Tak v Posázaví Český Šternberk! Ten je hezký i zevnitř a pod hradem je dobrá hospoda Pod hradem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Sweet Potato a co prazska botanicka zahrada? Tam je vzdycky neco k videni, jsou tam lavicky a mozna bude otreno na vinici. Pak je jeste neotrely pohled na Prahu ze sidliste Bohnice, jmenuje se to tam Farky a da se jit po hrane skaly s vyhledy na Vltavu.
Sweet Potato Svatý Jan pod Skalou
Sweet Potato Karane je fajn, sochy zajimave, ale ty useky jsou tam docela dlouhe, aby se doslo do hezcich mist. To mi prijde lepsi zajimavejsi jet do Stare Boleslavi, kouknout na kostely, kolem fary do Lazenske ul., vzit to Hluchovem a Husovou Aleji, pak muzete popojet do Brandysa na zamek.
Kde najisto seženu takový to udělátko na ramínka podprsenky, aby z ní byla racerback podprsenka? Lindex? M&S? Tlačí mě čas...
Mohučanka co udelat uzlik z nite![]()
Karja Posázaví bychom mohli. Z Braníka vláčkem
Jestli se rozhodnete pro Posázaví, tak doporučuju jet z Čerčan motoráčkem (Posázavským Pacifikem!) do Hvězdonic a pak podél řeky po proudu zpátky... nejen že potkáte slušný občerstvovny (Kormorán ve Zlenicích hned u vody např.), ale kousek od těch Hvězdonic máš zříceninu hradu Dubá (u řeky ještě zbytky městečka Odranec), ve Zlenicích přes řeku další zříceninu Hláska - funguje tam i přívoz a je tam i moc pěkná prvorepubliková plovárna... dál po proudu na kopci nad řekou nádhernej kostelík ... a odtamtud už se dá vlakem rovnou až na Wilsoňák.
Mohučanka Stoklasa?
Mohučanka Lindex určitě a ještě myslím hm
barbucha To je všechno krása, dík. Ale ukládám na "někdy", teď by toho bylo moc.
Jistota asi bude nějaký ten zámecký park.
Díky všem.
viktorka_od splavu Nebo zavařovací gumička by určitě šla nějak poštelovat ![]()
Aranel tu teda doma nevedu:-) ale niť ma kazdej zejo![]()
Kupovala jsem v Astratexu a u Stoklasy.
Mohučanka Taky Stoklasa. Ale bojovala jsem s tim tak, ze jsem skoncila u nejaky snurky, kterou jsem si to svazala. :-D
Díky všem!
Já zatím použila kancelářskou sponku, ale to nebude dlouhodobě udržitelný. Nit mě teda nenapadla.
No, to je moje oblíbená trasa.
Ale i zámecký parky jsou fajn - jak tady padlo Konopiště, tak já ještě přihazuju Jemniště ![]()
Tabea stejne jak s tou sponou?
viktorka_od splavu aha, já myslela, že ta spona se zapne, když se to obleče. Jako u sportovní. No, radši na to nebudu myslet, chytám z představy zaseknutí v podprsence klaustrofobii. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí