notna ten Skin cap od Viktorky mi fungoval taky, ale bohužel jen po dobu používání. A ten bych trvale používat nechtěla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Blbý dotaz ohledně potvrzení o daru na účet velvyslanectví UA... neřešili jste už prosím někdo, zda je opravdu možný jen výpis z účtu? Nestačí potvrzení o provedení transakce? Přikládat celé výpisy za několik měsíců se mi moc nechce
A otravovat ambasádu kvůli potvrzení už vůbec ne![]()
"Dary poskytnuté na vybrané zveřejněné účty lze prokázat i jiným způsobem, než vydaným potvrzením příjemce daru, a to výpisem z bankovního účtu popř. ústřižkem složenky a vytištěnou informací o příjemci daru a účelu daru."
999 přijde mi, že se do platební brány nedoručí potvrzení transakce z banky. Zkontrolovala bych, jestli máš poslední verzi klíče, pak jeho oprávnění, nastavení limitů na kartě, jestli máš povolená oznámení (tam může skákat chybová hláška, kterou při potlačení neuvidíš), a jestli se to chová stejně, když budeš nákup na eshopu provádět z jiného zařízení, než na kterém je klíč (předpokládám, žes nakupovala přes mobil)
Mám od Nového roku problémy s platbou u obchodníků. Hodím věc do košíku, dám zaplatit, řekne mi to, že to mám potvrdit v elektronickém klíči, udělám to, napíše mi to, že mám vše vyřízené a když se vrátím na platební bránu, nejde tam dát pokračovat. Je to napříč obchody. Sice ušetrim, ale už mě to štve. Banka říká, že je to problém platební brány. Co s tím? Nevěděla by třeba continuity ? Díky
Tenhle problém mám taky. Začal se mi objevovat po aktivaci nové karty. Banka tvrdí, že to nesouvisí a já nejsem schopná odeslat polovinu plateb. Mbanka. A odpověď stejná, jak u tebe.
999 a předtím? Někam zadavas číslo karty a tam je logo brány.
continuity Je Klarna platební brána? Ta se mi tam objevuje.
Pinot Noir mne prave pomohl naporad. predtim jsem zkousela vse vcetne kortikoidu, antibiotik...
SunEclipse Vyzkouším to, díky.
999 je. to budou ti zahraniční poskytovatele, něco nefunguje mezi nima a bankou.
continuity Děkuju
Mags Nevím, ale během února provedu průzkum bojem, taky jsem si říkala, že zkusím potvrzení o transakci :-)
Já furt nemůžu platit v celým HM Group a může za to Klarna. Dvakrát jsem jim už psala a ani mi neodpověděli... chudáci v Arketu to akorát řešej resp. se snažej. Fakt už mi celá Klarna mocně pije krev a uvažuju že napíšu na ředitelství HM Group, jestli jim nevadí že přicházej vo prachy.
barbucha To jim rozhodně napiš :-). Zase jsem teda dost ušetřila.
Prd ušetříme! Když propásnem všechny slevy...
Nechápu, proč mě tohle všechno bohužel furt perfektně funguje!
999 nemas nahodou RB? To se mi ted deje take. Predtim jsem mela Equabank a nestalo se mi to nikdy, z te jejich akvizice jsem dost otravena, ta Equa mi prisla mnohem vic user friendly.
edit - slo ceske eshopy
Gatita Mám :-(
Gatita ty jo, přechod k RB mě donutil vyrazit na pobočku, pokus převést bankovnictví do jejich aplikace skončil totálním kruhem ve stylu Hlavy XXII. Peklo. Navíc mi tam samovolně nastavili týdenní limit, v pár obchodech jsem byla za debila, než mi to došlo. ![]()
O Equa bank jsem vůbec nevěděla, že ji mám, všechno fungovalo, nic nikdo nechtěl, já nic nemusela. RB se mi zatím zdá jako krok zpět teda.
999 nemáš teda někde ještě uvedený ten EB kód banky? Koncovka se změnila, té původní skončila/brzo skončí platnost.
Pinot Noir Gatita No a přihodím nepřijímání okamžitejch plateb, který mě v RB taky docela rozčiluje, muž měl Equa bank a pinkali jsme si mezi sebou (já mám Air) v případě potřeby během dne peníze obratem, po akvizici smůla, "Raiffeisenbank a.s. okamžité platby nepřijímá" :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.