Tak je to spíš do Přiznáni, ale dnes jsem si po józe poprvé zapnula podprsenku vzadu a je to o hodně lehčí, než jak jsem to dělala celý život :-). Ona mě to maminka asi naučila špatně :-),
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 přesně ty jsou jedny z kandidátů. Nejsou blbý s těma legínama, jak jsem to tu dávala? Večer za tmy podvlíct, já su zmrzlá...![]()
Joo a jsem tým "podprsenka se zapíná vždycky vzadu". A dceru mi fakt v porodnici podstrčili, ona ji zapíná vepředu - nemohla to nikde vidět..! ![]()
Pavlena Nebude to blbý :-),
Prosím o radu, keď je príznana invalidita 3.stupen v Čechách a zároveň nie je schválený invalidný dôchodok, má človek nárok na nejaké iné finančné kompenzacie, príspevok?
Poradite aku podprsenku pod šaty co maju vzadu trocha odhaleny chrbat (taku slzicku uprostred) a s normalnou podprsenkou vycuhuje zapinanie? Potrebovala by som ho nizsie. Tu nalepovaciu moc nechcem, nejak neverim, ze by mi to pomerne velke poprsie udrzalo a nejake udelatka co som videla na nete tak isto. No a nemusela by stat majlant, potrebujem na svadbu.
Nieco ako toto

Mrakoplas takovou tu omotávácí? Jak má vzadu překřížený ten obvod a zapne se pak na břiše. A nebo tělová se zapínáním vpředu mezi košíčky by mi taky nevadila. Že by vykukoval jen hladký pruh látky bez zapínání.
Mrakoplas nemám, já nejsem moc obdařená;)
Pavlena A co ty krasne saty Massimo Dutti?
Jsou takove pomackane a to by slo, ne?
btw, mam tam zalusk taky na jedny, ale fakt nevim.
Ja debil jsem si je v te Barcelone nezkusila...
Luna no na ty se neda nic dat navrch. Nebo blbe. Ale nenech se mylit, ony maj nejlepsi pomuchlani, kdyz je vyzehlis.
Pomackany z batohu nic moc.
Mrakoplas ja mam overal s podobnou slzickou na zadech a bez podprsenky vazne nemuzu, tak jsem si koupila se zapinanim vepredu, ktera ma vzadu peknou krajku a vykukovani tudiz beru jako zamer, pokusim se najit obrazek

Co to je? ![]()

Sweet Potato slintáček (neznám jiný výraz) pro děti :)
Pustil mi krémový antiperspirant na novou podprsenku petrolejové barvy, vypadá to jak upocené fleky.
Dá se s tím něco dělat? Zkoušela jsem ocet a jelen mýdlo. Mrzí mě to, je krásná, perfektně sedí a levná taky nebyla.
... čili bryndák. :)
Ale jestli to má být "inspirace pro outfit", tak jedině něco ve stylu Wolowitzovy náprsenky. :)
Lamicka upocene jako mastne? Pak bych na to sla normalka jarem.
Sweet Potato nevim, co to je, ale je to ohavne az odpuzujici ![]()
Kokoska Mají výše pravdu, bude to asi něco kolem krku, zřejmě pro děti. Podle materiálu spíš na zahřátí než bryndák. Ale mně to taky přišlo ohavné, viděla jsem v tom něco mezi plenou a bederní rouškou.
Sweet Potato presne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí