Kokoska
(a stejně tak bunda, cvičák se štěňatama, zlatej sníh a mráz)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Stene a cvicak je uz vyssi level ![]()
funkcni obleceni jsem objevila az minuly rok v rakousku, prece jen na turach s 1000 m prevysenim se clovek zapoti a bejt pak nekolik hodin v propocenym bavlnenym tricku jsem rychle poznala ze neni nic moc. nakoupila veci z merina, bundu do deste a uz jsem se nikdy neohledla zpet
já si při pročítání diskuse říkala, že jsou velké rozdíly v představách co je "turistika". Protože při této formě by nikoho nenapadlo argumentovat, že si vystačí bez speciálního oblečení a obutí. Stejně tak tím, co bylo kdysi...za mého mládí se chodilo v tzv.horších hadrách typu svetr, tepláky,cokoliv...ovšem se stejnou logikou bych teda neměla mít doma sušičku, myčku, mikrovlnku... jelikož ty taky za mého mládí nebyly. Kdo nevaří a nepere se bez nich samozřejmě obejde
Kammila ale to překrucuješ, tohle nikdo netvrdil. Díky bohu za dnešní možnosti. Řešili se puberťáci na lyžáku bez sněhu a pak padla zcela konkrétní otázka na mě, v čem jsem chodila na běžky a na turistiku. Na to jsem popravdě odpověla a další sdělovaly svoje zkušenosti. Nikdo neřekl, že speciální oblečení není potřeba.
Prosím, nevíte jak formulovat na fakturu do Velké Británie, že účtované služby jsou osvobozeny od DPH? Jde mi o tu formulaci v AJ, aby to bylo správně. Účetní umí EU, tam je to prý jinak.
Lamicka Services are VAT-exempt
a potom stačí už len kalkulácia s uvedením 0% VAT. Aspoň tak dostávame faktúry z EU my
carries děkuji ![]()
Když jsem si něco objednala k vyzvednutí do Ikea, nějaká ta jejich výdejní místa, tak tam musím dojet ten vybraný odběrný den, nebo mi to tam nechají i o den později? Protože to nevypadá, že by dávali nějak dopředu vědět, napíšou v pět "máte to k vyzvednutí" a já abych tam do večera letěla?
Před časem se tu řešil ekzém na obličeji. Tuším v debatě byla viktorka_od splavu Pinot Noir ? A myslím se došlo k nějakému přípravku, který zabral. Můžete mi poradit? Mám olezlou bradu už asi tři měsíce. Už jsem to jednou měla, na kožním mi poradila vysadit pastu s mentolem, používat Jarishův roztok. Minule to zbralo, teď nic ![]()
notna zabralo mi toto, tip dala tehdy marieu
https://cannor.cz/zazracny-regeneracni-elixir-pletovy-olej-s-cbd/
Používám ho stále, už se to nevrátilo.
Pinot Noir Díky moc!
viktorka_od splavu Díky! Vyzkouším postupně vše. Snad něco zabere.
Mám od Nového roku problémy s platbou u obchodníků. Hodím věc do košíku, dám zaplatit, řekne mi to, že to mám potvrdit v elektronickém klíči, udělám to, napíše mi to, že mám vše vyřízené a když se vrátím na platební bránu, nejde tam dát pokračovat. Je to napříč obchody. Sice ušetrim, ale už mě to štve. Banka říká, že je to problém platební brány. Co s tím? Nevěděla by třeba continuity ? Díky
999 nevím, já už v bance dlouho nedělám. a je to na jedné platební bráně nebo různě?
Mě se to neděje, resp. po novém roce jsem zatím moc nenakupovala. Předtím se mi občas platba neověřila a musela jsem to zadat znova, ale bylo to spíš nahodilé.
continuity V Rb mi tvrdí, že většina obchodníků používá jednu platební bránu. A mně to nejde napříč obchody, tak by to asi souhlasilo. Prý si mám zavolat na tu platební bránu, ale tam není žádný kontakt.
999 to vždy to vidíš, kam tě to přesměruje. Je jich samozřejmě víc.
https://www.fastcentrik.cz/blog/velke-srovnani-10-platebnich-bran
999 to je těžký, helpdesk ti umí poradit, když nevíš kam kliknout. Ale co se děje v pozadí v IT je zcela mimo ně. Osobně bych tipovala na nějaký problém v bance, nenech se odbýt, ať to předají na IT, aby tu transakci vytrasovali. Já když vidím, co se občas děje u nás... ![]()
continuity Mě to po potvrzení v bance hodí na tuhle stránku, a dole pod tím se točí kolečko :-). Nikam jinam mě to nepustí,

SunEclipse Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.