Karja Tohle je ona a visi primo na vintedu za 250,
https://www.vinted.cz/zeny/obleceni/kabaty-a-bundy/bundy/kozene-bundy/2018057999-kozena-bunda-mango

Karja Tohle je ona a visi primo na vintedu za 250,
https://www.vinted.cz/zeny/obleceni/kabaty-a-bundy/bundy/kozene-bundy/2018057999-kozena-bunda-mango

Luna Jo, to je ta s tím osoupanym rukávem:-D. No mango modely se tam furt opakují, tak něco najdu. Já nechci křivák, to se mi blbě nosí:-D. A máš S nebo XS?
Karja Mám S. A ošoupanou jsem chtěla, to je jasný, já jsem celá taková last-living-grunge ![]()
Luna Neee tvoje, tahle vystavena je osoupana;-). Díky moc, taky půjdu do S.
Karja Ajoo, no ta moje trošku taky, ale spíš jsem ji ošoupala já, protože já tenhle kousek oblečení skoro nesundávám.![]()
Nevíte někdo, jestli je v Marianne slevový kupon do Benettonu? Děkuji předem.
tina Já to mám doma stáhnuty seznam těch obchodu na PC, podívám se ti, pokud ti nikdo neodpoví do té doby nebo si to stáhni, někdo to visí na netu. Jsem si to včera zažluťovala:-D
Nevite pod jakym nazvem hledat odev, ktery ma strih jako kardigan, ale neni z pleteniny, ale normalni latky? Takovy prehoz na teplejsi dny. Videla jsem moc pekny a nic mi google nenachazi.
tinaBenetton jsem v tom seznamu nenašla.
Karja děkuju, tak možná ušetřím (a nebo taky ne:))
tina spíš ne (haha) promiň ![]()
tina já si je koupila a nakonec je asi nevyužiju, ale mám ty ekupony, to ti asi nemůžu nijak poskytnout, co..
Ounz děkuju, asi ne, mě stejně zajímal zatím jen ten Benetton a kdyby mě napadlo něco dalšího, tak se tu optám...:) (v minulých letech jsem zase radila já...)
Prosím, tip na dobrý jídlo v Ústí? Ideálně centrum, rovnou z cíle ![]()
Já už se tak těším do Liberce do Budvarky, tam si vždycky pošmáknem ![]()
Ounz Já se možná jako správnej skrblík o víkendu přihlásim! Já mám ten seznam obchodů nikoliv však kupóny:-D
Ounz No myslím, že tam jsou ty kódy. Ale já snad asi nic kupovat nebudu, možná dětem v HaM:-D, musím šetřit!
Lamicka Sako? ![]()
Aranel no to prave ne. melo to strih jako tohle, ale latkou treba jako kimono, ale nebylo zavinovaci. Sakra, mela jsem sebrat odvahu a zeptat se ![]()

Karja chápu ale kdyby něco, klidně se ozvi :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.