A já to nejdřív pochopila, ze si někdo zapíná tu podprsenku na břiše - jakoze v lehu na břiše a dost jsem se zapotila představou, jak u toho sakra Katie Holmes mohla bejt sexy a jak se to jako praktikuje třeba v koupelně ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Meri no hele stačí mít velkou koupelnu ![]()
Zapínám jedině na břiše, prsa mám a na WC v noci nepotřebuju
a sponu na ramínka se většinou snažím nainstalovat před oblečením, ale dost často mi spadne, tak mi ji tam pak musí dát někdo jiný
ze všeho nejradši stejně mám, když se ramínka dají odepnout, takže je nechám vzadu a pak překřížím a připínám vpředu
Podprsenku zapínám na břiše, prsa nemám, odjakživa chodím v noci čůrat, moje rodina i kamarádky taky a v životě by mě nenapadlo, že to někdo může považovat za nenormální
Karja Na břiše jsem zapínala jen s nemocným ramenem, ale noční výpravy na záchod znám až moc dobře.
Sweet Potato Jj kamarádka mi říkala, ,,víš jak je to obtěžující?!,,. Já mám strach že teď taky začnu chodit, když vím, ze se to může a lidi to dělaj....zase sklouznu k ty kolektivite!
Karja ke konci těhotenství jsem se budila často, třeba každou hodinu a půl. A chvíli mi trvalo, než mi došlo, že pokaždé nemusím jít čůrat
Prostě jsem navyklá, že když se vzbudím, tak jdu.
Evaeva přesně tak. Já myslím, že to je jen blbej zvyk. (Kterej mám taky.) Nebudím se tím, že musím na záchod, ale když se vzbudim, tak musím jít.
Mně teda připadá zapínání podprsenky na břiše složitější
nejen to přetáčení jako krok navíc, ale trefit se do háčků (nějak mi nepomáhá na ně při tom koukat, spíš naopak)... prostě to mám naučené za zády, málokdy se netrefím napoprvé.
Tabea tohle už byl zvyk, ale jinak se mi fakt chce, když spím dýl:) Ale právě se mi kvůli tomu nechce do buzení syna, no.
Prsa nemám, zapínám vepředu i vzadu a za noc jdu i dvakrát. Největší peklo s tím bylo v dětství, kdy se na chalupě muselo přes strašidelnou studenou chodbu, kde vypínač byl až na jejím konci, a pak přes studenou koupelnu na studený záchod. A to byl upgrade, původně se muselo s baterkouza chalupu do kadibudky!
Ja se občas v noci vzbudim a i by se mi na záchod chtelo, ale nechce se mi z postele, tak to obvykle zaspím. Prsa mám a zapínam vpředu
Jeden extra blby. Jedu sice pod stan, ale na divadelni festival. Co na sebe na predstaveni? Baby radte..! Zejmena volam 999 , jejiz pristup "COS saty i do lesa" je mi velmi blizky.
Radte, prosim, konkretni kousky, (skoro) cely muj satnik znate. ![]()
Nejvic resim, aby to byl nekrcivy kousek, pokud bych zvladla ozehlit, tak se neptam.![]()
Pavlena tyhle máš? na cestování s večerní akcí jsou super, vůbec se nemačkaj

nebo pak tyhle, když je hic
RoSa Ani jedny, bohužel... ![]()
Pavlena myslím že máš pekný overal.
Pavlena Vem si cokoliv, v čem jsi krásná :-). Co by tě mohlo pomačkat? Stan a batoh ponese doprovod :-).
Pavlena A ty pod prdel černý mini, na který jsem tě přesvědčila, by byly blbý? U nich je jedno, jestli jsou zmačkaný, tam to nikdo nepozná :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí