crazydaisy nasi to maji na chate, a pres stekot sousedovic psa ve dne v noci nic slyset neni:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
crazydaisy tak tady záleží, kde to on bude mít umístěné.
Kdyz koukám ve městě, má to každý těsně u domu, u zdi.
Navíc topí se v zimě a to venku moc nesedíš, aby tě to rusilo.
Az doma bys to určitě zvenčí slyšet neměla.
Je to jen zvuk točící se vrtule. Jenom to tiše šumí. ![]()
crazydaisyprave o tu stenu to muze rezonovat
Candance Toho se právě bojím, ale mělo by to k ní být kolmo a ne čelem.
crazydaisy Já si myslím, že to bude v pohodě. Navíc to prý nezní nepřetržitě.
Karja Doufám, dám pak vědět![]()
crazydaisy Karja má pravdu, ono to nehlučí pořád, ale spíná se. my teda máme už letité, takže tichoučké teda není, ale je venku na zahradě kus nad a za terasou a když tam sedíme, tak ho samozřejmě slyším, ono se sepne, nějakou dobu běží, to se točí ta vrtule, je dost tichá, ale pak před koncem točení vydá takový vzdech, takový zvláštní ne zrovna nejpříjemnější zvuk, který je navíc i celkem hlasitý. Věřím, že ty novější budou třeba tišší, technologie nepochybně pokročila. No uvidíte, držím pěsti, ať je to v pohodě.
Malenge soused bude mít sice nový, ale je docela skrblík, tak to asi nějaký výkřik techniky nebude. Docela se divím, že do toho ve svých 80 jde a navíc má poměrně nový kotel na dřevo. Jedině že mu mladí na to sehnali nějakou dotaci.
Malenge to spinani je prave horsi, nez kdyz to je monotonni zvuk
Prosím, kdo máte tepelné čerpadlo, jak to vlastně je? Já myslela, že je teplo "zadarmo". To fakt spotřebuje tolik elektřiny?
https://www.drevostavitel.cz/clanek/tepelne-cerpadlo-se-nevyplatilo
Jako perpetum mobile?![]()
Sedmá z devíti ano. zbytek je marketing a hodne dobrej... a lidi blbí
Sedmá z devíti ano. zbytek je marketing a hodne dobrej... a lidi blbí
co to je zase za hlášku o blbich lidech, prosím te?
Neví někdo, jestli mi zaměstnavatel může nařídit, abych si do soukromého telefonu stáhla pracovní aplikaci? Odmítám to, protože nechci riskovat, že porucha soukromého telefonu (kterou budu muset zaplatit sama a vyřešit v mimopracovní době) povede k nemožnosti odvádět práci pro zaměstnavatele, ale pořád mi to podsouvají. Můj pracovní telefon není smartphone, takže tam to stáhnout nejde.
Dost by mě zajímalo, jestli je to z právního hlediska OK, chtít, abych bez jakékoliv náhrady a servisu používala vlastní zařízení...
gtea to zni velmi nepravdepodobne, ze by ti mohl prikazat, co mas delat se svym soukromym mobilem. pokud to chce, musi ti k tomu poskytnout vybaveni, ne? urcite bych to nedelala. Jsem zvedava, co reknou pravnicky.
gtea pokud to nemas ve smlouve, tak ne. a proc ti nedaji sluzebni?
viktorka_od splavu baltik Díky za podporu, ve smlouvě to nemám. Nový služební mi, zdá se, nechtějí dát, asi protože jeden už přece mám (ten tlačítkový, bez datového tarifu). Kocourkov v podání mezinárodního korporátu, navíc cezeno indickou angličtinou
.
Napjatě čekám, jak to dopadne.
gtea to bych teda nedelala, treba i proto, ze nevis, jak je ta apka zabezpecena (no asi bude, ale...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí