"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dzizisketa
8788 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:29

Lamicka 

Podvod 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:31

dzizisketa tyjo, ted ctu varovani na webu dpd, to je des... 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:34

dzizisketa jo a diky :)

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:45

SunEclipse rasaNori přesně, mě teda hned volali, poslali objednávku, ale na webu kromě těch nejvíc obecnejch podmínek není nic, kurýrovi nic platit v hotovosti taky nehodlám, zkusím ještě pohledat, jestli taková dotace fakt vypsaná je nebo ne. Tři stovky bych jim poslala, dva tisíce ne

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:13
Reakce na marieu:

Paris myslela jsem na prodloužený květnový víkend. Ale vzhledem k tomu, jak nás vždycky, když máme plány, zkosí choroba (tento víkend jsme měli být v Kutné Hoře a já jsem na šrot), mám pochybnosti. Ale ráda bych to podnikla..

​Dá se bydlet přímo v zoo ve Dvoře K, pro holky to tenkrát byl úžasný zážitek. A pro nás vlastně taky.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:14

Lamicka Jo, tohle je běžný postup zlodějů. Nahlas to.

Offline continuity
41782 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:35

Zu to určitě není v pořádku, ani hledat nemusíš. Možná tak na hoax.cz

Offline Pinot Noir
29384 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:50

Lamicka to je už profláklý podvod. Prodala jsem minimum věcí a teď už nic, protože v poslední době se mi u každého prodeje ozvali tihle. Já na to neskočila, protože jsem o tom věděla už poměrně dávno, ale mě tohle šmejdství už úplně otrávilo. 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:51

Sweet Potato diky, uz jsem to nahlasila. Stesti, ze mi zablikala v hlave varovna kontrolka. 

Dneska se mi zdalo o bolavem koleni, to pry je spatny obchod. Vlastne to nemohlo dopadnout jinak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:57

Pinot Noir jo, taky jsem slyšela, že prý jedině přes vinted, to jejich tlačítko tohle eliminuje. Ale mě se kupodivu neozvali ani přes fb. Ani normální zájemci teda

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:57

Pinot Noir ja prave moc neprodavam, jen obcas neco vetsiho jako lyze, kolo a tak.

Na minuly inzerat chodily odpovedi z divnoadres, na to jsem vubec nereagovala. Ted to vypadalo vse ok, email normalni, cestina v pohode, az s tim prevodem penez pres dpd me to zarazilo. Taky jsem otravena.

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 21:14

continuity vidíš, tam jsem nehledala. Jdu to dohledat a najít, kde to nahlásit, šla na mě sponzorovaná reklama. To mám za to, že jsem se samodomo začala vzdělávat

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 21:20

Sweet Potato Jo když to píšeš, tak my asi taky. U Lemura, nebo tak nějak. Pokoje kolem bazénu? A z každého se vycházelo francouzským oknem?

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 21:30

Kan Ano. My tedy byli v patře nad. A je tam i kemp.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 17:43

Nevíte jak často má Ikea tu zvýhodněnou dopravu? Ted má zase na výdejní místa za 1Kč, takže objednám, ale nevím, jak moc to mám s tou objednávkou přehánět nebo zda něco ještě počká. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 20:00

Lamicka já jsem teď kupovala něco na aukro a byla tam platba kartou přes aukro,  ty zaplatíš, oni deponujou a když ti přijde věc, tak odklikneš a prodejce dostane peníze. Druhou véc jsem koupila platbou převodem a teď mi to jede zásilkovnou..asi to tam není stopro bezpečný (to asi nikde nikdy), ale kupující by tě neměli takhle oslovovat extra..a prodává se tam ledaco.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 20:03

Ale pravda je, že s tím prodejem je taková otrava, že se snažím maximum věcí udat buď v okolí anebo to dam na charitu, ale tak já nejsem 4člená rodina, určitě toho neprodukuju tolik a chápu, že prodat a koupit třeba děský věci se šikne. Ale je teda úplně omračující ten rozsah- to jsou normálné fabriky na podvody...?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2023 20:24

Ounz takhle funguje i ten vinted 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 21:19

Potrefenáhusa mne zmizel tata podobne. Bylo mi 6 a mel me vest poprve do skoly. Cekala jsem na nej a nedockala se. Netusim jestli vubec jeste zije a asi by mi ani nikdo nedal vedet. Nakonec proc taky.

Offline Lenka22
2550 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 21:30
Reakce na Lamicka:

Prosim, tohle je bezny postup? Neco prodavam na sbazaru. Tohle mi napsal kupujici.

Zboží a náklady na dopravu zaplatím skrz web DPD. Následně Vám DPD zašlou obratem email nebo SMS s potvrzením objednávky. Odtud získáte peníze. Po vyplnění a potvrzení údajů Vás bude kurýr kontaktovat a domluví se s Vámi na čase a místě vyzvednutí mojí zásilky. Dobře?

​To je běžný postup podvodníků.

Edit - teprve dočítám a koukám, že už to bylo řečeno....