A ma ta Raifka taky nejaky vyhody, ze u ni setrvavate?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena Koukám, že zlatá AirBank. Nic po mě nechtěj a když něco potřebuju já, nic není problém a ještě s úsměvem.
Pinot Noir vid. EB mela to internetove bankovnictvi opravdu vymazlene. Toto je opravdu krok zpet.
Kokoska tak moc nevim, kam jinam. Jsem neresic, tohle byl automaticky prechod. Ale je fakt, ze s tim bylo nemalo s.ani, takze kdybych sla rovnou uplne jinam, vic namahy bych nejspis nevynalozila.
Pinot Noir Gatita me se taky EB zdala lepsi. Presne, prevadeni internetoveho bankovnictví se neobeslo bez navstevy pobocky (2x)
Na aplikaci se furt zvykam a parkrat mi pri placeni v obchode zamitli kartu.
Pinot Noir Já u EB nebyla, já začínala v ebance, než ji RB spolkla. Dala jsem dnes další tři telefonáty do RB, už přestali tvrdit, že to není jejich problém. Taky jsem jim řekla, že si asi vše přesunu do Air bank. Tak uvidíme, jak se pochlapí.
999 aha, myslela jsem, že jsi taky oběť nedobrovolného odsunu.
Kokoska tak ten přesun je celkem novinka. Aspoň pro mě. ![]()
Na aplikaci se furt zvykam a parkrat mi pri placeni v obchode zamitli kartu.
![]()
já mám účet v ČSOB, sice premium, ale na pobočce jsem byla všeho všudy za osm let jednou, kdyz jsem dělala účty dětem a jednou kvůli hypotéce.
Já Equa nemám jako primární účet, mám tam akorát jeden ze spořáku, ale přechod k RB byl bez problémů. Ale jak mi fungujou platby nebo tak, to nevím, ani k tomu nemám platnou kartu ![]()
continuity no právě, ja uz nejsem zvykla chodit na pobocku. Ten jsem potřebovala potvrzení o olatbe z cernence 2021 a zase jsem tam musela. Platby tak "hluboko" do minulosti online nejdou.
Mulen Tak oni nezvládají v bance ani ty aktuální výpisy. Někdy v červenci jsem tankovala v Rakousku do služebního auta a platila svojí kartou, vytisknout si doma platbu pro účetní byl problém a bankovní paní na telefonu mi řekla, že to bude řešit s IT. Nevyřešila, musela jsem si poradit sama. A v prosinci asi dva dny před vánoci mi ta dobrá paní volala, jestli je můj problém už vyřešený.
Mám dotaz ohledně objednávek z e-shopu The Ordinary. Nevíte, jestli se při dodání platí CLO a DPH? Posílají to tuším z UK? ![]()
continuity
I ty účty pro děti jsem udělala online.
Garfie já bych to asi taky prostřelila, ale stejně jsem potřebovala do banky kvůli věci,kterou dělají pro stát, a on line to tehdy vůbec nešlo.
whiskas já jsem si od nich objednávala v listopadu niod a neplatila jsem nic navíc.
Ounz Děkuju ![]()
.
Mam snáď ne-blby dotaz :) nemáte tip na kvalitnú a co najväčšiu termosku na jedlo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.