rasaNori zabalit je asi silny slovo![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Na Zalando Lounge akce na Camper!
Prosím, nemate někdo zkušenost nebo neznáte?
Moc se mi tam líbí nějaké brýle, podle toho "zkoušení" vypadá, že by mi mohly sedět, ale..ale..
Radši bych do toho nešla. Dostaneš bůhvíco, pokud vůbec něco.

Ginevra díky, to mi stačí.![]()
Tak už je hotovo
Tak prišli tie rychloschnuce uteráky a väčšia osuška je fajn, s frote, menšia je len taká handra, tak ešte som doobjednala jednu väčšiu.
letfenixa muzu poprosit o odkaz na tu vetsi? Dik!
Janulik03 Nemám ráda kožené gauče, takže za mne super.
Sweet Potato vidíš a ja som ho mala rada. Ale už si zvykame na tmavšie.
Kokoska https://www.4camping.sk/p/uterak-zulu-comfort-85x150-cm/#modra
letfenixa diky!
Kokoska a vieš čo, aj také minišitíčko som zobrala.
https://www.4camping.sk/p/sici-set-easy-camp-sewing-kit/
Ja mám len také domáce.
letfenixa to ja mam, vozim ho vsude. Mam i nejaky ten rychleschnouci rucnik, ale prave ze moc nesaje, spis se ta voda jen tak rozsmrdla. Takze rucnik opravdu uschne rychle ![]()
Kokoska tým šitičkom som doplnala sumu na poštovné zadarmo.
Ten menší, čo som vzala, bude na podlozke.
letfenixa tak to jo. Ja jsem to objednala z ceske stranky a vyzvednu si to zadarmo na dpd pointu, mam to blizko.
letfenixa tak závisí co, mám dojem,že každá krajina má svoje specifika. Tady se třeba zhusta doporučuje při virozach Vincentka. To že Slovenska vůbec neznám.
continuity ale áno Vincentka sa odporúča, my doma používame Nimnicku mineralku.
Teraz malý vyplachuje kamilkami, repikom. Pri zubných zákrokoch sa tiež odporúčajú bylinkove odvary.
letfenixa já jsem v Německu od r. 2008, ale u praktika jsem byla s nemocí max 3x (pamatuju si jen 1x
) a 2x na ortopedii, takže já jsem celkem marná.
Dětem teda vždycky na kašel předepisovali prospan, chemickýho (jako mucosolvan) nikdy nic. Bylinkový čaje nebo odvary nikdy. Na bolení ucha různí doktoři homeo kapky, jednou taky něco homeo na krk. Ale nebyli to vysloveně homeopati, tak asi všichni měli dobrou zkušenost.
Co tady hodně jede, ale ne přes doktory, jsou osteopati. Od mimin hned po porodu až po všechny možný problémy dospělosti. Teď mi říkala vychovatelka v družině, proč syna nevezmu k osteopatovi kvůli tomu dýchání... kolegyně mi zas říkala, že její švagr měl hodně alergií, byl u léčitele, dostal injekci vlastní krve smíchaný s hadím jedem, a je fit. Kolega byl myslím u téhož léčitele s bolestí ramena. Ortoped navrhoval operaci. Léčitel mu fouknul pár pijavic a už to má dost dlouho (2roky?) v pohodě. ![]()
letfenixa syn pořád nebyl ok, tak mu v úterý udělali u pediatra prick test a z 12 kapek měl reakci na 11. 12. kapka byl solný roztok. ![]()
Takze dostal další sprej a montelukast tablety. Vyšetřili hned i kapacitu plic, ta byla naštěstí ok. Tak doufám, že teď nebudeme u doktora pečený, vařený...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí