Kokoska Myslím, že nějaké podle tvého popisu jsem našla na ovečkárně. Ale doufám, že něco vyberu rychleji, než čekat na dodání z e-shopu. Já se domnívám, že táta má ty otoky od srdce + ledvin. Měl ty otoky již cca před 3 měsíci. Jenže, když jsem ho na to upozorňovala, byla jsem odeslána kamsi. K doktorovi odmítal (a to již delší dobu). V úterý jsem přijela k našim a když jsem ho viděla, hned druhý den jsem volala k doktorce. Navíc ve středu dost špatně dýchal (hůře než obvykle), byl zmatený ... a doktorka mi rovnou řekla, že mu zřejmě v tomto stavu nepomůže a ať volám rychlou. No, chvíli se bránil, pak svolil, naštěstí. Ale zavoala bych se samozřejmě i bez jeho souhlasu, to je jasné. Jen s mým otcem je to poněkud složité.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
whiskas myslim, ze v tom muze byt i strach, proste se boji, co doktori najdou a co bude dal. A resi to odmitanim a nevlidnosti.
Evaeva repertoár Studia dva na Výstavišti v Holešovicích, Shakespearovské slavnosti na Hradě
whiskas Taky mi všechny crocsy, které jsem kdy měla, hodně klouzaly.
můj švagr v nich uklouzl tak, že měl zlomený kotmík a kovovou konstrukci okolo nohy 3/4 roku.
Díky moc všem za doporučení. Zatím jsem to nechala být a v pondělí jdu pro ty správné boty :-).
Kokoska Ale to já chápu, jen je mi ho strašně líto ... cítím takovou bezmoc.
whiskas tomu rozumim.
Vracím se k tématu daní a děkuji, že se to tu probíralo. Zarazilo nás, že ještě nepřišla složenka na daň z baráku. Tak jsem si vzpomněla na zdejší debatu, muž koukl do mojedane a co byste řekli - měl ho tam! V mém profilu ale zatím příkaz k dani za mnou placenou nemovitost chybí, je to finančák v jiném kraji, tak asi mám čekat složenku a na střídačku kontrolovat mojedane??? Trochu osvěty ze strany státu by tady neuškodilo...
Když si někdo kupuje něco od vás na vinted potřebuje váš e-mail? Nepotřebuje, že ne. To je asi podvod, co?
Evaeva nepotrebuje. Podvod.
Lama_z_Lana je to hrůza, na jednu normální odpověď dva podvody. A tady ta paní byla vytrvalá.
Evaeva jsem teď něco dávala na bazoš a taky:
do hodiny jsem měla zájemkyni z Šaštín-Stráže, a hned připojenej jpeg jakože od PPL s návodem "jak to funguje", i děkujou za důvěru....
no to se trefila na toho pravýho, poslala jsem jí do prdele štandopéde!
ale na bazoši ten mail zájemce o zboží dostane, když mu odpovíš na 1.dotaz (nevinnej)

RoSa tak on jim ten mail sám o sobě k ničemu není. Právě jsem jí nabídla, ať to koupí přes vinted, nebylo úplně patrné na první pohled, že je to podvod.
Evaeva Já jsem stará paranoia a už se mi tam kvůli tomu nechce ani nic kupovat (ač přes to tlačítko je to OK) a už vůbec ne prodávat.
tady jedna novinářka do toho šla, aby zjistila detaily podvodu....
v seznamu bank maj i ČNB ![]()
Lama_z_Lana přes to tlačítko je to v pohodě, přímo tam se mi navíc žádný podvodník neozval. Tohle bylo původně přes fb, až když se mi to nezdálo, vyzvala jsem jí k nákupu přes vinted.
Lama_z_Lana já teda prodávám jen věci po dětech, dost často to skončí osobním předáním.
Evaeva to se mi ted stalo na marketplacu. Prestala jsem hned komunikovat. A do toho dotazu to taky neslo poznat, byla to bezna komunikace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje