Karja proč ne, to umím?! Rozepínám za zády:)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja noční čůrání závisí na pitném režimu a síle spánku ![]()
Zapínám vzadu a když spím, tak spím, žádný courání
To je zase debata
tak ale abych nebyla pozadu, zapinam na břiše, v noci spím, ale když už se nějak víc probudim, tak většinou jdu curat, protože nemam rada ten pocit plna v podbrisku.
SunEclipse to si nemyslím, já spím jak zabitá, ani děti mě hned nevzbudí, vyčůrám se a za půl minuty zase jak zabitá ![]()
Vepředu zapínají ty, co mají prsa.
Evaeva jsem zmiňovala i pitný režim, kdo se večer nažblochtá, v noci chodí ![]()
No a nebo jsi holt slabý kus s malým měchýřkem, no ![]()
SunEclipse No hele já nechodila ani když jsem někde camrala piva! Já začnu až teď, když vím že se to dělá:-D.
SunEclipse jo, já jsem slabý kus, mám to od mala, doma mi říkají průtokový ohřívač
a prsa nemám Sedmá z devíti
Zapínám vepředu a prsa nemám. Teda dneska jsem zrovna zapínala výjimečně vzadu, když jsem si dělala z kojící podprsenky sportovní, a málem mě u toho trefil šlak. Instalovala jsem na ramínka tu sponku, přetáhla přes hlavu a zjistila, že to musím ještě zapnout
já se do těch pidioušek těmi pidiháčky prostě nejsem schopna trefit...
Jo a spím celou noc bez odbíhání ![]()
Zapínám i rozepinam jedině vzadu, neb jsem proškolená. ![]()
Vepředu bych ani nemohla, obvod mi sedí pevně.
A podprsenku, když se neprevlekam vytahuju horem nebo dolem. Každým rukávem jedno ramínko a pak vytáhnu nebo stáhnu. Jsem líná si sundat triko. ![]()
V noci nechodím, pokud mě někdy nevzbudi Růža. Když jde ona, skočím si taky.
Vepředu zapínají ty, co mají prsa.
fakt? Já bych rekla, že úplně naopak. Zkusím si ráno vzpomenout, ze chci prvně v životě zkusit zapnout podprsenku na břiše.
Pinot Noir No u tebe je to záhadou, ty necouras po tom víne jistě jen protože spíš těch 5 hodin, poděkuj Vikimu jak tě udržuje mentálně mladou. brrr krátky ruce!
Alkohol dost dehydruje, po víně se právě moc nechce. Ale je fakt, že pět hodin vydrží skoro každej.
Tabea jjasně, máš úplnou pravdu. Kdo má velká prsa, potřebuje, aby obvod seděl opravdu pevně. A s pevným obvodem točit poněkud nelze.
Něco o tom vím. ![]()
Ounz proutnik mi prislo ponekud archaicke... ![]()
Podprsenku zapinam jedine na zádech a v noci na záchod chodím celej život, asi se mi fakt nikdy nestalo, ze bych nesla
už se tady taky řešilo, ze je to zlozvyk, ale ty jo...5 hodin teda dam
a pevný obvody nenávidím, nemuzu dejchat, bolí to, tlaci to...fuj
Mam velka prsa. Zapinam jedine vpředu. A jelikož pas mam uzsi nez hrudnik, tak obvod podprsenky, kdyz je na miste, je napevno.
Jo a na záchod chodím po 5-6 hodinách spánku. Okamžitě pak usnu.
Podprsenku si zapínám na zádech a na WC nejdu ani během dvanáctihodinového spánku, ale ten mám tak 2× do měsíce, jinak spím 5-6 hodin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí