Len chápu ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva masáž ne, tohle jsou jen lehký dotyky.
Ja mam blby dotaz. Mozna na MP Marge nebo kohokoliv, kdo vidi do americkych voleb. Jak se ted resi, ze by mel Biden odstoupit a prenechat misto nekomu jinemu, ale on to odmita a chysta se kandidovat. To nemuze strana nominovat sama nekoho jineho? Nebo dat dva kandidaty? To cele opravdu visi jen na tom, ze nekdo se rozhodl, ze kandiduje a nikdo s tim nehne? Jen me zajima, jak to s tou kandidaturou na prezidenta v americkem systemu je. Bez ohledu na Bidena, spis obecne.
Edit. Uz jsem se docetla, ze je to kvuli tomu, ze uz probehly primarky, kde delegati zvolili sveho kandidata. Takze by se bud museli delegati nejak odvolavat na to, ze volba neni v souladu s jejich svedomim, a nebo by musel odstoupit sam kandidat.
Zuzuli kdyztak vcera podcast deniku N to celkem dopodrobna rozebiral
baltik diky
Ja mam blby dotaz. Mozna na MP Marge nebo kohokoliv, kdo vidi do americkych voleb.
-------
Neřešila bych to...
Samantha aneb: Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali.;-)
Zuzuli Vidim, ze nez jsem se vyhrabala z postele, uz jsi opposed nasla ![]()
Mimochodem, ja k tem volbam asi fakt nepujdu.
Karja vcera na me vyskocilo docela pekne kimono na Answear - bud iLab (ta jejich znacka) nebo Medicine. Ted nevim
viktorka_od splavu No to bych byla opatrna. Komunisti se u nas taky dostali k moci svobodnymi volbami. I kdyz chapu, ze to myslis jako velkou nadsazku.
Jos jasne je to vtip, uz dost starej
Candance Mrknu na to, ona některá pěkná jsou, ale zas jsou hodně výrazná a to já mít nemůžu.
Karja s jedno lnene bylo dnes v HM.
Ns answear byli prave i svetle vzorovane
Dievčatá, vybehlo na mňa že výpredaj COS. Ale akosi sa mi to nezdá.

Mini uz aom to zistila, ďakujem
Zaujíma ma, ako by dopadli voľby v USA,, keby sa ten atentát na Trumpa podaril. Ja byť americkou voličkou ,by som ho nevolila, lenže Biden sa po tých posledných vystúpeniach skutočne ukazuje, ako na podobnú funkciu starý - neschopný . Keby ostal ako jediný kandidát - bol by zvolený ? Je nejaká alternatíva ?
Blanka Biden by jako jediný kandidát nezůstal, oni nejsou ve skutečnosti jen dva, jen jsou ty dvě strany nejsilnější. A Republikáni by určitě nominovali někoho jiného
Obávam sa, že vzhľadom na osledné udalosti to má Trump už isté - nie, že by sa mi to páčilo .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí