se někam přemístit a myslela jsem si, že si rozbiju hubu:-D
Mohu jeden dovolenkový?
Koupila jsem jen tak spontánně dvě noci u Liptovského Mikuláše a vymýšlím program - bez dětí:
1) přiměřenou túru - nemáme vybavení na nějaké vyloženě vrcholy, já ani kondici mometálně, tedy výlet okolo 20 km v terénu, co pochopitelně nebude rovinka, ale nezemřeme :D. Máte tip?
2) nějaké termály tak na 2 - 3 hodinky, když už tam budeme. Do Bešeňové ani Tatralandie se mi nechce. Jednak jsou tam vstupy na celé dny, jednak na tobogán stejně nepůjdu. Buď jsem koukala na Turčianské Teplice (cestou tam) nebo na hotelový bazén hotelu Sorea - víc z google map nevyčtu.
No a kdyby nějaká rada k nezaplacení, budu moc ráda. Máme pátek odpoledne, sobotu, neděli dopoledne.
Gopass nemáme, lanovkou asi nepojedeme. Děkuji ![]()
K těm cyklověcem dodám, že trekového Pellse mám ráda, ale ke 40 jsem si koupila horáka. Jely jsme loni s kamarádkou tu slavnou Labskou z Mělníka do Pardubic - je to víceméně polňačka, na které jsem vyklepala brzdové lanko (a pak vlastnoručně opravovala v penzionu přední brzdu). A to jsem myslela, že trekem jde projet skoro vše kromě lesa. Musím teda říct, že komfort je mnohem lepší, taky rychlost jízdy. Mám 29 palců gumy a jízda je fakt svižnější, i když kolo je trochu těžší.
Gellnerova kde presne budete bydlet? Ještě je cesta podívat se, co mají za hranicí v Polsku.
Výborný hotelový wellness, o kterém vím já, je nově bohužel jen pro ubytované.
Túru ti určite vymyslím, jen potřebuji vědět, jestli Nízké Tatry, vysoké nebo spíš Roháče.
dzizisketa Já mám kolo, ani nevím jaký
. Stálo 8 tisíc a mám ho tak 10 let. Jezdím na něm relativně dost, nikdy mě z něho nic nebolelo, jezdí se mi na něm super.
Ale když to tady čtu, tak si připadám jak doma
, manžel teď do kola hodně investoval, ale on jezdí kolem 80-90 km skoro denně. Jen se diví, že na tom svém, nechci jezdit s ním
. Přitom když někoho vidíme, tak pokaždé kritizuje, že borec kolo za 100 tisíc a za ním baba na čemsi a nestíhá. No u nás by to ale problém nebyl.
Gellnerova Ta Besenova je ale super. Ten bahenní bazén ... byla jsem tam dvakrát a pokazdy sem si to hrozne užila (bez toboganu pochopitelně, tam jsem nebyla tak 20 let
).
MP Meri Gellnerova Taky se mi v Bešeňové líbilo. Celodenní vstup je asi pro vás zbytečný, ale tobogány jsou v oddělené části a platí se zvlášť. Zase my jsme si tam užili třeba divokou řeku nebo mořské vlny a tobogány, kde se jezdí na kruhu, ty jsou super.
Gellnerova dohledala jsem ti přehled termálnych kúpalísk na Slovensku. Není tam bohužel mapa. z těch, co máte poblíž, takto z hlavy, co jsem to proletěla je Liptovský Ján, Poprad a potom Permon, ale ten právě už bere jen hotelové hosty.
https://slovakia.travel/co-vidiet-a-robit/kupele-a-relax/aquaparky-a-termalne-kupaliska
Když bych měla volit mezi Tratralandii a Besenovou bez děti, tak bych brala určitě Besenovou. ( Bože, já jsem tak stará, že si pamatuji doby, kdy to byly v podstatě termální lázně
).
continuity Bodice - asi část Lip.Mikuláše? Já nevím, jestli Nízké nebo Vysoké, já nevím nic :D. Myslela jsem, že den výšlap a večer ty lázně - to je zatím plán.
Koukala jsem na Lúčky třeba, ale z mapy moc nevyčtu a z hodnocení na google taky ne.
EDIT: tak ty Lúčky se mi líbí - vnitřní bazén a sauny mi stačí, eura v limitu... to by šlo!
Stran té Bešnové - když 27 e nebo kolik x 2 na dvě hodiny, to je mazec, no.
Gellnerova taky jsem koukala na ty ceny![]()
Já mám asi 10 let nějaké kellys trekové, jezdím po cyklostezkách, lesních cestách, nejčastěji na nákup a do zásilkovny. Mám se stydět? ![]()
A já donedávna jezdila na kole, co jsem dostala někdy ve třinácti. Jeden můj kolega jezdí denně do práce na kole zhruba stejně starým. V zimě v létě, 40 minut jedna cesta. Teď jsem si polepšila, podedila jsem po mámě kolo starý jen 9 let. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí