tina Pokud máš pracovní poměr na dobu neurčitou, nebyla tam nemocenská, určitě nárok na dovolenou na zotavenou máš. Ale správně je to tak, že o čerpání dovolené žádáš po ukončení mateřské dovolené před nástupem na rodičovskou dovolenou. Můžeš o to čerpání požádat i až po skončení rodičovské dovolené. Chápu, že jsi to asi nevěděla, když tě mzdová neupozornila. Tady je to docela srozumitelně popsané. Zkus jim napsat ten mail s žádostí a dát tam klidně i ten odkaz, že jsi se to dočetla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Hwi super, jdu do něj
Proč se děla tolik letních hadru z materiálu vhodnejch max na svetr? Chtěla jsem pružný šaty na tělo, protože ve všech stanech teď vypadam jako stokilova ... ale 90 % z nich je z materiálu, ze bych se v tom uvarila i v prodejně klimatizací. A nemyslím tu pružnou zebrovinu, která taky moc nedejcha, ale echt pleteny šaty na raminka ![]()
MP Meri jo..tak to mi vrta hlavou uz leta..jako kdyby nestacil polyester
MP Meri Viď, tlusté jak koberec z hnusnomateriálů
Jako ještě takové ty s velkými oky trochu pochopim, jakoze přes plavky třeba? Ale takové ty fakt z materiálu jako svetr ... a všechno samozřejmě ve slevě, dtto tilka ... proč to vůbec delaj, takový plejtvani materiálem ![]()
Jako ještě takové ty s velkými oky trochu pochopim, jakoze přes plavky třeba? Ale takové ty fakt z materiálu jako svetr ... a všechno samozřejmě ve slevě, dtto tilka ... proč to vůbec delaj, takový plejtvani materiálem ![]()
MP Meri me to taky drazdi. A strasne me dere, ze se casto dneska ty nejhadrovatejsi hadry prezentuji div ne jako eko vyrobek, recyklovany polyester a tak. Nevim teda, jestli je to zrovna pripad tech tvych satu, ale u vetsiny te produkce by bylo snad lepsi, kdyby nebyla. Kdyby radsi dali na trh neco pouzitelneho.
Nemáte tip na antiperspirant neutrální vůně a hlavně, aby nedělal fleky na bílém oblečení. Vyzkoušela jsem Dove, Garniere a Nivea. Na všech trikách mám žlutá kola. Už jsem koupila i odstraňovač žlutých skvrn z oblečení a prd. S tím souvisí druhý dotaz. Jde se těch fleků vůbec zbavit?
tzaziki pouzivam Nivea antiperspirant Black&White v kuličce...skvrny nedělá...ale je fakt,ze se potím málo...skvrny se po nem nikdy neobjevily
tzaziki já používám světle růžový sprej Adidas, fleky nedělá, aspoň jsem si nevšimla. Jinak by měly jít vyprat žlučovým mýdlem.
tzaziki ale zlute fleky dela pot, ne ten antiperspirant, ne? Jinak ze me vyprat nejdou
Pouzivam Rexona maximum protection, kdybys si chtela nejaky vyradit jako probem neresici :)
tzaziki Z mé zkušenosti to taky vyprat nejde ničím, žlučový mýdlo, Vanish Oxi Action, Ďáblík na skvrny, jakejsi dryják z Eurony, nic... Z antiperspirantů co jsem zkusila jsem jen po Rexona invisible black & white zaznamenala alespoň částečný zlepšení. No ale nakonec jsem si aspoň teďka na léto koupila Ziaja Blocker, což je v podstatě skoro to samý co Driclor, a hodlám se v podpaží nepotit vůbec, páč mě už to fakt nebaví ty bílý vršky furt vyhazovat.
tzaziki používám taky Borotalco, kuličku i tuhý, vyhovují mi jejich jemné vůně.
fleky vyprat jdou, kdyz se to vypere hned minimalne na 60. stary zaprany uz ne. ziaja blocker je super
tzaziki Citrusová Weleda
tzaziki tuhý deo od Vichy
tzaziki já mám celkem úspěch (i na zapraný žlutý fleky) s kyselinou citronovou - namočit, případně udělat pastu a rovnou na to. jen to nechat dost dlouho
edit: přímo citron mi moc nefungoval, ale ta kupovaná jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí