Ginger Děkuju. Rada je to dobrá, ale to by musel být jiný člověk :-D. Chodím za ním každý den, ale odcházím s pocitem, že vše dělám špatně. Přikládám to jeho stavu, ale dohoda s ním je v podstatě nemožná. Dneska pravil, že ty pantofle jsou špatné číslo, protože on přece nemá tak hrozné otoky... Takže chyba u mě. Změřit nohu si nedá, rozčílí se, proč takovou "kravinu" řeším a proč nemohu jednoduše vybrat správnou velikost. Velikost správná je (na délku), jen jsou pro něj teď nepoužitelné, ale to mu jaksi nevysvětlím. Je mi z toho smutno. Vím, že to tak nemyslím ... jak ráda bych mu pomohla.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas Pokud vyrazíš někam i zítra ráno, tak některé větší lékárny mají i obuv nebo sekci zdravotních potřeb. Držím tatínkovi palce, ať je lépe. Ty crocsy se také zdají jako dobrý nápad, na takové marození do nemocnice bez většího chození. Možná poradí dámy, co si zažily s rodiči něco obdobného, jestli jsou ty crocsy vhodné.
Evaeva Děkuju.
No, jo, to by mohlo být skvělé provizorní řešení
. Myslíš, že crocs jsou prostorné? Tedy, jedny vlastním (ve svém druhém bydlišti), ale vůbec si nevybajuji, jak jsou vysoké/široké, protože jsem o tom nikdy nepřemýšlela. Ale jo, to by mohlo jít. Díky :-).
Karja nejsem si jistá, jestli se do těch crocsu vejde. Mé mámě natekaji nohy a nevejde se ani do o číslo větších nejširších bot z ARA. Vlezli jsme do zdravotní obuvi naproti kotvě a koupila si rovnou troje docela příčetné boty.
whiskas mně přijde, že jo, ale asi bude záležet, na jaké narazíš. Každopádně je to drobná investice, jestli je seženeš někde poblíž, tak bych to zkusila.
Karja Děkuju za přání i za radu. Zítra už to asi do lékárny nestihnu, protože na návštěvu za tátou beru mámu a tetu a to bude výprava. Ale crocs bych mohla zítra odpoledne koupit kdekoli a za tátou stejně půjdu i v neděli, tak mu je tam vezmu. Ten den už to vydrží. A pak budu mít prostor oběhnout lékárny/zdravotní potřeby. Vzhledem k tomu, jaká mu plánují vyšetření, myslím, že minimálně týden tam ještě pobude.
whiskas No, ale možná má continuity pravdu. My ty crpcsy máme doma, jenže je fakt, že jsou stoletý a ještě to nejsou originály, takže se to asi vytáhlo.
whiskas kup ty crocsy alespoň o číslo větší než potřebuje.
whiskas ja myslim, ze original crocsy jsou nizke. V nouzi bych zkusila kdyztak nejake fejky
Evaeva Karja continuity Já je zatím risknu, případně se mu budou hodit, až se vrátí domů. Předpokládám, že mu ty otoky po správné léčbě zmizí. S ošetřující lékařkou budu mluvit až v pondělí /tedy s jednou z ošetřujících lékařek - nějak se střídají/ a doufám, že mi řekne více, další postupy, výhled.
Karja continuity baltik
dobrý dodatek, takže v tomto případě by vyhrál neoriginál. O to jednodušší to bude, protože jeden takový fejkový obchod mám blízko.
A vezmu větší.
Moc všem děkuju
.
whiskas tchyne se do crocsu nevesla, musela mit o 1-2 cisla vetsi botu a stejne ji to nesedelo. Navic v tech botach ruzne smajdala a byla otazka casu, kdy spadne. U ni to vyresily ty sirsi boty v jeji spravne velikosti.
Ginger Hmm, já potřebuji, aby za pomoci došel do sprchy a neklouzalo mu to. Jinak toho teď sám moc nenachodí :-(.
whiskas Crocsy kloužou jak blázen, staršímu člověku vůbec.
whiskas crocs prosím tě ne, fyzioterapeutka mi jednou říkala, že jsou to nejhodší boty na chůzi pro někoho, kdo chodí hůř. Zakopává se. Ty zdravotní potřeby to jistí - jak radily ženy výše. Co říká tatínek si snaž nebrat osobně, psychika se nemocí umí hodně změnit, ale chápu, že je to těžký a lehko se radí..soucitím a přeju hodně sil.
whiskas do crocsu se fakt nevejde, zdravotni potreby by meli vest i v nemocnicni lekarne, zkus se podivat.
whiskas myslim, ze do crocsu se nevejde. Stejne problemy s otoky mel muj tata a jedine reseni byly pantofle na suchy zip. A nejsem si jista, jestli mu to jeste segra nenastavovala. Zajimavy je, ze on zadne extra potize nemel, vlastne se moc nevedelo, od ceho to ma. A kdykoli byl v nemocnici, ty nohy mu uplne splaskly a taky nikdo nedokazal rict, po cem.
Ounz Děkuji. Já vím, že je to tak, jak píšeš. Ale horší než to, co říká, je vidět ten zlom v jeho psychice, jak se mu mění osobnost. Je mi z toho vždy do breku. Pak mi volá a najednou překlik a je to zase ten "můj táta". Ach jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje