tv idú:
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karjaprosim Te, nepsala jsi tu kdysi, jak nekdo v tvem okoli ztratil cich a vytrenoval to zpatky? Nemela bys nejake tipy na ten trenink? Kamarad uz je dlouho skoro bez cichu a chuti, ma to teda po urazu hlavy (ne po kovidu), ale rada bych mu neco poradila.
Gatita myslím, že v Hradci je na to nějaké oddělení, které se na to specializuje.
Gatita Jj mame, zeptám se jí víc. Ale měla nějaké léky a myslím že ten trénink spočíval v tom, že měla chodit pravidelně čichat k výrazným věcem, pamatuju si rum:-D jako hodně ty věci z potravinářství, prostě čichat, čichat, čichat. Ale zeptám se ti ještě.
Karja to bys byla moc hodna! Jestli je tam nejaky trik - jestli jen cichas nebo se soucasne snazis si na tu vuni vzpomenout...
Ten muj kamarad neni nesvepravny, muze si sam nekam zajit a zjistit informace, ale jednak neni odsud a nevim, jak moc ma doma vymazlene zdravotnictvi, a taky je dost vytizeny a osobni veci trochu zanedbava, tak bych ho rada jen tak jako na neco nasmerovala.
Prosím vas, když si nevyzvednu zásilku z eobuvi a zasilkovna ji vrátí, dostanu od nich penize zpět automaticky? Děkuji.
Dík za tip![]()
Gatita No ono by to stejně celé to vyšetření bylo asi na dlouhé lokte. Máma se tím zabývala fakt dlouho a mozna se to dnes po kovidu ani tolik neřeší.
Nemáte nějaký nápad na hezkou nenáročnou procházku, malý výleteček na pár hodin v okolí Prahy? Příroda, případně nějaká památka spíš zvenku.
Park ve Veltrusech se zámkem zvenku, Konopiště dtto.
Sweet Potato Mně se vždy hrozně líbila ta posázavská stezka teď nevím odkud do Pikovic podle vody, zpátky z Pikovic dojedeš zase zpět k auto vlakem. Ale jak to tam teď vypadá po kůrovci, to teď nevím, ale kamarádka tam má chatu, můžu se jí zeptat, pokud tam někdo z místního osazenstva nebyl My jsme měli ještě dvě oblíbené stezky podle vody u nás, ale teď s těma mytinama okolo to vůbec nemá to kouzlo!
Sweet Potato lesy v okoli Karaneho se zastavkou u sochy sv Vaclava, obcerstveni ve Stare Boleslavi. Pripadne Voderadske buciny a rybniky v okoli Jevan. V obou lokacich se da udelat prijemne kolecko cca 10-12 km.
Sweet Potato svatojánské proudy
(ale nevím, jestli už to není daleko od Prahy)
10-12 kilometrů mi neujdou!
Tak pak už zbývají jedině Průhonice ![]()
dzizisketa Na ty jsem myslela, vlastně je mám spojené jen s těmi rododendrony. Ale snad tam je co vidět i teď?
Karja Posázaví bychom mohli. Z Braníka vláčkem
Je tam i rozárium, to by mohlo být teď pěkné. A jinak ten park i obora jsou plné romantických zákoutí, jsou tam ty rybníky, a na zámku ucházející kavárna.
A v Průhonicích je i dendrologická zahrada, tu mám moc ráda, akorát tam nesmí psi,tak tam moc nechodíme. Je na tom konci u Aquapalace.
Sweet Potato hezké jsou Častolovice, malý zámecký park a zoo, dobrá kavárna a vlak staví hned u toho parku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí