geekygirl S těmito zkušenost nemám, ale fajn BF plátěnky má Anatomic i ta příjemnou cenu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Černá kočka Nějaká chyba v hlavě!:-D Tos mě dostala, no to je přesný no.
Lilly_Ku já jsem majitelkou trekovýho kola
už teda strašně letitýho..a teda vím, že je to necooĺ poslední dobou uvažuju o výměně a pak si řeknu, že na to moje ježdění..pojem gravel je pro mě vcelku novej, musela jsem si to vygooglit, jak jste si to tu s 711990 vyměňovaly..tak to by asi bylo kolo pro mě (eště mám 'holčiči' faforit z 80.let, ale ten se nepočítá)
Ounz taky sem si to musela googlit a vono to jsou berany!
Lama_z_Lana ty jsem nikdy neměla! Tak že by ![]()
Ounz já si na nich jednou pěkně nabila, jak na to jsem zvyklá. Tak už to asi znova nemusím ![]()
Ounz Lama_z_Lana za me jsou berany super vynalez! Ten posez na kole je pak mnohem setrnejsi k zadum a hlavne k zadku:)
A já letos snad vyměním svůj starý canyon za giant Liv ![]()
711990 já věřím, že na opravdovou to cyklistiku to význam má! Na moje ježdění z hospody už asi méně ![]()
continuity jo, dokonce eobuv myslim uz posila pres ne.
Lama_z_Lana mně právě to trekový přijde takový univerzální. Do města, na polňačku,... Singltrek bych na něm teda asi absolvovat nechtěla.
Lama_z_Lana z hospody uzijes nejaky.poradny riditka-vlastovky, no![]()
rasaNori vtipny, ja menila Gianta za Canyon. Ale porad si ho nechavam, na obyc jezdeni je v pohode. A jeste teda mam jedno kolo, skladacku Brompton:) (a tise septam, ze bych uzila i nejaky pekny celopero
)
Já si vybírám kolo ted. Teda "vybírám" mám prej říct velikost a orientační šířku gumy a sambo mi to prej koupí... Absolutně nerozumím vašim termitům, ale abych něco nepropásla!
Lama_z_Lana sakra!
711990 tak já to půjdu někam okouknout a zkusit :)
711990 nejhorší byly obrácený řídítka! Chvíli jsem měla realnej strach, že jsem ztratila brzdy! Prostě mackas a tam nic!
Lama_z_Lana na ježdění z hospody si kup toho starýho favouše, jako mám já. Jede se na tom vcelku fajn a ještě budeš cool ![]()
Ounz já má svoji Šumavu, s tou jsem moc spokojená! Ted je chudák dama sama, ani ji nikdo nevyvenci ![]()
Lama_z_Lana
jezis
Ounz stopro doporucuju. Ja mam treba ten Canyon Grizl, je to jako horsky kolo z 90let, ale ma prave ty berany:) a jeste nove se dela i s odpruzenou vidlici navic.
Lama_z_Lana dočká se!
711990 Díky za tip :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí