"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2022 19:25

Tabea dáš si to přes hlavu a pak to zapneš, ale tu sponu teda nandavám až potom viktorka_od splavu 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 19:26

Tabea sportovni byva casto vzadu sesita a musi se zapinat vzadu bez otaceni, coz ja nekupuju pac neumim. a tu sponu, pokud se tim mysli fakt ta svorka z plastu co trochu pripomina tu kancelarskou se tam instaluje taky predem, myslim. nebo mozna kdo ty operace za zady zvlada, tak to tam da i pak, to nevim. my si to davaly s dcerou navzajem:-)

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 19:27

Evaeva ja to pres hlavu nezapnu, vlastne vubec nechapu jak to jde:-)) a to tam ruce v pohode dam, jen nejsem schopna trefit ty hacky a ocka

Offline RoSa
10200 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 19:32

viktorka_od splavu nejhorší jsou tři háčky! když zapínám třetí, tak se první rozepne...

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 19:44

RoSa Haha. Jsi mi pripomnela... Na VS jsme s kamoskou tipovaly, jaky je kdo babar podle toho, zda a jak rychle rozepne podprsenku jednou rukou. Byli taci, co v pikovterine dali i tri hacky! (A vetsinou to opravdu byli babari).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:00

viktorka_od splavu já to zvládám, ale radši taky zapínám na břiše a otáčím:) Tu plastovou sponu instaluju až potom, dám jí hned za krk a pak posunu, kam je třeba.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:11

Pavlena sem musela chvíli přemejšlet, kdo že je to babar

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:12

Evaeva bacha, sveho casu tu byla diskuze, ze na brise zapinaj podprsenku jen duchodkyne a loseri

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:24

moora a pohodlný ženský...a to jsem já můžu to vydávat za rodinnou tradici, když mně to naučila máma?

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:30

Evaeva Unás to je uplně stejné, já to vlastně zdědila jako rodinou tradici

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:34
Reakce na Evaeva:

můžu to vydávat za rodinnou tradici, když mně to naučila máma?

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:54

moora Zrovna to jsem jdu psát! Já jsem si taky myslela že to tak dělají jen nějaké důchodkyně a teď jsem dokonce viděla i Katie Holmes v nějakém filmu že to jako tak zapíná na břiše a asi to mělo být nějak rádoby sexy. Prostě jsem si fakt myslela, že se to nedělá. Stejně jako jsem si myslela, že dospělí lidí nechodí v noci čůrat, chudák sambo, několikrát jsem mu říkala, že to není normální. A tak jsem si zasteskla kamarádkám, jak spím jak princezna na hrášku, všechno mě budí, a nemám kde spát, že děti moc funej a sambo se tahá v noci na záchod, a tři tam byly a všechny chodily v noci čůrat a čumely na mě jestli nejsem magor:-D a já asi cumela taky. Já fakt myslela, že to dospělí nedělají, prostě lehnou a spej a ne že se couraj po nocích po WC:-D. Tak jsem zvědavá co ještě objevim! 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:57

Karja na zachod necouram, ale vepredu zapinam :))

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:58
Reakce na Karja:

moora Zrovna to jsem jdu psát! Já jsem si taky myslela že to tak dělají jen nějaké důchodkyně a teď jsem dokonce viděla i Katie Holmes v nějakém filmu že to jako tak zapíná na břiše a asi to mělo být nějak rádoby sexy. Prostě jsem si fakt myslela, že se to nedělá. Stejně jako jsem si myslela, že dospělí lidí nechodí v noci čůrat, chudák sambo, několikrát jsem mu říkala, že to není normální. A tak jsem si zasteskla kamarádkám, jak spím jak princezna na hrášku, všechno mě budí, a nemám kde spát, že děti moc funej a sambo se tahá v noci na záchod, a tři tam byly a všechny chodily v noci čůrat a čumely na mě jestli nejsem magor:-D a já asi cumela taky. Já fakt myslela, že to dospělí nedělají, prostě lehnou a spej a ne že se couraj po nocích po WC:-D. Tak jsem zvědavá co ještě objevim! 

​Tohle bych mohla do posledního písmenka podepsat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:59

Karja tak já jsem mentálně důchodkyně, to už víme. V noci chodím čůrat takyTo zapínání na břiše sexy není vůbec, ale za zády mi to přijde trochu jako drbat se za levým uchem pravou rukou.

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 20:59

Karja Tak třeba já zapínám podprsenku na břiše a celou noc spím jak mimino, žádné čurání. A teď z toho vyvoď závěry.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 21:10

Evaeva tak v pul sedmy rano neni sexy nic, to mi fakt zily netrha

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 21:47

Pinot Noir No u tebe je to záhadou, ty necouras po tom víne jistě jen protože spíš těch 5 hodin, poděkuj Vikimu jak tě udržuje mentálně mladou. brrr krátky ruce!

Evaeva Já jsem taky mentální důchodkyně, jsem ráda že alespoň podprda a velkej mocak mě trochu omlazujou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2022 22:04

moora však mě taky ne, v jakoukoliv denní dobu ostatně předpokládám, že chlapům stejně připadá sexy víc ta opačná činnost

Karja jojo u Pinot je to určitě tím krátkým spánkem, šest hodin taky vydržím

Offline Karja
44776 příspěvků moje polička 19. srpna 2022 22:06

Evaeva Tak to bys asi podprsenku neprotahla rukávem jak Rachel z Přátel!:-D