Mhano tak to je ten lepší případ.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notna Zadej si příště 1 pokoj pro dva lidi a pak ho rezervuj víckrát, to by taky mohlo fungovat (vždycky tam na boku vidíš, kolik takových pokojů je volných)
To bych mohla zkusit. Jestli si to zapamatuju do příště :-) Tu větší skupinu řeším tak jednou ročně.
continuity Nevolala jsem přímo na recepci, řešila to přes formuláře hotelů na jejich webovkách. Pak jsem to vzdala a našla ten apartmán se 4 ložničemi.
Teď ještě řeším ubytováním v Orea hotelu. Muž dostal poukázku přímo od Orea. Orea hotely mi tvrdí, že ten námi požadovaný termín je plný. Na bookingu mají ty stejné hotely volno. Jenže přes booking mi to zase nevezme tu poukázku. Tak buď budeme muset přeplánovat akci nebo hodit poukázku do koše.
notna oni jim to asi dali k dispozici?
My jsme se jednou rozhodly necekane zustat o jeden den dele v Chorvatsku. Nasli jsme ubytovani pres booking v apartmanu vedle hotelu, ve ktere jsme bydeli predtim. Majitele nas ale odmitli na dve noci ubytovat
Muz rika jim rika, zarezervuju to pres booknig, nemate to lepsi primo? A i tak odmitli., ze dve noci nepronajmou.
Tak to rezervoval a zaplatil levneji pres booking. Nevim, co je k tomu vedlo.
Candance Jo, určitě, je to pro booking a asi to nemůžou obsadit. Si to tak myslím já. Nevím, jak ta spolupráce mezi hotely a bookingem probíhá.
notna asi to tak nejak bude Nasla jsem toto
Provize za rezervace při překročení kapacity / overbookingu
V případě overbookingu se účtuje provize, protože pokoj byl na Booking.com dostupný. Kromě toho, že vám bude účtována provize, vás požádáme, abyste uhradili náklady na přesun hosta do jiného ubytování.
Mini To bude ono.
Mini booking ale počítá s tím, že se inzeruje na více platformách. Je povinností ubytovatele si to ohlídat a zaktualizovat dostupnost.
Aranel prosimtě, blbý dotaz ohledně liberecké MHD. Chápu správně, že jednotlivé papírové jízdenky stojí teď 34 Kč a když je koupím přes aplikaci, jsou za 28? A celodenní zdražila na 150, papírová 190?
Zjistila jsem, že systém liberecké MHD je propojený s pražskou MHD a přes data do PID lítačka jsem se přihlásila do liberecký aplikace, hustý.
continuity rozumím, asi se jim to tedy nechtělo řešit, ani za cenu toho, že nebudou muset platit provizi, pokud na bookingu místo měli, ale osobně prý ne
žluťásek Promiň za opožděnou odpověď. Papírové lístky jsou za 34, ale ve všech vozidlech je teď už terminál (u prostředních dveří) a tam se dají koupit kartou za 28. Dokonce se tam dá navolit i lístek do jakékoli zóny IDOL, tj. například Liberec-Semily, Liberec-Kořenov...
Celodenní je, jak píšeš. Jsou i skupinové a obecně se vyplatí platit kartou.
Aranel děkuju!
Zdá se mi nebo letos všude nějak moc těch pos*anejch vos?
Lama_z_Lana je jich hodně! A mně lítaj světlíkem do koupelny, každej večer aspoň dve..
OunzJežíš. V tomhle bodě bych koupelnu zapálila a utekla. Já ty vody fakt nesnáším
Lama_z_Lana no..no probíhaj lítý boje (vždycky večer zapomenu a nezavřu okýnko )
Lama_z_Lana taky se mi zdá. V bytě zabíjíme minimálně jednu denně, loni to byla tak jedna za léto. A i venku se mi zdá, že je jich dost.
Lama_z_Lana je jich milion, jakmile necháme otevreny dvere, máme jich doma během chvilky třeba 5. Tuhle jsme si dávali venku zmrzlinu a s tema detma se to skoro nedá
Lama_z_Lana moc. A taky komárů a jiných zmetků krvesajů.
Lama_z_Lana neporovnam, jestli je jich víc, tady teď padaj jablka, takže je tu vos mraky. Ale celkem spolu vycházíme.
Včera ráno mě ale něco kouslo tak, že mám modřinu a ztuhlej sval.
No já to ve městě takhle moc vůbec nepamatuju, není kam si venku sednout, aby jich nepřiletělo hned několik. Ještě že doma mi nelítají.No a včera, když jsem byla v lesích na bruslích, jsem těm mrcham musela nechat jako výpalný limonádu a klobásu jsem si odjela sníst někam na pařez
A to tam jsem každý léto pečená vařená, ale tohle nepamatuju. No prý to bude letos extrém, kvůli mírné zimě - vosy a klíšťata ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí