Podvod
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dzizisketa tyjo, ted ctu varovani na webu dpd, to je des...
dzizisketa jo a diky :)
SunEclipse rasaNori přesně, mě teda hned volali, poslali objednávku, ale na webu kromě těch nejvíc obecnejch podmínek není nic, kurýrovi nic platit v hotovosti taky nehodlám, zkusím ještě pohledat, jestli taková dotace fakt vypsaná je nebo ne. Tři stovky bych jim poslala, dva tisíce ne ![]()
Paris myslela jsem na prodloužený květnový víkend. Ale vzhledem k tomu, jak nás vždycky, když máme plány, zkosí choroba (tento víkend jsme měli být v Kutné Hoře a já jsem na šrot), mám pochybnosti. Ale ráda bych to podnikla..
Dá se bydlet přímo v zoo ve Dvoře K, pro holky to tenkrát byl úžasný zážitek. A pro nás vlastně taky.
Lamicka Jo, tohle je běžný postup zlodějů. Nahlas to.
Zu to určitě není v pořádku, ani hledat nemusíš. Možná tak na hoax.cz
Lamicka to je už profláklý podvod. Prodala jsem minimum věcí a teď už nic, protože v poslední době se mi u každého prodeje ozvali tihle. Já na to neskočila, protože jsem o tom věděla už poměrně dávno, ale mě tohle šmejdství už úplně otrávilo.
Sweet Potato diky, uz jsem to nahlasila. Stesti, ze mi zablikala v hlave varovna kontrolka.
Dneska se mi zdalo o bolavem koleni, to pry je spatny obchod. Vlastne to nemohlo dopadnout jinak. ![]()
Pinot Noir jo, taky jsem slyšela, že prý jedině přes vinted, to jejich tlačítko tohle eliminuje. Ale mě se kupodivu neozvali ani přes fb. Ani normální zájemci teda ![]()
Pinot Noir ja prave moc neprodavam, jen obcas neco vetsiho jako lyze, kolo a tak.
Na minuly inzerat chodily odpovedi z divnoadres, na to jsem vubec nereagovala. Ted to vypadalo vse ok, email normalni, cestina v pohode, az s tim prevodem penez pres dpd me to zarazilo. Taky jsem otravena.
continuity vidíš, tam jsem nehledala. Jdu to dohledat a najít, kde to nahlásit, šla na mě sponzorovaná reklama. To mám za to, že jsem se samodomo začala vzdělávat ![]()
Sweet Potato Jo když to píšeš, tak my asi taky. U Lemura, nebo tak nějak. Pokoje kolem bazénu? A z každého se vycházelo francouzským oknem?
Kan Ano. My tedy byli v patře nad. A je tam i kemp.
Nevíte jak často má Ikea tu zvýhodněnou dopravu? Ted má zase na výdejní místa za 1Kč, takže objednám, ale nevím, jak moc to mám s tou objednávkou přehánět nebo zda něco ještě počká.
Lamicka já jsem teď kupovala něco na aukro a byla tam platba kartou přes aukro, ty zaplatíš, oni deponujou a když ti přijde věc, tak odklikneš a prodejce dostane peníze. Druhou véc jsem koupila platbou převodem a teď mi to jede zásilkovnou..asi to tam není stopro bezpečný (to asi nikde nikdy), ale kupující by tě neměli takhle oslovovat extra..a prodává se tam ledaco.
Ale pravda je, že s tím prodejem je taková otrava, že se snažím maximum věcí udat buď v okolí anebo to dam na charitu, ale tak já nejsem 4člená rodina, určitě toho neprodukuju tolik a chápu, že prodat a koupit třeba děský věci se šikne. Ale je teda úplně omračující ten rozsah- to jsou normálné fabriky na podvody...?
Ounz takhle funguje i ten vinted
Potrefenáhusa mne zmizel tata podobne. Bylo mi 6 a mel me vest poprve do skoly. Cekala jsem na nej a nedockala se. Netusim jestli vubec jeste zije a asi by mi ani nikdo nedal vedet. Nakonec proc taky.
Prosim, tohle je bezny postup? Neco prodavam na sbazaru. Tohle mi napsal kupujici.
Zboží a náklady na dopravu zaplatím skrz web DPD. Následně Vám DPD zašlou obratem email nebo SMS s potvrzením objednávky. Odtud získáte peníze. Po vyplnění a potvrzení údajů Vás bude kurýr kontaktovat a domluví se s Vámi na čase a místě vyzvednutí mojí zásilky. Dobře?
To je běžný postup podvodníků.
Edit - teprve dočítám a koukám, že už to bylo řečeno....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje