Karoleena diky za zachranu!!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lama_z_Lana
Dokoupíš, žádnej strach! V tom outletu by ses oblíkla celá určitě, i obula... Já tam pravděpodobně pojedu ještě někdy cca od 25. září, tak pak můžem vyrazit spolu, jestli tam ještě budeš
Fakt diky za tipy!
Ja tu voplenduju az do konce rijna ![]()
711990 pak podej report, já na tu pranamatku pořád koukám, ale cena je fakt strašná![]()
Sairon no moje mamka taky, tak jsem ji doporucila tohle a ona mi ted vysvetluje, ze pranamatka z instace je stopro lepsi![]()
Nemohla by prosím některá odemknout tenhle článek https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/tehotenstvi-materstvi-kojeni-vychova-dite-mumzilla.A220712_150701_ona-vztahy_wes
711990 která to je prosim
stes nechtěj! Já ten článek četla a je to velký špatný. Mělo to být vtipné, ale není.
Evaeva ježíš tím spíš
711990 uff ta cena..na to,že to časem skončí ve skříni jako desítky podobných, dám přednost ty levnější.. ale dekuju
stes já to bohužel četla v časopisu, takže neodemknu. Jestli o to hodně stojíš, možná že ho ještě najdu, můžu ti to vyfotit do SZ.
Evaeva ne, jsi hodná,ale za tu námahu to stopro nestoji![]()
tina Obecně nárok na dovolenou máš. Pokud účetní/zaměstnavatel tvrdí, že ne, požádej ji o zdůvodnění. Záleží na dalších okolnostech. Třeba dlouhodobá nemoc před nástupem na MD může nárok krátit a měla jsi vybranych víc dní, nebo nebyla tam smlouva na dobu určitou? A teď máš novou při nástupu zpět? Apod. Bez znalosti podrobností si netroufam radit. Napsala bych mail nebo dopis s žádostí o proplacení dovolené. Pokud odpoví, že nemáš nárok, opět bych písemně žádala zdůvodnění.
stes Stačí říct. :-) Ale vážně to nestojí za čtení.
Garfie diky...
Garfie Díky, v podstatě souhlasím se vším, ale je to dlouhé a neobjevné.
Garfie tak vetsina toho je bohuzel pravda, ale zpusob psani je malinko trapny...ale souhlasim, ze mumzilly proste jsou...chtela jsem si to precist ze zvedavosti, páč jednu mame v pribuzenstvu, sirsim tedy, takze ji zaziju tak 2x do roka a neni to lehky setkání ![]()
Sweet Potato stes
Mně ten způsob psaní úplně nevyhovoval.
notna děkuju. Já jsem v současném zaměstnání vůbec nemocná nebyla, smlouva je na dobu neurčitou, ale chci nastoupit jinam. Ještě než jsme začali řešit nějakou dovolenou, která mi vznikla za ty dvě MD, bylo vše úplně v pohodě a dohodli jsme se na rozvázání prac. poměru dohodou, tu teda zatím ani nemáme podepsanou. Myslím, že ten zakopaný pes je v tom, že oni o existenci nároku vůbec nevěděli a teď jsou z toho v šoku, že bych je měla stát další peníze. Já na ně nemůžu ani moc zhurta, protože od šéfa ještě potřebuji jistou laskavost. Těžký, no...
mně ten článek hrozne pobavil, třetí přikázání je: nepromluvíš o dítěti v množném čísle a v cely článek je psán v někam podivném my nebudeme rodu.
Ke konci mě to zmátlo natolik, že jsem se šla podívat, jestli to jsou opravdu kamarádky, když je těhotná zatím jen jedna nebo družka, případně registrovaná partnerka. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí