"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline notna
9465 příspěvků moje polička 20. července 2022 13:51

tina Pokud máš pracovní poměr na dobu neurčitou, nebyla tam nemocenská, určitě nárok na dovolenou na zotavenou máš. Ale správně je to tak, že o čerpání dovolené žádáš po ukončení mateřské dovolené před nástupem na rodičovskou dovolenou. Můžeš o to čerpání požádat i až po skončení rodičovské dovolené. Chápu, že jsi to asi nevěděla, když tě mzdová neupozornila. Tady je to docela srozumitelně popsané. Zkus jim napsat ten mail s žádostí a dát tam klidně i ten odkaz, že jsi se to dočetla.

Offline Hwi
748 příspěvků moje polička 20. července 2022 15:03

711990 Iplikátor jsem doporučovala já, nemám bohužel zkušenost s tou předraženou verzí, takže to nedokážu porovnat, ale jsem s ním moc spokojená. Nevěřím, že to bude až takový rozdíl... Já mám tedy tu nejobyčejnější verzi bez výplně, tuhle.

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 20. července 2022 16:40

Hwi super, jdu do něj 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. července 2022 16:58

Proč se děla tolik letních hadru z materiálu vhodnejch max na svetr? Chtěla jsem pružný šaty na tělo, protože ve všech stanech teď vypadam jako stokilova ... ale 90 % z nich je z materiálu, ze bych se v tom uvarila i v prodejně klimatizací. A nemyslím tu pružnou zebrovinu, která taky moc nedejcha, ale echt pleteny šaty na raminka

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 20. července 2022 17:34

MP Meri jo..tak to mi vrta hlavou uz leta..jako kdyby nestacil polyester

Offline Sweet Potato
40524 příspěvků moje polička 20. července 2022 20:12

MP Meri  Viď, tlusté jak koberec z hnusnomateriálů

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. července 2022 20:17

Jako ještě takové ty s velkými oky trochu pochopim, jakoze přes plavky třeba? Ale takové ty fakt z materiálu jako svetr ... a všechno samozřejmě ve slevě, dtto tilka ... proč to vůbec delaj, takový plejtvani materiálem

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. července 2022 20:17

Jako ještě takové ty s velkými oky trochu pochopim, jakoze přes plavky třeba? Ale takové ty fakt z materiálu jako svetr ... a všechno samozřejmě ve slevě, dtto tilka ... proč to vůbec delaj, takový plejtvani materiálem

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 20. července 2022 21:22

MP Meri me to taky drazdi. A strasne me dere, ze se casto dneska ty nejhadrovatejsi hadry prezentuji div ne jako eko vyrobek, recyklovany polyester a tak. Nevim teda, jestli je to zrovna pripad tech tvych satu, ale u vetsiny te produkce by bylo snad lepsi, kdyby nebyla. Kdyby radsi dali na trh neco pouzitelneho. 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 21. července 2022 08:47

Nemáte tip na antiperspirant neutrální vůně a hlavně, aby nedělal fleky na bílém oblečení. Vyzkoušela jsem Dove, Garniere a Nivea. Na všech trikách mám žlutá kola. Už jsem koupila i odstraňovač žlutých skvrn z oblečení a prd. S tím souvisí druhý dotaz. Jde se těch fleků vůbec zbavit?

Offline Maureen
příspěvků moje polička 21. července 2022 08:53

tzaziki pouzivam Nivea antiperspirant Black&White v kuličce...skvrny nedělá...ale je fakt,ze se potím málo...skvrny se po nem nikdy neobjevily

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2022 09:04

tzaziki já používám světle růžový sprej Adidas, fleky nedělá, aspoň jsem si nevšimla. Jinak by měly jít vyprat žlučovým mýdlem.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:20

tzaziki ale zlute fleky dela pot, ne ten antiperspirant, ne? Jinak ze me vyprat nejdou

Pouzivam Rexona maximum protection, kdybys si chtela nejaky vyradit jako probem neresici :)

Offline Alice7
48 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:25

tzaziki na žluté fleky jsem načetla spoustu rad, nefungují. Za mě  vyřešeno takto - tuhý deodorant  Borotalco

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:34

tzaziki Z mé zkušenosti to taky vyprat nejde ničím, žlučový mýdlo, Vanish Oxi Action, Ďáblík na skvrny, jakejsi dryják z Eurony, nic... Z antiperspirantů co jsem zkusila jsem jen po Rexona invisible black & white zaznamenala alespoň částečný zlepšení. No ale nakonec jsem si aspoň teďka na léto koupila Ziaja Blocker, což je v podstatě skoro to samý co Driclor, a hodlám se v podpaží nepotit vůbec, páč mě už to fakt nebaví ty bílý vršky furt vyhazovat. 

Offline Pinot Noir
29953 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:41

tzaziki používám taky Borotalco, kuličku i tuhý, vyhovují mi jejich jemné vůně.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:50

fleky vyprat jdou, kdyz se to vypere hned minimalne na 60. stary zaprany uz ne. ziaja blocker je super

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 21. července 2022 09:54

tzaziki Citrusová Weleda

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 21. července 2022 10:32

tzaziki tuhý deo od Vichy

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 21. července 2022 10:38

tzaziki já mám celkem úspěch (i na zapraný žlutý fleky) s kyselinou citronovou - namočit, případně udělat pastu a rovnou na to. jen to nechat dost dlouho

edit: přímo citron mi moc nefungoval, ale ta kupovaná jo