Pavlena jo je to mastné. Díky, jar mě vůbec nenapadl :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
euridike u nás v rodině se totiž rozlišuje slintáček (když třeba rostou zuby) a bryndák (na jídlo) ![]()
Ono to tak asi bude v mnoha rodinách, jen já to nevím. ![]()
Lamicka jojo, slinták je jen takový trojúhelník, bryndák ideálně přes celé břicho:) tohle bude ale asi nákrčník;)
euridike hezky česky?
No když jsem se na tyhle konkrétní produkty Next podívala na Zalando, tak je v popisu "bryndák", tak jednoduché to je. :)
euridike Já tam hledala a žádné konkrétní označení nenašla.
Sweet Potato To je slintacek, takhle podobné vypada, prostě kapesník do trojúhelníku, jen tady ta kombinace barev a materialu působí jaksi použite už. Na brindaky je to docela malý a na nákrčník to je dost holý vzadu za krku.
... bryndák...
euridike To jsou ale jiné. Ty moje jsou "jiné doplňky"
https://www.zalando.cz/next-jine-doplnky-blue-nx353k03x-k11.html
Ale přiznávám, že to malinké děti vlevo nahoře jsem poprvé přehlédla.
No ale je to ten samý produkt, jen v odlišných barvách, ne?
euridike Těžko říct. To tvoje je o patnáct korun dražší, zato líp nafocené a popsané. ![]()
Máte někdo tepelný čerpadlo? Jak moc je hlučná ta venkovní jednotka?
crazydaisy Ty jo, to jsme tu jednou rozebíraly poměrně dost v designovém vlákně tuším.zkus to dát do vyhledávače, fakt k tomu bylo dost poznatků o hlučnosti.
Karja díky, podívám se
crazydaisy mám a nijak hlučné není.
Dadoo díky, já si nějak matně pamatovala, že sis to pořídila. Instaluje si to teď soused na chalupě a jak máme ty baráky blízko, tak i ta venkovní část bude blízko. Zrovna tuhle jsem říkala, jak je tam nádherný ticho, tak snad to nebylo naposled.
crazydaisy tak jsou různý: vzduch-vzduch, vzduch-voda, země-voda... a každý je asi jinak hlučný... nám v baráku to firma, co to dělá, nedoporučila, že bysme se z toho randálu zbláznili (maličkej bytovej dům s pár BJ, ale každej byt by musel mít svoje vlastní, asi kvůli rozúčtování)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí